Moein (21-05-10)
با درود
ما توی اداره یک سرور داریم که یک پردازنده اون سوخته بدلایل شخصیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور ما HP ML-370G6 هست که 2 پردازنده سوکت 1366 سوار میشه که پردازنده قبلی Xeon X5560 بوده
حالا سوال من این هست که آیا میتونیم روی این سرور الان 2 تا پردازنده Xeon W3520 بندازیم و آیا کار میکنه؟؟؟
فایل پیوست خلاصه از مشخصات سرور هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Moein (21-05-10)
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد در ساپورت پردازنده !
مگه میشه بسوزه ؟ نکنه 220 وصل کردی ؟ :دیما توی اداره یک سرور داریم که یک پردازنده اون سوخته بدلایل شخصی
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
یک تاپیک در این زمینه توی فروم هست که توضیحات دقیق و علمی هم داده شده . ببینید برای ارتباط دو پردازنده توی این پلتفرم باید پردازنده دو تا لینک QPI داشته باشه که یکی از اون ها برای ارتباط دو پردازنده استفاده میشه . مثل سری Xeon 55XX ...
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
حالا شما فرض بگیر برق 220 زدیم ولی دارم برنامه ریزی میکنم برای آینده :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یعنی اینکه هر پردازنده ای جوابگوی کار ما نیست درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
با سلام
internal QPI مخصوص مادربورد هایی هست که از دو پردازنده 1366 استفاده می کنند و خوب مسلما شما می بایستی از سی پی یو هایی استفاده کنید که دارای همچین قابلیتی باشند سی پی یو های سری W35XX تنها دارای یک Qpi link هستند و از Qpi داخلی بهره نمی برند پس نمی شه درون همچین سیستم هایی ازشون استفاده کرد راهکارش هم این هست که شما تنها یک سی پی یو از این سری رو بر روی این مادربورد ها سوار کرده و از اون استفاده کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks