اقا من رفتم یه فایل از سایت خود سامسونگ بخش درایور های لپ تاپم گرفتم اسمش vga amd بود 477 مگ هم حجمش بود نصبش کردم کامل هم نصب شد ولی چیزی تغییر نکرد:1. (28):
میشه بی زحمت یه لینکی چیزی بهم بدید؟
Printable View
اقا من رفتم یه فایل از سایت خود سامسونگ بخش درایور های لپ تاپم گرفتم اسمش vga amd بود 477 مگ هم حجمش بود نصبش کردم کامل هم نصب شد ولی چیزی تغییر نکرد:1. (28):
میشه بی زحمت یه لینکی چیزی بهم بدید؟
ویندوزتون چیه ؟نقل قول:
ویندوزم 7 64 بیت
با استفاده از درایو اسکنر هم amd 7670m رو اپدیت کردم ولی بازم نشد
راستی اینم بگم که amd catalyst پاک شده موقعی که میخواستم اینتل رو حذف کنم حذف شد ولی وقتی دوباره اینتل رو نصب کردم دیگه نیومد کاتالیز ولی توی تنظیماتم نوشته که اینتل 4000
مشکل توی ویندوزتون بوجود اومده . بهتره برای حل مشکل دوباره ویندوز را نصب کنید .نقل قول:
داداش ویندوزمو چند بار عوض کردم باز هم همینجوره فقط میزنه اینتل 4000 توی برنامه اسپیسی مشخصات لپ تاپ اسم دوتا گرافیک و میزنه توی دیوایس منیجر هم اخطاری نمیده که گرافیک نصب نیست
اینم یه اسکرین از دیوایس منیجر و تنظیمات گرافیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
اینم یه اسکرین از دیوایس منیجر و تنظیمات گرافیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این که هر دو رو شناخته مشکل چیه ؟
خوب قبلا تو قسمت تنظیمات به جای اینتل 4000 اسم گرافیک اصلیم رو مینوشت amd 7670m ولی الان نمینویسه
گرافیک سویچ هست. الان طبق این عکس دیوایس منیجر کارت گرافیک amd شما نصب شده .
یعنی الان موقع گیم از گرافیک اصلیم استفاده میکنه که دو گیگ هست؟نقل قول: