haj_farbod (13-08-20)
مشکل سیم کشی ساختمان رو باید بررسی کنید . از سیم ارت ضخیم تری استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (13-08-20)
سلام و احترام خدمت همه
من هم این مشکل رو دارم و بعد از کلی تست از تعویض کابل ، محاقظ ، سه راهی برق و ... متوجه شدم که ایراد از پریزی هست که دارم برق دیوایس هام ازش میگیرم و متاسفانه اتاق پریز دیگری هم نداره (ساختمان های بساز بنداز دیگه) ، میخواستم بدونم من چطور میتونم این پریز رو درست کنم که این مشکل برطرف بشه چون قبلا این مشکل نبود و الان مدتیه که این مشکل پیش اومده
توضیح اینکه : مانیتور من به لپ تاپ وصل هست
ممنونم
سلام. اگر سر رشته ای از برق دارید، ابتدا فیوز کلی خانه را قطه کرده و اقدام به باز کردن پریز کنید. سپس برسی کنید که آیا سیم ها از جای خود خارج شده و یا پیچ نگه دارنده سیم ها شل شده است یا نه. اگر این موارد وجود داشت آن ها را برطرف کرده و سپس تست کنید تا مطمعا شوید که مشکل بر طرف شده است. در صورتی که مشکل همچنان وجود داشت سراغ مرحله دیگر میرویم.
آخرین ویرایش توسط 2180 در تاریخ 14-04-23 انجام شده است
Life without love is better
سلام و احترام فراوان خدمت شما
ممنون از وقتی که گذاشتین ، بله بله می تونم انجام بدم ، من تو فکرم بود که این پریز رو با پریزه دیگه (مثلا ماله سالن) عوض کنم ، آیا این میتونه راهکاره مفیدی باشه ؟
سلام. اینم میتونید تست کنید تا متوجه بشید که ایراد از پریز داخل اتاق هست یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman3230 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Life without love is better
سلام مجدد، انجام دادم ، اما فرقی نکرد ، اصلا یه چیز خیلی عجیبیه ، برق اتقاق های دیگه ، حمام ، سرویس از سیمی که از پریز اتاق من هست گرفته شده ، قسمتی از سیم لخت شده یه سیم دیگه بهش وصل شده که اون رو که قطع کردم برق بقیه اتاق های و ... رفت ، اما برق سالن اینها جداست !!
- - - Updated - - -
سلام مجدد، انجام دادم ، اما فرقی نکرد ، اصلا یه چیز خیلی عجیبیه ، برق اتقاق های دیگه ، حمام ، سرویس از سیمی که از پریز اتاق من هست گرفته شده ، قسمتی از سیم لخت شده یه سیم دیگه بهش وصل شده که اون رو که قطع کردم برق بقیه اتاق های و ... رفت ، اما برق سالن اینها جداست !!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks