دیشب بايوس مادربردم رو آپ دیت كردم تاثیری نداشت . گرافیكمم با آخیرن درایور نصب كردم ولی فرقی نكرد . چه كنم؟ دارم دیوونه می شم از دست كامپیوتره
Printable View
دیشب بايوس مادربردم رو آپ دیت كردم تاثیری نداشت . گرافیكمم با آخیرن درایور نصب كردم ولی فرقی نكرد . چه كنم؟ دارم دیوونه می شم از دست كامپیوتره
سلام
دوست عزيز چرا انتقدر قاطي كردي
هرچيزي يه علتي داره
من به اين مدلها كار نكردنم ولي در كل همه اين مدل كارت گرافيك ها نياز به تنظيمات براي دوال خروجي تصوير دارند
اگر اينكارها رو درست انجام دادي با گارانتي Vga تماس بگير و آيتمهاي تنظيمات رو چك كن موفق باشيد
مشخص ميشه مشكل از كارتتون يا از تنظيمات ؟
موفق باشيد
مـوافـقـم.نقل قول:
قطعات استفاده شده روی مادر بورد شما چی؟احتمال داره یکی از قطعات استفاده شده روی مادر بورد مشکل خاصی داشته باشه که همچین ایرادی برای کارت گرافیک پیش می اره .شما تک تک قطعات داخل کیس اعم از رم وغیره رو با حوصله ووقت چک کن شاید بتونی مشکل رو پیدا کنی.البته اساتید فن و مدیران سایت بهتر می تونند شما رو راهنمایی کنن.در ضمن سعی کن اگه قطعات دیگی در دسترس یا یکی از دوستا داره روی مادر بورد خودت بزاری و با کارت گرافیکی که داری چک کنی شاید مشکل رو پیدا کنی.
مرسي از راهنماييتون. خوب حق بدين ديونه بشم. وقتي 1 ميليون دادم فقط واسه كارت گرافيك و مانيتور بعد ميخواين زورم نگيره؟ :( تنظييماتشم از شركت الماس سوال كردم ولي توي اون قسمتي كه بايد ورودي رو انتخاب كنم فقط ورودي آنالوگ رو شناخته نه دي وي آي. 2 تا كابل هم ه با هم وصل مي كنم باز فقط آنالوگ رو ميِشناسه!!