1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: خاموش شدن مانیتور در حین کار
نقل قول:
روی 1024*768 با ریفرش 75 هم همینطور هست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام به همه
مانیتور benq p776
مدل مادربرد : Asrok-p5BDE
گرافیک amd radeon 5450 2gig
در حین کار یهو خاموش میشه بعد از 3 الی 4 ساعت که دوباره سیستمو روشن میکنم روشن میشه اما
بعد از هر بار روشن شدن فرکانس صفحه رو 60 هرتز میره
کابل مانیتور رو هم بردم تعمیرگاه عوض کرده
وقتی خاموش میشه نو سیگنال نمیده چراغ مانیتور روشنه سیستم هم داره راحت کار میکنه فقط صفحه سیاه میشه
درایور گرافیک آخرین ورژنش نصبه مانیتور هم یه درایور قدیمی نصبه آخه این مدل benq خیلی قدیمیه
به مانیتوره دیگه همون لحظه که خاموش میشه سیستمو وصل کردم کامل کار میکنه
مانیتور دومی هم بعضی وقتا فرکانسش رو 60 میمونه فقطو فقط فرکانس 60 داره با اینکه گرافیک آخرین ورژنش نصبه
فکر کنم توضیحات کامل بود
لطفا اساتید راهنمایی کنن
با تشکر
سلام
اگر اشتباه نکنم شما این مانیتور را سال 2010 به صورت دست دوم از یکی از دوستاتون خریدید
بنظرم این مانیتور دیگه عمرشو کرده و باید به فکر خرید یه مانیتور جدید باشید
عمر مفید مانیتورهای crt به دلیل استفاده از ولتاژ بالا در لامپ و قطعات محدوده و اگر تعمیرش هم کنید به دلیل عدم تولید، قطعات با مشابه دست دوم تعویض میشه
نقل قول:
سلام
اگر اشتباه نکنم شما این مانیتور را سال 2010 به صورت دست دوم از یکی از دوستاتون خریدید
بنظرم این مانیتور دیگه عمرشو کرده و باید به فکر خرید یه مانیتور جدید باشید
عمر مفید مانیتورهای crt به دلیل استفاده از ولتاژ بالا در لامپ و قطعات محدوده و اگر تعمیرش هم کنید به دلیل عدم تولید، قطعات با مشابه دست دوم تعویض میشه
این مانیتورو از سال 84 تا حالا دارم :)
یعنی این مشکل به هم ریختن فرکانس هم از مانیتوره؟
نقل قول:
این مانیتورو از سال 84 تا حالا دارم :)
یعنی این مشکل به هم ریختن فرکانس هم از مانیتوره؟
این مونیتور قدیمی هست . علاوه بر استهلاکی که نیما جان گفتند . امکان کار با رزولیشن های بالا رو ندارد . بهتره یک lcd یا led دست دو تهیه کنید
نقل قول:
این مونیتور قدیمی هست . علاوه بر استهلاکی که نیما جان گفتند . امکان کار با رزولیشن های بالا رو ندارد . بهتره یک lcd یا led دست دو تهیه کنید
دوست عزیز مشکل از مانیتوره پس؟ گرافیکو دیگه بیخیال شم برم ال ای دی بخرم ؟
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از مانیتوره پس؟ گرافیکو دیگه بیخیال شم برم ال ای دی بخرم ؟
با توجه به گفته خودتون که وصل میکنید به مونیتور دیگه و تصویر بر میگیرده بله باید مونیتور تهیه کنید .
نقل قول:
با توجه به گفته خودتون که وصل میکنید به مونیتور دیگه و تصویر بر میگیرده بله باید مونیتور تهیه کنید .
فقط این مسئله میمونه که فرکانس ربطی به مانیتور داره یا نه؟ از کارت گرافیکه؟
نقل قول:
فقط این مسئله میمونه که فرکانس ربطی به مانیتور داره یا نه؟ از کارت گرافیکه؟
توی مونیتور های CRT ریفرش ریت معنا داشت . چون تکنولوژی ساخت تصویرش بر اساس تفنگ کاتد بود که یک زمانی برای نوسازی نیاز داشت .ولی مونیتورهای LED اینطوری نیستند .
نقل قول:
توی مونیتور های CRT ریفرش ریت معنا داشت . چون تکنولوژی ساخت تصویرش بر اساس تفنگ کاتد بود که یک زمانی برای نوسازی نیاز داشت .ولی مونیتورهای LED اینطوری نیستند .
آقا من یه ال سی دی ال ای دی دسته دو لازم دارم اگه کسی داره با قیمت مناسب خریدارم
ممنون از دوستان بابت راهنماییشون
بسیار متشکر از بچه های انجمن