ببخشید،، شما رو چه حسابی میگید دمای این کارت گرافیک بین 20 تا 30 رجه هست؟ پس درجه حرارت هوا چی میشه؟
تا حالا کدوم کارت گرافیکی رو دیدی که درجه حرارتش 20 تا 30 درجه باشه که با صراحت نظر میدید استاد بزرگوار؟
Printable View
ببخشید،، شما رو چه حسابی میگید دمای این کارت گرافیک بین 20 تا 30 رجه هست؟ پس درجه حرارت هوا چی میشه؟
تا حالا کدوم کارت گرافیکی رو دیدی که درجه حرارتش 20 تا 30 درجه باشه که با صراحت نظر میدید استاد بزرگوار؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
این سایت برای نظردادنه فکر نمیکنم به شما ارتباطی داشته باشه چه کسی چه نظری میده میتونید با دلیل جواب دیگران رو نقض کنید .
درضمن اگر 5450 مثل کارتهای دیگه فن داشته باشه دمای نرمال و بیکاریش بین 20 تا 30 هست .من دمای لودش رو نگفتم
5450درلود بین 50 تا 75 درجه هست
امید آقا راست میگن فن دیپ کول خوبه واسش چون ممکنه هنگام بازی درجه حرارت بالا دیستورتش کنه
منظور من اینه که شما که اطلاهی نداری نظری نده،،، اونم با صراحت.
این آدرسی هم که میدی،،،،، نویسندش 1شخصی بوده مثل خود شما،، فکر کردی کی بوده؟
حرارت:اول حرارت محیط هست که بین 24 تا 30 درجه هست،،، بعد وقتی سیستم روشن می شه تا لود کامل و در شرایط کاری مختلف،، حرارت متغیر هست ولی تا 70 درجه و حتی در شرایط مختلف با توجه به نوع کارت گرافیک و غیره حتی حرارت بالاتر می ره که طبیعی هست
اگر مدیریت بگن بنده نظری نمیدم .این انجمن محیطی دوستانه است نه کوچه و خیابون.الفاظ شما بچه گانه است(نویسندش 1شخصی بوده مثل خود شما،، فکر کردی کی بوده) و من رو یاد دعوای دختربچه ها می اندازه .لطفا شان این محیط علمی رو حفظ کنید.نقل قول:
من hd5450 Sapphire دارم دمای بیکاریش 30 درجه هست لودش 68
خوب ممنون از نظرات دوستان و بزرگواران . اقا این سوالی که من پرسیدم نیازی نیست که اخی دوستان با هم مشاجره داشته باشن . والا میفرمایید دمای 20-30 حتما سیستم تهویه کیس خیلی خوب هست . در حالت نرمال دمای کارت گرافیک بنده 55 هست ولی وقتی فن بغل کیس را میبندم میشه 35 ولی بدون فن رو 55 و به بالاست . صحبت بنده اینجاس چون این مدل بدون فن طراحی شده و صرفا سیستم خنک سازیش با هیت سینک هست تا چه دمایی میتونه تحمل کنه ؟
دوست من بهترین دما برای کارت گرافیکی زیر 65 تا 60 درجه هست البته بستگی به کارت و قطعات و برد اون تحمل قطعات کمی بالا و پایین هم داره شما چون کارتتون هیت سینگی هست برای کیستون یه تهویه خوب تهیه کنید تا بتونید تهویه داخل کیس رو به خوبی انجام بدین تا دمای کارتتون و بقیه قطعاتتون در حد نرمال باقی بمونه یه نکته هم بگم این کارت شما تو بعضی از مدلها هم تا دمای 70 درجه هم بدون مشکل کار کرده مخصوصا همین مدل هیت سینکی ولی بهتر دما از 60 تا 65 بالاتر نره.نقل قول:
خنکسازی این کارت توصیه میشه .البته این کارت تحمل دمای بالایی دارد تا 90 درجه هم مشکلی براش پیش نمیاد . شما با این فن هم مشکلی براتون ایجاد نمیشه .نقل قول: