پاسخ: تصویر ندادن کارت گرافیک
نقل قول:
بعد از کلی تست به نتایج زیر رسیدم
- کارت گرافیک روی سیستم دیگه بدون مشکل کار کرد با یه پاور 300 گرین قدیمی نه پاور خودم
- یه کارت گرافیک 128mb هم تنها چیزی بود که واسه تست پیدا کردم که اون هم روی هر 2 اسلات مادربردم کار کرد
- کارت گرافیک با برق های pcie پاورم روی هیچ کدوم از 2 اسلات pcie تصویر نداد
- کارت گرافیک با تبدیل های برق molex به pcie فقط روی اسلات دوم مادربردم که pcie 2.0 هست تصویر داره میده
الان یعنی کابل های برق pcie پاورم مشکل داره یا خود پاورم ؟
چرا گرافیک خودم روی اسلات اول pcie 3.0 تصویر نمیده اما این گرافیک 128 قدیمی روش تصویر میده ؟ ممکنه خود اسلات اول آسیب دیده باشه ؟
بهترین راهکار امتحان سیستم خودتان با یک پاور مطمئن است . این بهترین راه برای فهمیدن داستان خرابی است
درود
بنده به طور کلی یه سیستم جدید گرفتم الان می خوام قبل از فروش مشکل این سیستم رو حل کنم
یه پاور green hp+ 600 آکبند براش گرفتم اما مشکل حل نشد گرافیک روی اسلات اول تصویر نمیده ، اما گرافیک 128 مگ قدیمیم روش تصویر میده
اسلات رو با اسپری خشک هم تمیز کردم جواب نداد
نقل قول:
درود
بنده به طور کلی یه سیستم جدید گرفتم الان می خوام قبل از فروش مشکل این سیستم رو حل کنم
یه پاور green hp+ 600 آکبند براش گرفتم اما مشکل حل نشد گرافیک روی اسلات اول تصویر نمیده ، اما گرافیک 128 مگ قدیمیم روش تصویر میده
اسلات رو با اسپری خشک هم تمیز کردم جواب نداد
این مورد رو کاری نمیشه کرد . یعنی پروسه تست شما کامل نیست . ممکنه مشکل خازنهای کنار اسلات باشه فقط زمانی میشه متوجه شد با یک کارت هم سطح کارت فعلی تست بگیرید