پاسخ: افت فریم شدید پس از چند دقیقه بازی کردن در بازی های سنگین و گرافیکی
نقل قول:
ولتاژ دیفالت پردازنده های fx نسل اول بی دلیل بالاست که باعث بروز این مشکلات میشه
توی این تاپیک در مورد این مشکل صحبت کردم لطفا بخوانید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته در مورد راه حل اونجا قرار بود صحبت کنم که به دلیل لطف دوستان ادامه ندادم :1. (35):
راه حل بسیار ساده بود لیمیت کردن ولتاژ ماکزیمم
اگر درست یادم مونده باشه آن پردازنده با ولتاژ ماکزیمم زیر 1.2 ولت به راحتی کار میکرد ( بایوس بی جهت 1.55 ولت به پردازنده برق میداد )
تایپیک بسیار جالبی بود.ولی حیف شد که ادامه ندادید.شما کاری به بقیه دوستان نداشته باشید به هر حال ادمای علاقه مند به تایپیکتون ماشا الله کم هم نبودند با تشکراشون ترکوندن تایپیک رو :1. (23):.
مشکل مشترک ما توی این مورد بود که وقتی دما رسید به 61 یا 62 همون تراشه کنترل دمایی که گفتین توی سی پی یو هست ، ولتاژ سی پی یومو میاره پایین و فرکانسم میرسه به 1.4 گیگاهرتز.پس نظر شما بر اینه که ولتاژو لیمیت کنیم ؟ من که از این کارا نکردم میترسم نیم سوز شه.دل و جرعتش رو ندارم.یه خنک کننده واسش بگیرم بهتره فک کنم.نظر شما چیه ؟
نقل قول:
تایپیک بسیار جالبی بود.ولی حیف شد که ادامه ندادید.شما کاری به بقیه دوستان نداشته باشید به هر حال ادمای علاقه مند به تایپیکتون ماشا الله کم هم نبودند با تشکراشون ترکوندن تایپیک رو :1. (23):.
مشکل مشترک ما توی این مورد بود که وقتی دما رسید به 61 یا 62 همون تراشه کنترل دمایی که گفتین توی سی پی یو هست ، ولتاژ سی پی یومو میاره پایین و فرکانسم میرسه به 1.4 گیگاهرتز.پس نظر شما بر اینه که ولتاژو لیمیت کنیم ؟ من که از این کارا نکردم میترسم نیم سوز شه.دل و جرعتش رو ندارم.یه خنک کننده واسش بگیرم بهتره فک کنم.نظر شما چیه ؟
مشکل از این بود که دوستان گمان کرده بودند که من دارم مشکلات amd را ماست مالی میکنم چون در آن زمان همه از دست amd شدیدا شاکی بودند ( که البته حق هم داشتند ) :wink:
اگر نمیخواهید تو ستاب یرید و تغییری توی مقادیر ایجاد بفرمائید به شما توصیه میکنم یدونه 955 یا 965 تهیه کنید و راحت زندگی کنید
نقل قول:
مشکل از این بود که دوستان گمان کرده بودند که من دارم مشکلات amd را ماست مالی میکنم چون در آن زمان همه از دست amd شدیدا شاکی بودند ( که البته حق هم داشتند ) :wink:
اگر نمیخواهید تو ستاب یرید و تغییری توی مقادیر ایجاد بفرمائید به شما توصیه میکنم یدونه 955 یا 965 تهیه کنید و راحت زندگی کنید
به نظر شما کیس green x3 gaming میتونه کارمو راه بندازه یا حتما یه کولر (خنک کننده) بگیرم ؟
نقل قول:
به نظر شما کیس green x3 gaming میتونه کارمو راه بندازه یا حتما یه کولر (خنک کننده) بگیرم ؟
اگر ولتاژها را دستکاری نکنید نه کیس نه کولینگ نمیتونند به شما کمک آنچنانی بکنند
بنظرم هزینه بیخود نکنید یا پردازنده را تعویض بفرمائید و یا ولتاژ را پائین بیاورید
پینوشت : پردازنده های نسل قدیم (955-965) از پردازنده شما (fx4100) قویتر هستند
دوست عزیز شما اگر بهترین خنک کننده هوایی(Air Cooler) رو هم بگیرید دمای سی پی یو شما رو نمی تونه بیشتر از 5 الی 7 درجه پایین بیاره تازه این رو هم که گفتم خیلی زیاد هست این خنک کننده ها طراحی شدن تا دمای سی پی یو رو وقتی که به شدت اورکلاک میشن در یک دمای ثابت نگه دارن تا سی پی یو بتونه در حالت استاندار کار کنه که دمای ثابت هر کولر باهم فرق داره. نظر من هم مانند نیما جان اینه که یا برین سی پی یو رو عوض کنید یا اینکه اگر از سی پی یو خوشتون میاد و می خواین هر طوری نگهش دارین برین و یک خنک کننده مایع(Liquid cooler) رو خریداری کنید که مسلما قیمتش هم بالاست. و درضمن تعویض کیس اگر کیس خودتون ورودی هواش خیلی کم شاید بتون تا حد خیلی کمی بر روی دمای تمامی قطعات شما تاثیر داشته باشه.
اخه میدونید چیه من یک سال پیش 320 هزار تومان واسه این پردازنده هزینه کردم.از نظر قدرت و سرعت ازش خیلی راضیم.فقط مشکل اساسی من پایین اومدن ولتاژ و فرکانس توی دمای 62 درجه هست اگه به یه طریقی میتونستم اینو نذارم برسه به 62 درجه همچی حل بود.نیما جان به نظر شما پایین اوردن ولتاژ اسیبی به سی پی یو نمیزنه ؟ توی عمرش تاثیری نداره ؟ از سرعتش یا فرکانسش کاسته نمیشه ؟
نقل قول:
اخه میدونید چیه من یک سال پیش 320 هزار تومان واسه این پردازنده هزینه کردم.از نظر قدرت و سرعت ازش خیلی راضیم.فقط مشکل اساسی من پایین اومدن ولتاژ و فرکانس توی دمای 62 درجه هست اگه به یه طریقی میتونستم اینو نذارم برسه به 62 درجه همچی حل بود.نیما جان به نظر شما پایین اوردن ولتاژ اسیبی به سی پی یو نمیزنه ؟ توی عمرش تاثیری نداره ؟ از سرعتش یا فرکانسش کاسته نمیشه ؟
پائین آوردن ولتاژ عمر پردازنده را زیاد هم میکنه :wink:
شما یواش یواش ولتاژ را کم کن و تست پایداری بگیر
به جائی میرسی که سیستم کرش میکنه یا بلو اسکرین میده
بعد یکم ولتاژ رو ببر بالا و با خیال راحت از سیستمت لذت ببر
میزان ولتاژ بستگی به بچ پردازندت داره خوش شانس باشی با 1.1 ولت یا حتی پائینتر استیبل میشه یک عمر ازش لذت میبری
من با نیما موافقم
اصلا هزینه زیادی نکن
ولتاژ را دستکاری کن من حدس می زنم درست میشه
البته اگر موارد کنترل مصرف و صرفه جویی پردازنده را هم غیر فعال کنی مشکل حل میشه(ولی نیازی نیست)
من میگم از 1.2 شروع کن و تست کن برو پایین حتما مشکل حل میشه
پ.ن : من این ایراد را بیشتر متوجه مادبرد می دونم خلاصه بگم به شدت نسبت به بردهای msi مشکوکم چون به وفور این ایراد نوسان ولتاژ و فرکانس را در این بردها دیدم در هر دو پلتفرم!!
1 :تعداد فایل پیوست
من توی تنظیمات بایوس موارد کنترل مصرف مثل EUP 2013 و CPU Phase LED control و از این جور چیزا رو فعال کردم قبلا.
خیلی خوب پس بریم واسه تغیر ولتاژ.قبل از هر چیزی منو از خطراتش اگاه کنین یا اگر نکته ای تذکری چیزی هست بگین.
حالا واسه تغییر ولتاژ به کجا برم ؟ بایوس ؟ یه نرم افزار هم دارم که اسمش MSI Control Center هست که مخصوص اورکلاک کردن و از این جور چیزا توی مادربرد های ام اس ای هست.اینم یه عکس از بخش مورد نظر که میشه تنظیمات و ولتاژ سی پی یو رو دستکاری کرد.
قسمت ولتاژ سی پی یو با چه اسمی مشخص شده ؟ همون CPU Voltage هست ؟ به چند تغییرش بدم ؟ 1.2 خوبه ؟
میگما یه برنامه هست اسمش تیم ویوره (team viewer).روی کامپیوتر خودت نصبش کن منم رو کامپیوترم نصب می کنم اونوقت تو میتونی بیایی تو کامپیوتر من کنترلش رو بدست بگیری همچنین دسکتاپم رو میبینی (حساب کن اومدی پشت سیستم من).بعد تنظیمات لازم رو انجام بده و در نهایت ذخیره.
به خاطر اینکه خودت توی مسایل اورکلاکینگ و ولتاژ و تنظیمات اینطوری بیشتر وارد هستی و یه عمر تجربه داری اینو میگم.
ولی یه حسی بهم میگه این سی پی یوی بد بخت اون قدرا هم گناهکار نیست :whistle:
یه نگاهی به کیس شلوغ پلوغم بندازین :
:gasp:
به خاطر کیفیت بالای عکسا شاید یه کوچولو دیر لود شه ولی حد اقل واضح می بینین چه خبره:lol:.
حالا بازم مطمنین نیاز به تعویض کیس نیست ؟