من نميخواستم باز دعواي قبلي شروع بشه
ميخواستم دوستاني كه اين نوع مادبردها رو خريدند بيان بگن كه راضي هستند يا نه چون شنبه ميخوام 3 تا ديگه هم بخرم
Printable View
من نميخواستم باز دعواي قبلي شروع بشه
ميخواستم دوستاني كه اين نوع مادبردها رو خريدند بيان بگن كه راضي هستند يا نه چون شنبه ميخوام 3 تا ديگه هم بخرم
من تا حالا AM3 ساپورتش رو زیاد نبستم فکر کنم فقط 2 تا که مشکلی هم نداشته یا اگر داشته من خبر دار نشدم چون بیشتر وقتها که قصد خرید داشتم پیدا نکردم مدل دل خواهم و چندین بار هم که پیدا کردم متاسفانه خریدار اصلی همراهم بوده به خاطر همین حرف فروشنده ها که دقیقا همین کلمه اشغال رو هم به کار می برند (البته طبیعی که فروشنده های که این برند رو ندارند ) خریدار اصلی پشیمان شده و منم چون نه مال مال خودم بوده نه پول خودم زیاد اسرار نکردم .
هر چند می دونم جواب شما نیست اما شاید کمک کنه اول اینکه من مادر برد های ازراک خیلی زیادی روی سیستم های قدیمی دیدم برای سیستم های با عمر 7 -8 سال پیش من امده برای ارتقاء رم و کار های دگه این نشون میده این مادر برد همچین هم که می گند اشغال نیست . و توی 7-8 سال پیش برند پر کاربردی بوده حداقل به نظرم از الان بیشتر تو بازار ایران مطرح بوده
دوم امکانات برند ازراک چیزی که برای من همیشه جالبه همیشه کاربردی ترین امکانات رو روی مین هاش داره مثلا وقتی از DDR3 پشتیبانی می کنه 10 تا امکان جانبی و کم کاربرد دیگه نداره که قیمت مین رو الکی بالا ببره یادم همین چند وقت پیش که تازه DDR3 وارد شده بود اگر می خواستی به سمت DDR3 بری یا باید خیلی خیلی پولدار بودی مادر برد های سطح بالا برند های مثل گیگا رو میگرفتی یا اگر پولدار نبودی تنها انتخابت همین ازراک بود.
در اخر هم بگم در این که ازراک برند درجه 2 شکی نیست اما خوب پول برند درجه 2 رو هم میگیره تو ماشین هم مثلا بنز برند درجه 1 و هیوندا یا شاید حتی تویوتا برند درجه 2 ولی همه که بنز سوار نمی شند بله اگر قرار باشه بهترین مادر برد دنیا رو معرفی کرد حتمی از برند ازراک نیست این مادر برد ولی وقتی پای پول وسط باشه خیلی وقتها ازراک انتخابهای خیلی بهتری از برند های درجه 1 مثل گیگا بایت جلو تون میزاره .
راستی اگر شما مدل های مد نظر تون بگید تا مقایسه بشه قیمتش با برند های دیگه و بینیم اصلا با اون مشخصات برند های دیگه مدلی دارند و اگر دارند قیمت شون در چه حدی بهتر میشه نتیجه گرفت چون تمام مزیت ازراک در قیمتش و برخی مدل های جالبش والا وقتی قرار اسم برند به تنهای برده بشه خوب معلوم که گیگا ایسوس و ... جلو ترند
نقل قول:
عزیزم تاوقتی ایسوز باباش بود ( یا ننش ) حرفی برای گفتن داشت
الان هم زیر سایه همون پدر مادر زندکی میکنه ؟ ؟
تو رو خدا حرف تو دهن مردم نزارید بعد برای خودتون کشکی صحبت کنید.اول فکر کنید ببیند طرف چی گفته بعد تصمیم ب------ید
خودمم از همین برند برای بچه ها بستم امارش رو هم بهت بگم وقتی درایورشو میزاشتی برند خود ایسوز میومد واست خودنمایی میکرد !
ولی الان دیگه واسه خودش صاحب تئوری شده ( شما رو نمیگم ازراک رو میگم )
وقتی هم که یکی صاحب تئوری بشه چشماشو میبنده و هرکاری دلش بخواد میکنه و هر چی هم بیرون بده به نظرش خیلی عالیه .
هی صد بار بگیم که نمیشه گفت یک برند مادربرد خوب هست یک برند بده . باید دقیق دو مادر برد مشخص را با هم مقایسه کنید
هی شما بیایید بگید این خوب هست این بد هست . بابا یه چی قسم بخوریم که اینجوری نمیشه کلی قضاوت کرد تمام برندها
خوب و بد توی جنسهایشان هست.
کسی ادعایی داره بیاد بگه کدوم مادربرد بده کدوم مادر برد خوب .
مگه همبن مادربرد گیگابایت 790-UD3 نبود که عالمی ازش شاکی بود یا اینکه مگه مادر بردهای P55 شرکت MSI اون اولیها که از
سوکتهای ساخت شرکت FoxConn استفاده میکردند مگر نه که توی اورکلاک ممکن بود پردازنده را دچار مشکل کنند.
دوست عزیز مشکل اینجاست تا اونوقت که هنوز مستقل نشده بود خیلی کمتر حرف برای گفتن داشت.نقل قول:
با سلام و تشكر از تمامي دوستان
من كه مثل دوستان حرفه اي نيستم ولي مي خوام بدونم امار فروش اين برند در دنيا نسبت به برندهاي ديگه چطور بوده
و همچنين تفاوت قيمت اين برند با ساير برندها
با تشكر
من تا حالا 2 تا Asrock M3A785GXH و 2 تا هم Asrock A770DE plus بستم و هیچگونه مشکلی نداشته. فکر نمیکنم در آینده هم مشکلی پیدا کنه. قبل از بستن هم فقط review های سایت های معتبر رو دیدم و با توجه به امتیازی که در ریویوها ازش دیدم انتخاب کردم. (امتیازاش دست کمی از برندهای مطرح نداشت). دلیل بعدی انتخابم هم کیفیت برد و قطعات مصرفیش به لحاظ ظاهری بود. مورد بعدی هم داشتن جزئی ترین امکانات بود. به نظر من با توجه به قیمتش در ایران و امکانتی که در اختیار یوزر قرار میده یکی از بهترین انتخاب هاست. در ضمن با توجه به اینکه قیمت جهانیش با قیمت برندهای مطرح زیاد فرقی نداره، میشه گفت شرکتش به کیفیت مادربردش اطمینان داشته که قیمتهاش رو هم تراز قیمت برندهای مطرح انتخاب کرده (حداقل در مورد این دو مدلی که من استفاده کردم این موضوع صدق میکنه).
من یکی خریدم به صد نفر توصیه کردم تا الان همون 758GXH رو 6 تا سیستم با سیستم خودم بستم میشه 7 تا
همه راضیند خصوصا خودم gpu رو راخت تا 1ghz بردم بالا cpu هم تا 3.3 مثل خ ر ازش کار میکشم اینهو خیالشم نیست
واسه یکی دیگه روش cpu amd 240 بستم gpu رو بدون فن تا 750mhz آور کردم cpu رو هم تا 3.5ghz آور کردم تو بد ترین شرایط روطوبت شمال داره مثل خ ر کار میکنه
بهترین مین ی بود که تا حالا دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کیفیت ازراک بهتر شده . در این شکی نیست .
مینهای بدی نیستن من دارم خیلی هم راضیم.