سلام دوستان
من یه مانیتورlcd 23 اینچی دارم از دیرو روشن نمیش و اون چراغی که وقتی روشن میکنم روشن میش به صورت چشمک زن کار میکنه تا به برق وصل میش ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یه مانیتورlcd 23 اینچی دارم از دیرو روشن نمیش و اون چراغی که وقتی روشن میکنم روشن میش به صورت چشمک زن کار میکنه تا به برق وصل میش ممنون میشم راهنمایی کنید
|
سلام امید جان گارانتیش تموم شده. کاریش نمیشه کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس درست میش؟
بله این اشکال چشمک زدن ایراد تغذیه دستگاه هست . نمایندگی الجی شهری هستی را پیدا کن برات تعمیر میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (30-04-16)
بابت راهنمایی ممنون ففط یه چیزی هزینه تعمیرش حدودا چقد میش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (30-04-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks