یکی از کابلها از مونیتور بکشید و دوباره چک کنید .
با سلام
مشکل از جایی شروع شد که دوتا کیس به مانیتور وصل کرده بودم کیس دوم برای نصب ویندوز از طریق کابل vga. و کیس اول هم از طریق display port ،همه چیز به خوبی پیش میرفت تا اینکه بعد از نصب ویندوز روی کبس دوم خواستم سوییچ کنم رو کیس اول دیدم تصویر سیاه هست و چیزی نمیاد در صورتی که کیس روشن بود سوییچ کردم رو اچ دی ام آی بازم بی نتیجه بود فکر کردم ویندوز پریده،ویندوز نصب کردم رفتم تو قسمت رزولوشن دیدم مانیتور را نمیشناسه، درایور گرافیک را آپدیت کردم دوباره همون مشکل پیش اومد الن ویندوز بالا اومده ولی هبچ آیکنی رو صفحه نیست و ماوس و کیبورد هم کار نمیکنه،جالب اینجاست که روی دیسپلی پورت که سوبیچ مبکنم اصلا تصویر نمیاد مانیتور هم ؛asus pa238q هستش مدل مادربورد هم asus delux quad هستش.
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 16-12-16 انجام شده است
|
fernaspe (16-12-16)
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل Display را که جدا میکنم و روی HDMI ست میکنم درست میشه،ولی زمانی که Display وصل هست تصویر دسکتاپ هست بدون ایکن نمایش داده میشه و ماوس و کیبورد کار نمیکنن
fernaspe (16-12-16)
سپاس از پاسخگوییتون،کیس دوم را فقط وقتهایی که میخوام روی کیس مشتری ویندوز نصب کنم وصل میکنم ،الان مشکل فقط کابل دیسپلی هستش فردا بازم نتیجه را اعلام میکنم ،به نظر شما بایوس آپدیت بشه مشکل حل میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
لطفا طریقه آپدیت را بفرمایید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (17-12-16)
آقا امید شرمنده،11 تا بایوس هست برای این مادربورد ،هر یازده تا رو نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.asus.com/us/Motherboards...Desk_Download/
خیر فقط آخرین بایوس منتشر شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (17-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks