الان توی سیستم پسر خاله ام گرافیک رو نصب کردم (با هم گرافیکو خریدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) . hawx 2 رو توی سیستمش نصب کردم ولی یه بار بالااومد و نمیدونم چرا دیگه ارور نصب نبودن به شبکه رو میده و بالا نمیاد (کلا به اینترنت وصل نیست و موقع نصب هم نبود)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی namco ace combat AH رو نصب کردم. اینم دقیق مثل hawx 1 هست . 60 فریم میده ولی وقتی هواپیما رو دور خودش میچرخونم ، ریپ کوچولو میزنه . این 60 فریم رو در صورتی که AA رو خاموش کنم میده ولی اگه روشنش کنم ، 20 تا 30 فریم میده (میانگینش 23 فریم). با این فریم توی این بازی ، اصلا نمیشه بازی کرد مخصوصا وقتی هواپیما رو میچرخونم دور خودش و سر آدم درد میگیره . ولی همین 20 فریم رو هم توی crysis 3 میداد ولی قابل قبول بود و ریپ هاش بسیار بسیار کمتر از این ( که میانگینش 23 فریم بود) ، بود
میگم نکنه خاصیت بازی های هواپیمایی این جوری هه ؟ کلا موقع چرخش خودشو نشون میده
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نمیدونم کجای نرم افزار رو باید دستکاری کنم تا موقع بازی ، اون صفحه (که توی لینک آموزشی که دادی) رو بیاره و فریم رو بده
نسخه ی افتربارنر ام 4.2 هه
حتما باید 4.4 باشه؟
بعد کجاشو باید دستکاری کنم؟
Bookmarks