سلام دركل كارت هاي سري بالا Amd قويترو توقيمت بهتر هستند
Printable View
سلام دركل كارت هاي سري بالا Amd قويترو توقيمت بهتر هستند
من خودم از انویدیا خوشم میاد ولی حیف که خیلی گرونن:gasp:
بدون شک انویدیا
تراشه r9 290x چگالی بالایی داره که سبب شده حرارت تراشه وحشتناک بشه
amd برای اینکه قیمتو کم کنه میاد از die size کوچکتری استفاده میکنه ... من موندم چطور یه کارت گرافیک که معماری جدیدی داره 512 بیت هم هست هنوز نتونسته
از معماری توانمند کپلر که برای 2 سال قبله پیشی بگیره
وای بحالی سری max well و رابطهای 512 بیتی
amd کارش همینه یعنی همیشه همین بوده وقتی میبینه زورش به انویدیا اینتل نمیرسه مجبور میشه قیمتو بکشه پایین . اینتل داره رو 14 نانو کار میکنه اما amd هنوز .....
سونی ماکروسافتم سر همین که دیدن amd مفت قیمت میده رفتن سمت این شرکت . که البته رفتن ps4/xone سمت amd و x86 شدن کنسولها خیلی به نفع ما pcgamer ها شد احتمال وجود امولاتور در این نسل هست و پورتهای خوب بازی ها
درکل من همیشه پول خوب میدم جنس خوب میخرم .. و به انویدیا رای میدم
موفق باشید
از حرف زدنت معلومه از pc gamer های گل روزگاری :love::give_rose: .نقل قول:
دقیقا :cool:
سونی همون پردازنده هم زیادیشه :yes:
دوستان از این که از این نظر سنجی استقبال میکنید بسیار خوشحالم :love::Love-ssa~! (1)::wink:
فقط میتونم بگم منتظر یک انقلاب از طرف انویدیا باشیدنقل قول:
NVIDIA's new GeForce GTX 750 Ti unleashes the company's "Maxwell" architecture. It is a quantum leap forward in GPU technology, not because of its performance, but its performance with very little power consumed. NVIDIA has been hard at work fighting the biggest enemy of graphics technology today: power consumption. Every ounce of power a graphics card consumes is turned into heat, which has to be peeled off the GPU, generating noise in the process
معماری MAXWELL شاهکاره این تازه performance per watte میزان بازدهی نسبت به وات .. تازه هنوز 28 نانو متریه :gasp:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با این میزان مصرف کم مکسول و بازدهی بالا تازه اونم تو 28 نانومتری
شک نکنید 880gtx اگه 250 وات باشه اندازه یه کارت 1000 واتی AMD قدرت داره :yes:
احتمالا AMD باید قیمت کارتاشو بکنه 2 دلار
بیشتر از 15 ساله PC GAMER هستم و بشددت از کنسول متنفرمنقل قول:
از حرف زدنت معلومه از pc gamer های گل روزگاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:gasp: هميشه nvidia از اين سر و صداها ميكنه . بعد AMD با يك محصول قدرتمند زمين و زمانش رو بهم پيوند ميده . از اين محصولات NVIDIA زياد ديديم ولي همچنان نتونسته برنده ميدان باشه .
دليل انتخاب AMD توسط سوني و مايكروسافت همين بوده . با قدرت و بدون سر صدا كار ميكنه و قيمتش هم هميشه مناسب بوده :cool:
یادش بخیر شما منو یاد سایت خدا بیامرز هات اورکلاک میندازید:love:نقل قول:
حق با شماست نمونش r9 290x که 20% از 780ti بیشتر مصرف میکنه اما 15-20% ضعیف تره :yes:
amd با اون درایوهاش که tesselation factor پایین میاره بازم از انویدیا شکست میخوره
يه زماني AMD دوست ها ضعف AMD رواپتيمايز شدن بازي ها برای كارت انويديا ميدونستن الان AMD رسما از ١٠ بازي ٨ تاشو ميخره و amd gaming evolved ميكنه ولی بازم عقبه
با همه این تفاصیر سالهاست انویدیا عنوان قویترین single gpu جهان تو هر سری برای خودش میکنه
تو اين تست با اینکه 780ti مصرف كمتري از r9 290x داره 20% بازدهي بالاتري هم داره اونم توي عنواني كه قبل از عرضه AMD كلي روش مانور داد و براي GCN بهينه دونستش اولش مينويسه AMD GAMING EVOLVED اما كپلر كجا و r9 290x :yes:
درضمن در نظر بگيريد معماري huwaii اخرين نسل GCN هست اما GK110 مربوط به بيش از 1 سال قبل تر از معرفي Huwaii اي كه gcn 2 هست بايد با ماكسولي مقاسه بشه كه ٢-٣ برابر نسبت بازدهي با توانش از رقيب برتره
چرا زوم كرديد روي بازي كرايسيس . شات نتايج از بنچمارك ها ديگه .
take it easy
به به خشایار خان. ♥
با چندین سال تجربه و تست چندین مدل از هر دو برند شخصا انویدیا رو میپسندم.
دلایلم هم اینه که کلا کارت های کم مصرف تر خنک تر و بی درد سر تری هستند و عمر بالاتری هم دارند.
اما رنگ پردازی در کارت های AMD بهتر بوده معمولا.
استفاده از کارت های انویدیا لذت بیشتری بهم داده در صورتی که قلبن دوست دار AMD هستم