بشتابيد....
چند روز بيشتر به پايان نظر سنجي نمونده!!!
Printable View
بشتابيد....
چند روز بيشتر به پايان نظر سنجي نمونده!!!
جدای از مشکل گرما که با بالا بردن سرعت فن درست میشه :
4850
نتیجه تقریبا مشخصه
همه ی استفاده کننده ها که اطلاع ندارند از این مورد و صدای فن اش یکم آزار دهنده میشه !!نقل قول:
در کل با قیمت جدید 4870 =199$ یکی از بهترین انتخاب هاست !!! مدل 1 گیگ اش هم 235$ فکر میکنم .
بله بالا بردن دور فن صدا رو بالا میبرده اما بهتر از اینه که عمر کارت بیاد پاییننقل قول:
در ضمن با یک هزینه میشه یک کولر گرافیک خرید که هم دیگه مشکل گرما کلا برطرف میشه و هم مشکل صدا :1. (23):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مهدی جان به نظرت این فن به 4850 میخوره ؟ قیمتش چنده ؟نقل قول:
خنک کنندگیش واقعا بهتر از استوک میشه ؟
Nvidia قدرت مطلقه ، يعني كاملا مشخصه كه Nvidia مثل اينتل خيلي وفيته كه ATI رو راحت شكست داده و ثابت كرده تكنولوژيهايي داره كه نيازي نمي بينه واسه رقابت رو كنه. آروم آروم جلو مي ره و هر موقع بخواد با فاصله زماني كم حريف رو عقب ميندازه.
قدیمی بودنقل قول:
یک نگاه به قیمت ها بندازید بعد بگویی که کدوم قوی تره
دوست عزيز ، منظور قدرته ، نه قيمت. از نظر قيمت ATI با تازگي ارزون كرده تا بازار رو در دست بگيره. اما از نظر قدرت و تكنولوژي و ... گذشته و حال نشون داده كه Nvidia قدرت مطلقه(مثل اينتل). (با اينكه AMD داره با ATI همكاري مي كنه بازم...(AMD در رقابت با اينتل شكست خورد و حالا مي خواد بره روي گرافيك)نقل قول:
اقا من الان می خوامICQ4 4850 HIS Turbo خودم رو بفروشم به جاش یا GTX280 یا 4870X2 بخرم
موندم کدوم رو بخرم بی گارانتی از دبی تازه یه چیزی باشه که خراب هم نشه مثلآ حرارتش اونقد نره بالا که بسوزه