درسته . بله اشتباه شد ! درست میکنم . سریع بوده کار اگه باز جایی دیگه مشکلی از نظر تایپ یا همین مشکلات هست بگین ...
ممنون
شهریار
Printable View
درسته . بله اشتباه شد ! درست میکنم . سریع بوده کار اگه باز جایی دیگه مشکلی از نظر تایپ یا همین مشکلات هست بگین ...
ممنون
شهریار
خب من این هم از من داشته باشید :
Asus ATI Radeon Extreme AX700 Silencer
256 MB DDR حافظه و نوع :
400MHz کلاک هسته :
500MHzکلاک مموری :
256-bit مموری اینترفیس :
درگاه ارتباطی : PCI-E
DVI : بله
عکس : (سیستم خنک کننده رو صفا کنید)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمت : حدود 92 تومن !
سپاس
مهراد جان یه سوال
این مشکل(البته به نظر من) به حالت Stand by نرفتن کارتهای ati تو مال شما هم هست ؟ یعنی وقتی سیستم رو خاموش میکنی No Signal میده یا نه ؟
ممنون
مهدی جان کی گفته من کارت ATI دارم ؟!!نقل قول:
ارسالی توسط Mehdi_MaX
===
یه مقدار درباره این مشکلتون بیشتر توضیح میدی؟
سپاس
مهراد جان منم این کارت رو ندارم قبلا از کارتهای ati که استفاده میکردم اینطور بود
شما وقتی که سیستم رو خاموش میکنی مانیتور باید اتوماتیک بره رو حالت استندبای
ولی با کارتهای قدیمی ati اینطور نبود یعنی وقتی که سیستم خاموش میشد در واقع ارتباط مانیتور با کارت گرافیک باید قطع بشه درسته ؟
که تو این حالت یه پنجره رو صفحه مانیتور ظاهر میشه که از بالا به پایین هم میاد و پیغام No Signal میده دقیقا مثل زمانیکه شما تو حالت استندبای کابل مانیتور رو از کارت گرافیک جدا میکنی (البته نمیدونم این مشکل الآن هم هست یا نه)
امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشی
ممنون
سلام خوبی آقا مهدی ؟نقل قول:
ارسالی توسط Mehdi_MaX
ببین عزیزم این حرف شما به نظر من مشکل داره . چراکه من قبلا ATI Radeon 7000 داشتم . این مشکل را نداشت یکی دیگه از دوستام ATI Radeon 9600XT داشت . و سعید ( امپراطور ) هم کارتی مثل کارت قبلیه من را داشت ...
مشکل شما کاری به این نداره ممکنه درایور و یا مانیتور مشکل داشته ...
ممنون
شهریار:23:
شهریار جان البته اینم بگم که مثلا با مانیتور های ال جی این مشکل رو داشت و همون کارت با مثلا مانیتور هانسول این مشکل رو نداشت
خب پس دیگه به احتمال 99% مشکل از مانیتور بوده ...نقل قول:
ارسالی توسط Mehdi_MaX
سپاس
mahrad جان کارت خوشکلی معر فی کردی که توان خوبی هم داره دوستان هم اگه می خوان چندتا بنچ از این کارت ببیند یه سری به اینجا بزنند بد نیست : http://www.au-ja.de/review-3d2006-b30.phtml
بله کارت بسیار خوبیه . دقت کنید بچه ها توی این بنچ مارک ها که دوست عزیزم دادند X700 از 6600 بسیار قوی تر هست یا این که یک قیمت هستند ...نقل قول:
ارسالی توسط WORYA_SH
ممنون از مهراد عزیز و Worya ...
موفق باشید
شهریار:26: