دوست عزیز اینجا جای مطرح کردن این سوال نیست:wink:نقل قول:
میتونید در انجمن کارت گرافیک تاپیک بزنید ( هر چند که طرح این گونه سوالها که اینتل خوبه ، گیگا خوبه اون یکی بده ، درست نیست )
سپاس:11():
Printable View
دوست عزیز اینجا جای مطرح کردن این سوال نیست:wink:نقل قول:
میتونید در انجمن کارت گرافیک تاپیک بزنید ( هر چند که طرح این گونه سوالها که اینتل خوبه ، گیگا خوبه اون یکی بده ، درست نیست )
سپاس:11():
سلام دوستان عزيز اين هم يك تست از سايت عصر شبكه توسط آقاي پناهي در مورد كارت هاي موجود در بازار 8800gt كه من pdfش كردم
اميدوارم به درد دوستان عزيز بخوره.علل خصوص اقا محمد عزيز كه به زودي مي خوان بخرند....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
256mb DDR3 3850 الان فوق العاده خوش قيمته.به مراتب قويتر از 9500 gt ولي تقريبا تو همون قيمت.:great:
ببخشید میون صحبتتون یه سوال دارم :
گرافیک های PCI Express 2.0 ، به مین برد های قدیمی که فقط PCI Express رو ساپرت میکنن میخوره ؟
بله میخوره
با سلام . من یه مونیتور دیدم از مارک lg که 24 اینچ بود به قیمت 430 می خواستم ببینم که اگه اینو بخرم با گرافیکی که خروجی hdmi داره کیفیت تصویر چقدر بالا میره؟و آیا ارزش داره بگیرم؟این کارت گرافیک ها اکثرا dvi هستن و تبدیل میخوره که hdmi بشن آیا این تبدیل باعث افت کیفیت تصویر میشه؟کارت گرافیکی که hdmi مستقیم داشته باشه بهتر نیست؟قیمتش چقدر هست این نوع؟یعنی hdmi مستقیم
بهترین گرافیک الان چیه ؟ دیروز یه گرافیک بود ati ddr5 320 تومان ارزش خرید داره ؟
اگه 5850 باشه بله عالیهنقل قول:
شما باید بودجت رو بگی
دوست عزيز. بزرگ بودن ماينتور تاثيري در کيفيت نداره. رزولوشن و کنتراست هستش که دو فاکتور مهم تعيين کيفيته. چه بسا در رزولوشن يکسان مانيتور هر چي کوچکتر باشه بهتره.نقل قول:
شما اگر بتونيد Samsung Syncmaster T220P گير بياريد عاليه و بهترينه. در غير اينصورت Samsung Syncmaster P23700 به نظر من برترين انتخابه. اينکه تبديل DVI به HDMI باعث افت کيفيت ميشه يا خير بسته به نوع کارت گرافيک و برندش داره عزيز. ولي عمومادر برندهاي مطرح اينگونه نيست و در کارتهايي که HDMI مستقيم دارن و يا تبديل مي خورن اگر برند درست و حسابي باشه تفاوتي نداره. در حال حاضر کارتهاي گرافيک HDMI خيلي زيادن. به نظر من زياد روي اين مساله تبديل خوردن يا اتصال مستقيم HDMI زوم نکنيد بهتره.
برترين کارت گرافيکي در دنيا در حال حاضر ATI Radeon HD5890 هست. اما به نسبت قيمت 5750 و 5770 و نهايتا 5850 بهترينن.نقل قول: