دوستان عزیز
من متاسفانه یه مشکلی در زمینه گرافیک دارم .ممنون میشم راهنماییم کنید.
من کارتXFX 9600 GSO 1.5 GB
دارم همراه با سی پی یو INTEL E5200 DUALL CORE.متاسفانه تو بعضی از بازیها سیستم کاملا فریز میشه وبعد از 30 ثانیه یا یه دیقه! از حالت فریز در میاد .به خصوص در بازی استرانگ لی هولد.اما این بازی احتیاج به کارت7800جی تی به بالا داره وظاهرا سیستم من باید بتونه اون رو راحت اجرا کنه.در ضمن تو بعضی از قسمت های بازی کرایسس هم دچار کندی وفریز البته بسیار کمتر از استرانگ لی هولد می شه.
در ضمن یه اتفاق واقعا عجیب دیگه هم برام می افته . من با این کارت گرافیک بازی کد 5 یا فارکرای 2 یا کرایسس رو در بالاترین ریزولوشن وتنظیمات بازی می کنم و تقریبا هم جواب می ده اما تو بازی قدیمی ای جی ای 2 که مال 10 سال قبله شدیدا دچار مشکل میشه .حرکت موس توی این بازی بیش از حد تند میشه. جالبه که همه این مشکلات چه در بازی ای جی ای چه کرایسس وچه استرانگ لی هلد توی لوکیشن های بسته بازی مثلا داخل ساختمون ها بوجود میاد. به خدا گیج شدم. حالا نمی دونم مشکل از کارت گرافیک هستش یا اینکه ازسی پی یو.
دوستان اگر می تونن راهنمایی کنن.خیلی ممنون میشم.
در کل می خوام بدونم مسئله از کارت گرافیکه یا از سی پی یو؟ وچرا کارتی که بازیی مثل فارکرای 2 رو اجرا می کنه تو بازی ای جی ای به مشکل می خوره؟
در کل نظر شما درباره این کارت چیه؟

Bookmarks