پاسخ: معرفی و بحث پیرامون ATi 5000 Series
نقل قول:
اون ۲ تا تلوزیون و ۲ تا مونیتور تصویرشون از یه جائی تامین میشه ، اگر فرض کنیم ۴ تا کیس دارند تصویر اونها رو میفرسند باید اون چهار تا کیس رو با کیس نگهبانی شبکه کنی بعد به برنامه مثل اسوکول نت روشون اجرا کنی که تصویر اون ۴ تا کیس رو روی مونیتور نگهبانی نمایش بده
خود خودشه!
ممنون
سلام عزيزان
چند تا سوال دشتم
من قصد خريد يك gts250 داشتم اما در نهايت 5770 his گرفتم.
ميخواستم بدونم:
1.برند اين كارت آيا برند خوبييه؟ و اين كارت نصبت به 250 بهتره؟ از 260 قدرتش چند درصد كمتره؟
2.واسه 3dmax خيلي كم ميياره يا معمولي جواب ميده؟ ( چون سريreadon هستش)
3.آيا سايتي هستش كه تمام مدلهاي گرافيك رو به نسبت قدرت زير هم ليست كرده باشه؟
4.مادربردم 790 هستش و نوشته 512 مگابايت گرافيك آنبرد. از كجا مطمئن بشم كه كسي كه اسمبل كرده اين 512 آنبرد رو با 5770 متچ كرده وكراس فاير شده؟
نقل قول:
سلام عزيزان
چند تا سوال دشتم
ميخواستم بدونم:
1.برند اين كارت آيا برند خوبييه؟ و اين كارت نصبت به 250 بهتره؟ از 260 قدرتش چند درصد كمتره؟
his برند بدی نیست ،این کارت حدود 50 ٪ از 250 قویتره و حدود 10٪ از 260 ضعیفتره
برای 3dmax زیاد فرقی نمیکنند و معمولی جواب میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4.مادربردم 790 هستش و نوشته 512 مگابايت گرافيك آنبرد. از كجا مطمئن بشم كه كسي كه اسمبل كرده اين 512 آنبرد رو با 5770 متچ كرده وكراس فاير شده؟
این کار امکان پذیر نیست و عملا با نصب 5770 ، گرافیک کارت آنبرد بدون استفاده میشه
نقل قول:
سلام عزيزان
چند تا سوال دشتم
ميخواستم بدونم:
1. من به شخصه با برند ASUS موافقم مخصوصا براي ATI ها
2. بيشتر توان گراف ها تو بازي هاي سنگين مشخص ميشه مثل فار كري يا كرايسيس
4. كراس نميشه
توصيه :
اگر مد نظر شما گرفتن تصوير HD و يا گيم نبوده اگر يك 4890 ميگرفتين بهتر مي بوده
دوست گرامي سايت معرفي شده سايت معتبري نيست و كه بشه صد در صد بهش استناد كرد .
موفق باشي
گرافیک شما از 250 خیلی قوی تره اما در مقایسه با 260 هم برتری داره هم نقطه ضعف به نظر من هم قدرت هستند در ضمن دایتریکس 11 در 3dmax تاثیر زیادی دارد
برند his از با کیفیت ترین برند ها در زمینه کارت گرافیک می باشد :1. (10):
ممنون
اما فروشنده گفت كه با 512 آنبرد خودش كراس فاير ميكنم و قدرت گرافيكت ميره بالاتر؟؟!!
نقل قول:
ممنون
اما فروشنده گفت كه با 512 آنبرد خودش كراس فاير ميكنم و قدرت گرافيكت ميره بالاتر؟؟!!
چنین چیزی محال هست . متاسفانه سرتان کلاه رفته
فروشنده اطلاعات كافي نداشته وگرنه نميشه اين كار رو كرد
پاسخ: پاسخ : پاسخ: معرفی و بحث پیرامون ATi 5000 Series
نقل قول:
نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدید. شاید هم من خوب نتونستم بیان کنم. به هر حال منظور بنده این بود که تا الان بازی DX11 وارد بازار نشده و از اونجایی که این کارتها هم DX11 هستند ، در تستهای انجام شده بازیهای DX10 رو اینقدر خوب اجرا کردند. در واقع منظور من اینه که باید صبر کرد و دید که آیا این کارتها به همین خوبی میتونن بازیهای DX11 رو که در آینده ای نه چندان دور عرضه می شوند اجرا کنند یا نه. باید منتظر ماند و دید.... :1. (14):
من ديشب بازي METRO 2033 را روي win 7 اجرا كردم
درون فولدر بازي فولدري بنام D3D11Install وجود دارد كه متاسفانه در محيط ايكس پي قابل نصب نيست بلكه بايد انرا درون win 7 نصب كرد بعداز نصب D3D11Install وارد اوپشن بازي شده وبدلخواه ميتوان دايرتكس را از 9 الي 11 تنظيم كرد كه اين يعني DX11 هم اكنون نيز قابل استفاده در برخي بازيها ميباشد ؛ قابل توجه كسانيكه ميگفتند DX11 تا دوسه يال ديگه هم وارد بازيها نميشود
كارتم 5770 كلاب است
توصيه ميكنم اين بازي را از دست ندهيد چون واقعا محشره بخصوص با پشتيباني DX11
دوستان از بحث دور نشوید من با سری 5000 که از طرف AMD بسیار موافق تر هستم تا سری 6000 . دلیلش اینه که سری 5000 بهتر کار میکنه و قیمت پایین تری داره و همان طور که شما عزیزان می دانید سری 6000 همان معماری قبلی رو داره و چیزی بر ان افزوده نشده.و دارای استریو سه بعدی است که هنوز برای ان مانیتورهاش وارد بازار نشده اند. و تمام مانیتورها یا tv ها بر اثاث درایورهای nvidia طراحی شده اند و تا ان زمان حتما باید تا سال جدید منتظر ان مانیتورهای 3 بعدی شد که بتوانند در رزولیشن 1080p با 60 فرم بر ثانیه نرخ دید داشته باشند که این موضوع زمان بر است برای سری6000. درسته این سری 6000 دارای تکنولوژِی های حدید است اما قیمتی که بران گذاشته شده بسیار گران است.من اگه به انتخاب بود 5870 رو به Radeon HD 6850 ترجیح میدام چون پردازش برام خیلی مهم تر از تکنولوژی است.
البته دوستان من در حال اماده سازی یک مقاله بزرگ در مورد کارتهای 6000 و 5000 هستم.
اگر به انتخاب بود من نه 5000 رو بر میداشتم نه 6000 فقط nvidia 500 به بالا