پاسخ: مشکل CF با RX 480 ؟
نقل قول:
فکر کنم درست توضیح ندادم
متاسفانه یا باید مانیتورتون چند تصویر همزمان ساپورت کنه یا دو نمایشگر (تلویزیون یا مانیتور) داشته باشید.
چون وقتی ورودی رو عوض میکنید درایور متوجه میشه و حالت Master و Slave رو در کارت ها تغییر میده و شما نتیجه لازم رو نمیگیرید.
اما اگر گزینه کراس فایر رو فعال کردین و سیستم رو ری استارت کردین به احتمال 99% کراس فایر فعال هست و فقط باید فایل exe برنامه رو add کنین تا مجبور بشه از کراس فایر استفاده کنه
متاسفانه من سفر هستم و دسترسی ندارم براتون اسکرین شات بذارم
سلام
ممنون ، اتفاقا خیلی هم خوب توضیح دادید
در این حالت چک کردم زمان cf مانیتور کارت دوم خاموش میشه ، cf فعاله مشکل از برنامه ها بود با 3dmark چک کردم cf تاثیر گذاره اما مشکل اینجا با دیگر برنامه ها چیکار کنم مثلا occt gpu یا heaven در sli کار میکردند (با تنظیم در پنل انویدیا)
اما در کراس فایر متاسفانه کار نمیکنند
با سپاس :give_rose:
نقل قول:
سلام
ممنون ، اتفاقا خیلی هم خوب توضیح دادید
در این حالت چک کردم زمان cf مانیتور کارت دوم خاموش میشه ، cf فعاله مشکل از برنامه ها بود با 3dmark چک کردم cf تاثیر گذاره اما مشکل اینجا با دیگر برنامه ها چیکار کنم مثلا occt gpu یا heaven در sli کار میکردند (با تنظیم در پنل انویدیا)
اما در کراس فایر متاسفانه کار نمیکنند
برنامه Heaven در پنل درایور پروفایل داره؟ اگه داره Crossfire mode رو Optimize 1x1 بذارین و تست کنین (این تنظیم برای ورژن های قدیمی درایور AMD در تست کراس فایر Heaven بوده شاید برای شما تاثیر داشته باشه)
اگر نداره فایل exe برنامه Heaven رو Add کنید و براش پروفایل بسازین
ULPS یا Ulltra Low power state رو هم غیر فعال کنید. (در رجیستری ULPS رو سرچ کنید و ValueData رو برای کلید EnableUlps مقدار 0 قرار بدین , چون دو کارت دارید باید این کلید رو دوبار سرچ کنید و در زیر مجموعه 0000 و 0001 این کار انجام بدید)
انشاالله مشکلتون حل میشه :1. (35):
نقل قول:
برنامه Heaven در پنل درایور پروفایل داره؟ اگه داره Crossfire mode رو Optimize 1x1 بذارین و تست کنین (این تنظیم برای ورژن های قدیمی درایور AMD در تست کراس فایر Heaven بوده شاید برای شما تاثیر داشته باشه)
اگر نداره فایل exe برنامه Heaven رو Add کنید و براش پروفایل بسازین
ULPS یا Ulltra Low power state رو هم غیر فعال کنید. (در رجیستری ULPS رو سرچ کنید و ValueData رو برای کلید EnableUlps مقدار 0 قرار بدین , چون دو کارت دارید باید این کلید رو دوبار سرچ کنید و در زیر مجموعه 0000 و 0001 این کار انجام بدید)
انشاالله مشکلتون حل میشه :1. (35):
سلام
ممنون از شما
heaven پرو فایل نداشت خودم اد کردم اما متاسفانه تفاوتی نمیکنه
ulps هر دو کارت رو هم 0 کردم
نقل قول:
سلام
ممنون از شما
heaven پرو فایل نداشت خودم اد کردم اما متاسفانه تفاوتی نمیکنه
ulps هر دو کارت رو هم 0 کردم