alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (22-12-09), mohammad1985 (21-12-09), N0m@d (21-12-09), reza76622201 (21-12-09), ripek (21-12-09)
واقعا ً بدترین برخورد رو این سام سرویس با آدم میکنه !
من مانیتور آک سامسونگ 23 اینچ خریدم اومدم باز کردم دیدم کیفیت رنگش خرابه زنگ زدم گفتن باید تعویض بشه بردم نمایندگی 8000 تومن بابت تعویض از من گرفتن و بعد از یک روز مانیتور رو تعویض کردن اومدم خونه باز کردم دیدم مانیتوری که جدید فرستادن آک نیست و پایه نداره و کابل برقش هم اورجینال p23500 نیست !!!
زنگ زدم به سام سرویس و ماجرا رو میگم بهم میگن دوباره باید ببری پیش اون نمایندگی و مراحل گارانتی رو دوباره ادامه بدی !!! یعنی یه 8000 تومن دیگه پیاد بشم و تازه معلوم نیست نهایتا ً دوباره چه مسخره بازی ای در کاره !!!
البته مشکل از سامسونگ عمرا ً باشه چون اونا اونقدر معتبر هستند که از این دله دزدی ها نکنند ولی هر چی هست زیر سر این سام سرویس و نمایندگیهاشه !
من دیگه عمرا ً سامسونگ بخرم !
پارسال برای کافی نتم 6 عدد الجی گرفتم هر مشکلی بود کارشناس خودش اومد مغازم و حل کرد و یک ریال هم ازم نگرفت !!!
خیلی از دستشون ناراحتم و قسم خوردم دیگه طرف سامسونگ با گارانتی مسخره ی سام سرویس نرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (22-12-09), mohammad1985 (21-12-09), N0m@d (21-12-09), reza76622201 (21-12-09), ripek (21-12-09)
|
بنده هم قبول دارم که کيفيت گارانتي سام سرويس هرگز به گرد ماديران نميرسه.
alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (21-12-09), molana (21-12-09), N0m@d (21-12-09), ripek (21-12-09)
من هیچ نظری در مورد این مسئله شما ندارم اما در حالت کلی نمیشه به این شکل در مورد یک گارانتی قضاوت کرد چراکه حتماً افرادی هم هستند که جنسشون را بردند و نتیجه مطلوب را هم گرفتند . از روی چند مورد نمیشه در مورد گارانتی یک شرکت نظر داد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (21-12-09), Jagvar (21-12-09), Labyrinth (21-02-11), mohammad1985 (22-12-09)
من خودم تاحالا کارم به گارانتی سامسونگ نکشیده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی 3 سال پیش یه f700p الجی داشتم ... بعد از مدتی تصوبرش کامل سیاه شد ... زنگ زدیم خدمات ... اونا نیم ساعت پس از تماس در منزل بودند ... از شرکت زنگ زدن گفتن فکس کردیم تهران ... بعد از یک ساعت یه دونه پلمپ اومدن گذاشتند در خونه و رفتند و من کاملا متعجب از خدمات الجی ...
این که رو جعبه هاش زده خدمات کمتر از 2 ساعت عین واقعیت بوده واسم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DEXTER (29-12-09), mohammad1985 (22-12-09), molana (21-12-09), reza76622201 (21-12-09), ripek (21-12-09), X7 Turbo (22-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی دو مورد نیست آقا شهریار زیادتر از این حرفهاست!
من خودم میخواستم تاپیک مشابه این رو بزنم ولی بنابه دلایلی نزدم
ولی حالا خدمت همه کسانی که سامسونگ رو خیلی قبول دارند عرض کنم که پنل هاش واقعا افتضاح هست
من خودم توی 2 ماه اخیر 3 مورد باهاش مشکل داشتم
اول یه T1900 برای یکی از آشناها خریدم که تا باز کردیم دیدیم 7-8 تا پیکسل سوخته و بهم چسبیده داره!خدارو شکر گارانتی سام سرویس قبول می کرد این تعداد پیکسل سوخته بردیم بفرستن گارانتی پول نگرفتن ولی 4 هفته طول کشید بیاد...اونم که اومده پنلش سالمه ولی قابش پر از خش و رنگ رفتگی...معلوم نیست از کدوم سطل آشغالی اون قاب رو پیدا کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش خودم هم یه مانیتور عین همین مانیتور دوستمون یعنی P23500 خریدم باز کردم وصل کردم دیدم یه پیکسل وسط تصویر سوختس اونم نه به رنگ سیاه،آبی روشن که خیلی تابلو توی هر عکس و فیلم و بازی ای به چشم میزد...بردم عوض کنم گفت این شامل گارانتی سام نمیشه ولی چون فروشنده آشنا بود برام عوض کرد و یکی دیگه آوردم...اونم باز کردم دیدم یه پیکسل سیاه سوخته داره ولی خدارو شکر این یکی گوشه صفحه هست و خیلی تابلو نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا گارانتی که افتضاح کیفیت پنل ها هم افتضاح تر...ولی با این حال همه تا بحث میشه میگن LG آشغاله و سامسونگ خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 21-12-09 انجام شده است
alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (21-12-09), DEXTER (29-12-09), mohammad1985 (22-12-09), molana (21-12-09), PUMAOC (22-12-09), ripek (21-12-09), X7 Turbo (22-12-09)
تا اونجا که میدونم اصلا اینجوری نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا بحال چندتا dvd و ۳ تا مانیتور تعویض کردم و فقط مواقعی که عجله داشتم پول پیک رو پرداخت کردم که سریع به دستم برسه
من گمان میکنم اون فروشگاهی که شما بهش مراجعه کردید گوشتون رو بریده وگرنه این اجناس رو جمع میکنند و یک هزینه بار بهش میخوره ( که شاید ۵۰۰۰ ریال هم برای هر قطعه نشه )
لطفا بگید مونیتور رو از کجا خریدید و کجا برای تعویض بردید ؟
چون مرکز گارانتی سام هیچ هزینهای دریافت نمیکنه و احتمالا بتونم اون ۸ هزار تومنتون رو هم زنده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_asol (21-12-09), D J V A H I D (21-12-09), DEXTER (29-12-09), molana (21-12-09)
|
دوست عزیز کارت به اینها نیفتاده نمی دونی چی باید بکشی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا ً طرز برخوردشون افتضاحه من به خود نمایندگی مرکزیش زنگ زدم انگار طلبکارن !!!
ولی چرا در مورد خدمات گارانتی شرکت کیس سبز کسی بد نمیگه !؟ یا در مورد مادیران چرا کسی بد نمیگه !!!؟
بهتره خودمون رو جای کسی که به مشکل خورده بذاریم .
اینا مردم رو یابو فرض کردن خدا رو شاهد میگیرم این مانیتور دومی هم که برام فرستادن و عرض کردم پایه نداره (!!!!!!!!!!!!!!) دسته دومه و معلوم نیست مانیتور تعمیری کدوم بدبخت دیگه ایه که دوباره به من انداختن چون کلی خش داره ! و بسته بندیش هم کلی کثیف بود !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه میشه ؟ یعنی کارخونه ی با عظمتی مثل سامسونگ اینقدر احمقه که که کابل برق اورجینال p23500 رو نذاره !!!؟ یا پایه ی مانیتور رو یادش بره بذاره !!!!؟
من از بازار ایران خریدم و برای تعویضش هم به نمایندگیش در اسلامشهر بردم .
الان هم دوباره به همین نمایندگی روج کردم و الان پیگیره پایه ی مانیتورمه که برام بفرستن !
من دیگه هرگز از سامسونگ با گارانتی بی شرمانه ی سام سرویس خرید نمی کنم .
به شما ۱۰۰٪ حق میدم که ناراحت باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای شما بودم سام سرویس رو روی سرشون خراب میکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی هنوز جواب خودم رو نگرفتم ، شما مانیتور رو به قسمت گارانتی خود شرکت تحویل دادید یا به یک فروشگاه که نمایندگی شرکت بود ؟
اگر به خود گارانتی دادید که ریختن خون سام سرویس واجبه و اگر نه ممکنه اون نمایندگی شیطونی کرده باشه
البته خودم شخصا با قسمت گارانتی این شرکت تماس نگرفتم و این جور مواقع از دوستانم در بازار کمک میگیرم و چون اونها فروشگاههای قدیمی هستند احتمالا از این مشکلات برام پیش نیومده
در مورد گارانتی اگر بتونید از طریق یه فروشگاه یا مرکز ( حتی اگر اون مرکز یا فروشگاه هنوز تاسیس نشده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اقدام کنید تجربه نشون داده نتیجه خیلی بهتری میتونید بگیرید
الان هم خیلی دلم میخواست این اتفاق برای من افتاده بود تا حال سام سرویس رو میگرفتم
یه نکته هم بگم شاید براتون جالب باشه ، الان چندتا دوست خوب توی شرکتهای مختلف دارم که اکثرشون سر موضوع گارانتی و سریش بازی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا هم ۳ بار مشکل گارانتی شرکتها رو توی روزنامه چاپ کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا رو گفتم که بگم به قول مولا حق گرفتنیه ، اگر کوتاه بیائید فردا این اتفاق برای یکی از دوستان دیگه هم میافته
تلفن رو بردارید و با مدیران سام سرویس تماس بگیرید ، اگر حل نشد با روزنامهها حداقل نتیجهای که میگیرید اینه که دلتون خنک میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_asol (21-12-09), bill geits (22-12-09), Hamid2547 (21-12-09), molana (21-12-09)
درسته !
من با کلی پیگیری بالاخره تونستم با مدیر سام سرویس تماس بگیرم و ایشون هم قول دادند فردا با هزینه ی خود سام سرویس مانیتور جدید دیگه ای برام بفرستن و اون 8000 تومان رو هم دوباره بهم برگردونند ولی این قضیه به همین راحتی ها هم نبوده چون من الان میزون یک هفتس که سرکارم و معلوم نیست این مانیتور سومی که دارن دوباره برام می فرستن مشکلی داشته باشه یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hamid2547 (21-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks