نگفتید مدلهای رفرنس رو چه برند یا شرکتی میزنه!!ضمنا کارت afox 550 همین طرح برد و قطعات کارت منو داره به نظر شما این طراحی مشترک و کپی شده دو برند شاتل تک و afox ساخت چه شرکتی هست!!!
Printable View
نگفتید مدلهای رفرنس رو چه برند یا شرکتی میزنه!!ضمنا کارت afox 550 همین طرح برد و قطعات کارت منو داره به نظر شما این طراحی مشترک و کپی شده دو برند شاتل تک و afox ساخت چه شرکتی هست!!!
هر شرکتی ممکنه رفرنس بزنه . چون قیمتش ارزانتر از برد سفارشی شده توسط سازنده گرافیک هست . afox یک شرکت چینی هست که درای سایت معتبر و نماینده فروش تو خیلی از کشورهاستنقل قول:
این کارت شما احتمال زیاد توسط شرکت های oem چینی مثل پگاترون یا onda ساخته شده باشه
یعنی به نظر شما کارت afox 550 رو هم مگاترون و اوندا ساختند!!چون اجزای داخلی هر دو کارت گرافیک afox و شاتل تک یکی هستند!!!
این یک حدس هست .نمیشه 100 درصد نظر داد . فرق زیادی هم به اصل موضوع نمیگذارهنقل قول:
ضمنا شاتل تک کلی محصول از جمله مودم و گیرنده میسازه اون محصولات رو کی براش میسازه!! به نظر من با عقل جور در نمیاد!! به نظر من شاتل تک یک برند نو پا هست که ادرس سایت درست حسابی نداره مثل برندهای مازراتی و غیره!!!
اگر به حرفتون اطمینان دارید چرا این همه وقت من و خودتون رو میگیرید . هر چی توضیح میدیم تو تاپیک های شما آخرش مثل پیام بازرگانی از شاتل تک تعریف میکنید . اگر راضی هستید از کارت خودتون مشکلی نیست .نقل قول:
آقا رضای گل
ما در این فروم هیچ اطلاعی از تولید کننده گارت گرافیکی شما نداریم
لطفا سئوال در این مورد را از خود شرکتش بپرسید
پینوشت : تاپیک بسته شد و در صورت باز کردن تاپیک مشابه در مورد این گرافیک کارت استارتر یک هفته بن میشه