پاسخ: سوال در مورد کارت های گرافیک
بازم ممنون. نمی دونم یه بار amd hd 5450 داشتم خیلی ضعیف بود الآن هم که amd fx 4130 رو دارم که پردازنده قدرتمندی حتی در حد i3 نسل چهار هم نیست. راستشو بخواین خاطره خوشی از amd ندارم. فقط قسمت اورکلاک کردن درایور amd رو دوست داشتم. منتظر نظرات هوشمندانه دوستان هستیم...............:1. (31):
- - - Updated - - -
نقل قول:
بنظر میرسه نسخه 4 گیگی امکان تبدیل به 8 گیگی رو داره :lol: (همون عکس معروفی که توی سایت خودمون هست)
حالا صبر کنید بیاد قیمتش درست تثبیت بشه. نوسانات بودجه شما هم اعمال بشه. بعد بین 4 و 8 گیگش بحث میکنیم :Love-ssa~! (1):
بودجه ما تا یک تومن هستش.
نقل قول:
سلام
مهندس به نظر شما ارزش داره صبر کنیم مدل های کاستوم 480 بیاد ؟ آیا به خنکی و کم صدایی و کم مصرفی مدل های انویدیا میرسه ؟
چون برای خیلی ها فقط قدرت کارت مهم نیست و این مواردی که گفتم هم تو خرید تاثیر زیادی میذاره.
با تشکر
بله ارزش داره مدلهای کاستوم از نظر المان های روی برد و حتی کیفیت pcb به جز کولینگ بهترهستند . ا
نقل قول:
بازم ممنون. نمی دونم یه بار amd hd 5450 داشتم خیلی ضعیف بود الآن هم که amd fx 4130 رو دارم که پردازنده قدرتمندی حتی در حد i3 نسل چهار هم نیست. راستشو بخواین خاطره خوشی از amd ندارم. فقط قسمت اورکلاک کردن درایور amd رو دوست داشتم. منتظر نظرات هوشمندانه دوستان هستیم...............:1. (31):
- - - Updated - - -
بودجه ما تا یک تومن هستش.
HD5450 مناسب گیم نیست . ضعیف ترین عضو خانواده HD 5000 و فقط به عنوان جایگزین گرافیک آنبرد روی بردهایی که این قابلیت رو ندارند بود .
نقل قول:
بله ارزش داره مدلهای کاستوم از نظر المان های روی برد و حتی کیفیت pcb به جز کولینگ بهترهستند . ا
نمیدونم چرا amd انقدر داره ارزش کار خودشو میاره پایین، میخواد بگه کارتم کم مصرفه بجای کانکتور 8 پین 6 پین میذاره بعد باید کلی پرس و جو کنی برق اضافی که میکشه مادربرد رو نسوزونه ! از اونور ادعا میکنه کارتش با جدیدترین فناوری ساخته شده و خنکه فردا تست هاش میاد میبینی همه دما ها بالای 90 شده :|
ولی خوبیه انویدیا اینه خیالت راحته از این دست مشکلات نداری و کارتی که میخری همونیه که میگه نه کمتر و نه بیشتر.
نقل قول:
نمیدونم چرا amd انقدر داره ارزش کار خودشو میاره پایین، میخواد بگه کارتم کم مصرفه بجای کانکتور 8 پین 6 پین میذاره بعد باید کلی پرس و جو کنی برق اضافی که میکشه مادربرد رو نسوزونه ! از اونور ادعا میکنه کارتش با جدیدترین فناوری ساخته شده و خنکه فردا تست هاش میاد میبینی همه دما ها بالای 90 شده :|
ولی خوبیه انویدیا اینه خیالت راحته از این دست مشکلات نداری و کارتی که میخری همونیه که میگه نه کمتر و نه بیشتر.
درسته که زیاد دل خوشی از amd من هم ندارم اما نباید فراموش کرد که ps4 و xone رو amd قوی کرد. amd ها معمولاً مصرف زیادی دارن که اگه مثلاً با کارت های انویدیا مقایسه کنی اونا رو به صرفه ندونی. کارت های گرافیک amd هیچ کدوم بد نیستن. حالا من خودم کارت ضعیفشو داشتم اما قدرت کارت هایی مثل radeon hd و r9 fury رو نمیشه فراموش کرد. مخصوصاً r9 fury که واقعاً زیاد هم با 980ti فرقی نداره.
در مورد انویدیا که gtx 970 سه و نیم گیگش قابل استفاده بود و تو آخراش افت فریم بوجود می آورد.
از نظر خنکی مدل های rx 480 همچین دهن پر کن نبودن و گرنه با خنک کننده های msi ایسوس یا گیگابایت (مخصوصاً windforce و twin frozer) فکر نکنم rx 480 همچین داغ بشه. این مدل ها برای سپیر بودن که بین برند های کارت گرافیک زیاد چیزی حساب نمیشه.
خود اینتل هم چندین بار از این مشکل داشته نمونه اش سر چیپ های P67 که حتی شرکت های سازنده برد روی برد بسته بودند و تحویل مشتری نهایی داده بودند و کاربران با مشکلات زیادی روبرو شدند . اینتل دوباره این چیپ را طراحی کرد و به نام B3 تحویل سازندگان برد داد . با کمک نفوذش روی رسانه ها سانسور کرد .یا خود NVIDIA که سر جیفورس 970 تا 3.5 گیگ بیشتر نمیتونست از حافظه بهره برداری کنه .سر اسکای لیک هم اینتل مشکل داشت .همه شرکت ها مشکلات داشتند .این مشکل AMD هم با درایور حل شد .متاسفانه 90% جوی که علیه AMD ایجاد شده به دلیل عدم آگاهی و دانش کافی هست .
ممنون آقا امید بابت اطلاعات کامل و مفیدتون. بازده و راندمان کارت های amd را با nvidia اگر امکانش هست مقایسه ای بفرمایین.
چی باعث شده اینقدر دید یک کارت جهنمی (!!!) از کارت های amd داشته باشیم؟ ممنون میشم ما رو هم آگاه بفرمایین.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
ممنون آقا امید بابت اطلاعات کامل و مفیدتون. بازده و راندمان کارت های amd را با nvidia اگر امکانش هست مقایسه ای بفرمایین.
چی باعث شده اینقدر دید یک کارت جهنمی (!!!) از کارت های amd داشته باشیم؟ ممنون میشم ما رو هم آگاه بفرمایین.
منظورتون Pro Duo هست ؟ اگه منظورتون اونه که باید عرض کنم در اصل انگار ترکیب دو تا R9 Fury X هست. کارت دو هسته ای قوی که حدودا 350 وات مصرف داره. کارت های رده بالا amd که با معماری vega قرار هست ساخته بشن هنوز تکمیل نشدند و احتمالا سه ماهه ی اول 2017 ارائه میشن . خود amd هم اعلام کرده بود که معماری Polarios برای کارت های میان رده هست. :give_rose:
مقایسه هم هنوز یکم زوده و بهتره نتایج فریم دهی واقعی کارت 1060 هم بیاد و 1050 و نتایج فریم دهی واقعیش بیاد تا بشه مقایسه درستی داشت.
البته فکر کنم r9 295x2 جهنمی باشه چون خودش به تنهایی 646 وات (طبق تصویر آقا امید) مصرف می کنه. البته حالا این دوتایی بود ولی radeon pro due به تنهایی و بدون کارت دوم نزدیک 350 وات برق میکشه!!!!!!!!!
اما گفتن که می خوان rx 480 رو با یک درایور درست کنن اما فکر کنم که افت عملکرد هم داشته باشه چون کارایی معماری اش خوندم که به میزان توان گرفته شده بستگی داره.