The-Joker (01-09-12)
ایا در اورکلاک کارخانه ای تفاوت سرعت وقابلیت در مقایسه با اوری که خودمون انجام می دیم وجود داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (01-09-12)
|
سلام دوست عزیز .
در اورکلاک کارخانه ایی ممکن است که اورکلاک به صورت سخت افزاری انجام بگیره ، اما اورکلاکی که خودمون انجام می دیم ، اورکلاک به صورت نرم افزاری هستش .
اگر کارتی رو که به صورت کارخانه ایی اورکلاک شده رو شما خریداری کنید ، ممکنه بعدآ دوباره بتونید به صورت نرم افزاری هم اورش کنید .
بله سرعتش بیشتر از اوری هستش که خودمون انجام می دیم ولی نه دیگه خیلی زیاد .
mehdi_kingma (01-09-12), NAVID OC (02-09-12), nima_hl (01-09-12)
معمولا کارت گرافیک های آورکلاک شده توسط کارخانه از سخت افزار متفاوتی نسبت به مدل غیر آورکلاکی بر خوردار هستند
برای مثال ممکن است شرکت سازنده سیستم خنک کننده ( هیت سینک ) ، مدار تغذیه ، نوع رم و ....... را در محصولات آورکلاکی خود بهبود داده که در نتیجه کارت میتواند با دمای پائین تر و کلاک بالاتر کار کند
ولی در مواردی مانند gtx460 تولیدی evga تمام محصولات داری سخت افزار یکسان بود و شما به راحتی میتوانستید با آورکردن و یا تغییر بایوس از کارت رفرنس دقیقا پرفورمنس مدل آورکلاکی را بگیرید
mehdi_kingma (01-09-12), mehrdad_ab (01-09-12), Rezasam1 (02-09-12)
ببخشید چرا توی سایت amd فرکانس مرجع 6770 رو ننوشته من از کجا بدونم کارتم اور هست یا نه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
msi hd 6770 800mhz core clock
تا اونجائی که خاطرم هست کلاک بیس 6770 همین 800 مگاهرتز بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون صحبتی که بالا انجام شد بیشتر روی کارتهای رده بالاست
کارتهای رده میانی ( مانند کارت شما ) و رده پائین معمولا دمای پائینی دارند و شرکتها خیلی به ندرت کارت آورکلاکی از این سری به بازار میدهند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (02-09-12), mehdi_kingma (03-09-12), Over_Cracker (02-09-12), Rezasam1 (02-09-12), smrbh (02-09-12)
درود.
کلاک پایه HD5770 و HD6770 برابر با 850 مگاهرتز هستش.
کارت msi hd 6770 800mhz core clock یه کارت Down Clock شده هستش به دلیل کولینگ ساده ای که تعبیه شده واسش اما شرکت هایی مثل XFX در ساده ترین مدل هاشون هم فرکانس 850 مگاهرتز روی GPU ست می کنند و به این خاطر گرمای بیشتری در اجرای گیم احساس میشه.
mehdi_kingma (03-09-12), mehrdad_ab (02-09-12), nima_hl (02-09-12), smrbh (02-09-12)
|
بله راست میگین اما از این هم داون کلاکتر سفایر هم داده با 775 مگاهرتز
یه سوال دیگه اختلاف بین 800 و 850 چقدر تو فریم دهی تفاوت ایجاد میکنه؟
بله؛ این مدل از گیگابایت هم با کلاک 775 مگاهرتز ست شده:
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3933#ov
سایر کمپانی هم وقتی در آزمایش ها میبینند با کولینگ استوک،دمای کارت در زمان لود استاندارد نیست،مجبور به دان کلاک میشن که البته همگی اونها در کاتالیست تا 850 مگاهرتز به راحتی اورکلاک میشن.
بدبختی اینه که وقتی کاربران تو بنچمارک ها مشاهده می کنند که مثلا دمای MSI یا گیگابایت کارت 6770 کمتر از برند XFX هستش،چو میفته که کارت های XFX زیاد داغ می کنند و دیگه به ابعاد دیگش کاری ندارند.به نظر من هیچ فرقی بین MSI یا XFX یا ASUS و سایر مدل ها در یک بودجه مشخص نیست. بلکه خرید مدل هایی مثل پاور کالر یا XFX به صرفه تر هم هست. الان شما با پول یک کارت 5670 از برند های ایسوس و گیگابایت میتونید یه کارت HD6770 از برند XFX یا پاور کالر خریداری کنید.
اختلاف بین 800 و 850 مگاهرتز در کارت HD6770 حدود 2 تا 5 فریم هستش که بستگی داره که شما گیم رو با چه تنظیماتی اجرا می کنید.
mehdi_kingma (03-09-12), mehrdad_ab (03-09-12)
خیلی ممنون از پاسخهای دقیقتون من الان این رو با نرم افزار fraps در گیم alan wake با اخرین تنظیمات انجام دادم و اختلاف فقط 2 فریم بود
ولی به نظر من یه فرقی بین کمپانیها هستش البته تو کارایی نه تو چیزای دیگه مثلا همین xfx از فن دو پین استفاده میکنه ولی msi ,
gigabyte , sapphire یا his از فن pwm استفاده کردن که این یه نوع کم کاری تلقی میشه البته شاید برای بعضیا این مساله
مهم نباشه ولی برای من مهم هستش بماند که من خودم هیچ وقت از گیگا به خاطر گرونی بیخودش استفاده نمیکنم و sapphire , msi رو ترجیح میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (03-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks