عزیز من تخصصی در این زمینه ندارم ولی اونچه که معلومه اینه که کارت شما دیگه بازنشسته شده.نقل قول:
سپاس.
:11()::11()::11():
Printable View
عزیز من تخصصی در این زمینه ندارم ولی اونچه که معلومه اینه که کارت شما دیگه بازنشسته شده.نقل قول:
سپاس.
آقا رضا یک شرکت بی نامو نشون رفته یه کارت را از یک کارخانه توی چین خریده آورده
شما اگر روی برند حساس هستید باید قبل از خرید تحقیقات میفرمودید
کارت شما یکی از ضعیفترین و ارزان ترین گرافیک 550ti بوده و اگر آن را ارزانتر از برندهای دیگه خریدید سرتون کلاه نرفته ولی اگر گران تر خریدید فروشنده اجهاف کرده
نفرمائید که کارت را x مقدار خریدم چون به دلیل نوسانات بازار هیج یک از ما نمیدانیم در آن تاریخ قیمت بازار چی بوده
لطفا این بحث بدون نتیجه را پایان بدید و اگر مشکل فنی قابل حل توسط ما دارید بیان کنید
دوست عزیز من کارتم رو برج 12 سال 91 237000 تومان خریدم به نظرم قیمتش مناسب بود ولی از کیفیتش همیشه اضطراب دارم ولی طبق تحقیقاتی که من در مورد قطعاتش داشتم متوجه شدم از همون قطعاتی استفارده میشه که در برندهای مطرح بازار استفاده شده مثل خازن جامد قرمز رنگ pli5 و چوک فریت مدل 1ro و r33 و چیپ حافظه هاینیکس! ولی من بیشترین شکم در مورد چیپ انویدیا بود که دوستان فرمودند اصل هست نظر شما در مورد جی پیو کارتم چیه!!!
خب دوستان گفتن اصله حتما اصله دیگه اینقدر سخت نگیر داداش.
سپاس.
در مورد قطعاتی که نوشم دوستان هیچ نظری ندارند!!!
کدوم قطعات منظورتونه؟نقل قول:
سپاس.
منظورم همون چیپ هاینیکس و چوک فریت و خازن سالید!!!
بله اصله شما چندین بار پرسیدی اساتیدهم گفتن اصله وقتی جی پی یو کارت شما اینه( GF116 ) پس یعنی اصله در کل انقدر سوالهای تکراری نپرس عزیزم.نقل قول:
سپاس.
دوست عزیز سوالم دربارهچیپ هاینیکس و چوک فریت و خازن سالید بود!!!
ما هر چی میگیم باز شما حرف خودتون را میزنید در کل این راه که در پیش گرفتید به ترکستان است.
سپاس.