پاسخ: بحث : شما کدام برند را برای کارت کرافیک های nVidia میپسندید ؟؟
درود
من اول Asus به خاطر اورکلاک عالیش و کیفیت ساخت ،دوم Gigabyte ،الان هم که galaxy که بدون هیج تغییری میده.
پس به این نتیجه میرسیم گیگابایت محبوبیت زیادی تو کارت گرافیک های انویدیا در بین ایرانی ها داره .
برای من جالب بود .:wink:
نقل قول:
پس به این نتیجه میرسیم گیگابایت محبوبیت زیادی تو کارت گرافیک های انویدیا در بین ایرانی ها داره .
برای من جالب بود .:wink:
فقط و فقط بخاطر گارنتی و ساپورتش هست. اگر MSI هم این ساپورت رو داشت از GIGABYTE هم یبشتر فروش میکرد تو میان رده.
نقل قول:
فقط و فقط بخاطر گارنتی و ساپورتش هست. اگر MSI هم این ساپورت رو داشت از GIGABYTE هم یبشتر فروش میکرد تو میان رده.
هم اینی که شما میگی درسته و هم اینکه موقعیکه گیگا رو نگاه میکنی نمی دونم چه دلیلی داره احساس میکنی با کیفیت تره:1. (23):همینطور الکی:1. (35):
هرکدوم ارزون تر بود قطعا ازش استقبال میکنم!
ولی اون موقع که گیگا قاطی باقالیا بود evga داشت میترکوند.
من شاتل تک 550ti دارم نزدیک 3 سال بدون کوچکترین مشکل!! به نظر من بهترین برند کارت ارزون قیمت با امکانات مناسب هست!!!با 2 سال گارانتی تعویض!!
نظرتون چیه؟!
نقل قول:
هم اینی که شما میگی درسته و هم اینکه موقعیکه گیگا رو نگاه میکنی نمی دونم چه دلیلی داره احساس میکنی با کیفیت تره:1. (23):همینطور الکی:1. (35):
علتش کیفیت و طراحی قطعاتش هست.
به نظر من Msi ,Asus , Gigabyte باجی به هم نمیدن اما به دلیل پشتیبانی خوبی که از گیگا میشه انتخابش میکنم