پاسخ: Gainward Bliss 8800 GT 1024MB GS
آیا یک چنین کارتی برای من که میخوام تو رزلوشن 1280 بازی کنم انتخاب بهتریه یا evga 8800gts؟
موضوع اینه که آیا یک کارت با رم کمتر و پردازنده قویتر بهتره یا یک کارت با رم بیشتر و پردازنده ضعیفتر؟
با شرطی که همون اول گفتم: رزلوشن پایین
البته با توجه به خنک کننده ای که این غول بی شاخ و دم داره مشخصه که بهتر اور میشه!
با تشکر.
نقل قول:
آیا یک چنین کارتی برای من که میخوام تو رزلوشن 1280 بازی کنم انتخاب بهتریه یا evga 8800gts؟
موضوع اینه که آیا یک کارت با رم کمتر و پردازنده قویتر بهتره یا یک کارت با رم بیشتر و پردازنده ضعیفتر؟
با شرطی که همون اول گفتم: رزلوشن پایین
البته با توجه به خنک کننده ای که این غول بی شاخ و دم داره مشخصه که بهتر اور میشه!
با تشکر.
این یک گیگابایت مموری اونقدرها که فکرش رو بکنید به کارت کمک نکرده. گرچه این مدل نسبت به مدلهای مرجع 8800GT برتریهایی داره ولی باز هم به نظر من 8800GTS انتخاب بهتری است.
نقل قول:
با تشکر از اطلاع رسانی دوست عزیز Trance باید به 2 تا مساله اشاره کنم که gainward نمایندگان معتبر دیگه ای مثل شاب داره .
سلام
این بحث نمایندگی معتبر رو مطمئنی دوست خوبم/
چون اگه از شرکت Gainward این موضوع رو بپرسی نظر دیگه ای خواهد داشت... :whistle:
gainward یک برند قدیمی و مطمئن هست . شرکت مهندسی فرآیند هم خوب روی این برند کار میکنه . سری 8800 شروع دوباره و خوبی برای این شرکت هست .
دوست عزیز جناب احمدی من از دید مشتری و خدمات عرض کردم کاری به قیمت و روابط کاری ندارم.
نقل قول:
دوست عزیز جناب احمدی من از دید مشتری و خدمات عرض کردم کاری به قیمت و روابط کاری ندارم.
بنده مخلص شما هم هستم ... :give_rose: