goldberg2000 (04-09-10)
1- معايب و مزيت كراس فاير كردن را بيان كنيد
2- ايا هر دو كارتي را ميشه باهم كراس فاير كرد توضيح كامل دهيد
3-كارت كرافيك hd 5770 را با جه كارت هايي مي توان كراس كرد
goldberg2000 (04-09-10)
|
تا اونجایی که بنده می دونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imanfara برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کراس فایر دمای بیشتری تولید می کنه چون شما 2 تا کارت گرافیک دارید !
از لحاظ برق مصرفی هم در حد بالایی قرار داره
ولی از لحاظ قیمت خیلی به صرفه است مخصوصا اگه کارت گرافیک دوم رو چند ماه بعد که قیمتش پایین تر اومد بگیرید به طور مثال hd 5850 به صورت کراس فایر کارایی برابر و حتی بیشتر از hd 5970 (که یه کارت گرافیک 2 هسته ای هست) داره و قیمت 2 تا 5850 خیلی کمتر از یه دونه 5970 هست !
در مورد اینکه هر 2 کارتی رو بشه کراس کرد دقیقا نمی دونم و تا به حال اینجوریشو ندیدم!!!!! ولی اگر هم بشه در اون صورت کارایی خوبی نخواهید داشت و توازن برای پردازش تصویر از بین میره
به نظر من 2 تا 5770 کراس کنید کارایی بسیار خوبی خواهید گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
goldberg2000 (04-09-10), ripek (04-09-10), saeid pc (27-02-11)
1- ايرادش رو ميشه مصرف برق بيشتر و ساپورت نكردن برخي بازيها اعلام كرد مزيتش هم اينه كه بعضي وقتها قيمت تموم شده نسبت به كارت تكي كمتر هست و رسيد به قدرتي هست كه يه كارت تكي نميتونه برسه
2- نه هر دو بايد از يك سري باشند مثلا سري 5000
3 - با تمام كارتهاي سري 5000
goldberg2000 (04-09-10), MARINE (28-02-11), ripek (04-09-10)
من کارتم 5570 یک گیگه روی مادربردم asus p8p67p pro به تنهایی داره کار میکنه طبق حرفهای دوستمون برای کراس فایر باید سری 5000 رو انتخاب کنم .خوب اشکالی نداره ولی من جای 3 تا PCe دارم ومیتونم تا دو تا کارت گرافیک سری 5000 رو اضافه کنم وپاور م هم اجازه میده.ولی نحوه نصب اون چطوره؟هرکدوم رو به ترتیب نصب و ری استارت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من اهل بازی کامپیوتری نیستم ایا برای دیدن عکس های با حجم بالا و فتوشاپ تاثیر قابل توجه داره؟
ایا این کارتها روی مادر برد جایی داره به هم وصل بشه؟تغیرات بایوس داره؟
اصلا 5770 ارزش کراس کردن نداره چون قیمتش حدوده 180 است و دوتا میشه 360 که قدرتی برابر با 5830 یا حداکثر 5850 میده.
پیشنهاد میکنم کارته خودتونو بفروشین و با بودجه ای که دارین یک 6870 بگیرین با قیمت 310 تومان.
دوست عزیز من کارتم 5570 نه 5770
در ضمن من سوالهای دیگری مطرح کردم که جواب نگرفتم
|
با سه اسلات PCI-EX16 شما می تونید سه کارت گرافیک روی مادربردتون سوار کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه برای کارهای گرافیکی افزایش کارت مدنظرتون باشه ، پیشنهادم تعویض با یک گرافیک قدرتمند تره
تنظیماتی لازم نیست توی بایوس انجام بدین ( اگر لازم باشه توی دفترچه مادربرد یا سایت سازنده توضیح داده شده ، چون با مادر p8 کار نکردم )
تنظیمات لازم توی فرم به حد کافی توضیح داده شده
در حد خلاصه بخوام بگم شما باید کابل کراس رو روی دو کارت گرافیکتون سوار کنید ( از داخل کیس ) و تنظیمات درایور کاتالیست رو انجام بدین ( داخل ویندوز)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks