سلام.بچه ها.1 ساعت دیگه میرم بگیرم.فقط یه سوال دیگه هم داشتم(قول میدم آخرین سوالم باشه!!!)
دکمه پاور و ریست و LED پاور در کجاش قرار داره؟و رنگ Power Led و ماله هارد چه رنگیه؟ اگر یه عکسی میزاشتید خیلی خیلی ممنون میشدم.
Printable View
سلام.بچه ها.1 ساعت دیگه میرم بگیرم.فقط یه سوال دیگه هم داشتم(قول میدم آخرین سوالم باشه!!!)
دکمه پاور و ریست و LED پاور در کجاش قرار داره؟و رنگ Power Led و ماله هارد چه رنگیه؟ اگر یه عکسی میزاشتید خیلی خیلی ممنون میشدم.
سلام بچه ها. با تشکر از زحمات همگی.کیس رو گرفتم.اسمبل کردم ولی چند تا سوال واسم پیش اومد:
1)من تفاوت دمای محسوسی در دمای سی پی یو و گرافیک با کیس قبلیم ندیدم در حالیکه کیس قدیمم اصلا تهویه مناسبی نداشت.آیا این عادیه؟؟
2)آیا این کیس speacker نداره که مثلن بوق های مادربرد رو به صدا در بیاره؟
3)اگه بخوام واسه این تلق بقلش ترکیبی از نور آبی با قرمز بزارم از چی باید استفاده کنم؟
4)به نظرتون فن های دیفالتش فن های پر قدرتی هستند؟ میشه چند تا فن پرقدرت و خوب(از این آبکیا نباشه!!!) ترجیها با نور آبی معرفی کنید.
راستی اون پست بالا رو هم بیخیال شین.
با تشکر
1- فن هایی که همراه این کیس هست فقط به درد خروج هوای گرم می خوره برای همین تا دوتا فن دور بالا بهش اضافه نکنی تفاوت دمای محسوسی نمی بینیننقل قول:
2- خیر
3- اگه فن چراغ دار بگیری کافیه اما اگه خیلی به نورانی بودنش تاکید اری میتونی از نوارهای نوری Tt بگیری و دورش بچسبونی
4- اصلا فن های پر قدرتی نیستند دوتا مشکیه که باید به خرجی های بالا بسته بشن و وتا ThermalTake A1926 که نورشون آبیه می تونی بگیری برای روی در و خرجی پشت که به صورت دمنده کار کنند
سلام.بابت جواباتون ممنون.اگر اشتباه نكنم قيمت اين فن 18 تومن هست در صورتي كه دورش 1500 هست و با فن خودش كه 1320 هست تفاوت آنچناني نداره.به نظر شما باز هم ارزش خريد داره؟بعد مال شما روي كاور دو تا فن داره كه يكيش مستقيم به cpu ميزنه كه فكر نكنم بي تاثير باشه.راستي فن شما مدكش و دورش چيه؟تفاوت دما در چه حدوديه؟
با تشكرات فراوان.
12 تومن خریدم من این فن هارو دورش هم 2012 فیکس هست:1. (38):نقل قول:
فن خودش که 1000 به زور اونم روی 100% میرسه
فن من همونیه که به شما پیشنهاد دادم البته چون من از واتر کولینگ استفاده منیکنم روی دمای CPU ام تاثیری نداره اما روی NB و SB و MB تقریبا حدود 10~15 درجه اختلاف دما داره در حالت خاموش بودن و روشن بودن فن ها
سلام.شرمنده با A2460 اشتباه كردم.بايد قيمت بگيرم ببينم چجورياست!!!؟
بهتر نیست به جای فن کیس روی خنک کننده های اختصاصی CPU و VGA سرمایه گذاری کنی؟!:1. (23):نقل قول:
فکر کردی الان فنو عوض کنی دمای VGA بیست درجه پایین میاد؟!نه خیلی کم بشه در حد 3-4 درجه!:yes:
اگر كولر مناسبي نداشتم حرف شما درست بود ولي فن كولرم cooler master hyper tx2 هست كه نسبتا خوب عمل ميكنه ولي در كل كنترل دماي nb و مادربرد هم بي تاثير نخواهد بود.تازه فن كاور بقلش مستقيم به كارت گرافيك ميزنه و شايد دماشو پايين بياره.
سلام دوستان
کسی قیمت CM690 Nvidia Edition رو نداره یا همین قیمت جدید CM690 معمولی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فن 12 سانت خوب برای کیس چی پیشنهاد میدید از CoolerMaster/Thermaltake ؟ فقط 4پین کوچیک نباشه چون مادربورد 1 دونه داره اونم زدم به فن سی پی یو 3 پین باشه ...... ضمنا اگر آدرسی دارید بشه فن کیس از این 2 برند رو گرفت لطف کنید خیلی ممنون میشم .....
منم الان میخوام برم بخرم. قیمت چند هست؟