درود نیما جان گرامی
اطلاعات درباره EPS12V 2.92
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و ATX12V 2.4
که در 330 این ورژن 1.3 میباشد که قدیمی میباشد و مناسب سخت افزارهای جدید نیست .
وقتی پاورهای 2000 وات توسط شرکتهای بزرگ طراجی میشه . یعنی چیزی که شما نیما جان دربارش میگید اشتباه هست . شاید نیما جان شما از این شرکت ها اطلاعات بیشتری داشته باشید .
اما درباره پاورهای قدیمی که بابت ساخت هر ولتاژی از یک دیود ریکتیفیر استفاده میشید . 3.3 یگی برای 5 و یکی برای 12 و 3.3
ولی در پاورهای جدید فقط شما برای 12 ولت دیود دی.د ریکتیفیر دارید . بقیه ولتاژهای توسط مبدل dc to dc ساخته میشه . این کار باهش کاهش ریپل خروجی میشه. بررسی پاورهای جدید رو ببینید متوجه حرف من میشید .
یک پاور 330 گرین رو باز کنید و عدد و قدرت واقعیش که زیرش نوشته رو حتما ببینید . من دوربین خوب نداشتم ولی عبارت st-250 رو میبینید یعنی این برد 250 وات هست .
بطور مثال در پاور آنتک 1200 . برای ولتاژ 5 ولت و 3.3 ولت دو دو داتر برد برد تبدیل 12 ساخته شده در طبقه دوم به وضوح میبینید
اما دلایل دیگر عدم انتخاب 330 وات توسط من و خیلی از دوستان. چیپ wt7510 این پاور فاقد پروتکشن لازم برای محافطت هایی هست که برای پاور جدید لازم هست یعنی otp/ocp رو ندارد.یا ایسی اسیلاتور tl 494 که در330 -380 گرین استفاده میشه سالهاست ازدور خارج شده و فقط در پاورهایی مثل viera میبینید.
پاوری که فاقد خروجی Pcie برای کارت گرافیک هست مسلما مناسب قطعات جدید نیست .
همین گرین در پاورهای 530 و 580 واتش از ایسی ps 223 استفاده میکنه که تمام پروتکشن ها رو دارد .
این هم انواع ایسی های که برای پروتکشن استفاده میشوند
این هم دو برد dc-dc در پاور 850 وات be quiet
سینک دوم پاور انرمکس 850 فقط 12 ولت ساخته میشه و دو برد dc-dc ولتاژهای دیگر رو تامین میکند
باز اگر تو توضیحات ضعفی وجود دارد نیما جان ببخش .چیزی هست که دارم نزدیک دو سال دربارش مطالعه میکنم .
اگر واقعا نیازی به پاورهای وات بالا نبود شرکتهایی مثل super flower پاورهای 2000 وات تولید نمیکردن
این هم یک پاور 550 که از دو مبدل dc to dc استفاده میکنه
پردازنده اینتل corei7 5930k با مصرف حدودی 140 وات
دیگه دوران پاورهایی که از طرح قدیمی برای هر ولتاژ یک دیود ریکتیفیر استفاده میکردند به سر رسیده .
این اطلاعات و یکسری اطلاعات دیگه در مورد منابع تغذیه نتیجه دو سال مکاتبه با پرفسور JESTIE YONG بدست آوردم . چون در ایران کسی یا اطلاع نداشت یا حاضر نبود یاد بدهد . ایشون بااین که فهمید من از ایران هستم ولی کتاب هاشو برام فرستاد .
کتاب ایشون درباره منبع تغذیه بهترین رفرنسی هست که تا حالا درباره پاور خوندم و مختص PC نیست .