نقل قول:
سلام متاسفانه من قصد آشوب ندارم و از طرف کسی هم نیومدم فقط چند سالی یه بار کامپیوترم عوض می کنم و معمولا قبل از خرید تحقیق می کنم
اما جالبه بود که شما اینقد متعصبانه رفتار می کنید
Printable View
نقل قول:
سلام متاسفانه من قصد آشوب ندارم و از طرف کسی هم نیومدم فقط چند سالی یه بار کامپیوترم عوض می کنم و معمولا قبل از خرید تحقیق می کنم
اما جالبه بود که شما اینقد متعصبانه رفتار می کنید
از این بحثهای حاشیهای بگذریم :lol:نقل قول:
ببین دوست من گرین و کولرمستر پاور ساز نیستند ولی acbel خودش تولید کننده پاور هستش
الان گرین معمولا تمام پاورهاشو از شرکتهای خیلی خوب تهیه میکنه ( که ۴-۵ سال پیش اینطور نبود و بین پاورهاش پاورهای نچندان جالب هم دیده میشد )
کولر مستر پاورهاش یکم بو داره بعضیهاش خیلی خوبه و بعضی دیگه جای صحبت داره
در مورد acbel هم مدلهای 660 با اینکه پاور خوبی بود ولی ۲ تا فن کوچیک داشت که صدای زیادی ایجاد میکرد
حالا اگر شما قیمت و مدل acbel و کولر مستر رو بفرمائید میشه با مدل هم قیمت گرین مقایسه کرد و به نتیجه رسید
منظورم اینه که برند رو با برند نمیشه مقایسه کرد بلکه محصول رو میشه با محصول مقایسه کرد :give_rose:
سلامنقل قول:
acbel 670active با قیمت حدود یکصد هزار تومان
با قیمت حدود 140هزار تومان
coolermaster rp700
اگر این پاور ها در پایین کیس نصب بشن طول کابل برق کافیه تا مادربرد؟
شما کولر مستر بگیر خیال خودتو راحت کن چون من خودم کولر مستر و گرین رو تست کردم بهشون اطمینان دارم و به شما هم میگم که گرین هم ارزون و به صرفه ست و هم کیفیت خوبی داره کسی این جا متعصبانه حرف نمیزنه همه چیز از روی تجربه هست شما میتونید توی بازار هم سوال کنید.
به OCZ StealthXStream 600W هم میتونی فکر کنی .
یه سرچ کن بنچمارکش هست ، 50 - 60 تا award داره . منم خودم دارم از دیوار صدا بیاد از این صدا در نمیاد ! :d
قیمتش هم حدود 90 تومنه .
کولرمستر و گرین هم که مورد تایید همه هستن و امتحانشون رو پس دادن
ببین دوست عزیز من تمام پاور ها رو تست کردم وداشتم به غیر از OCZ. از تمام اینا cooler master یه چیز دیگه ست اگه پیدا کردی UCP700 Cooler Master آخرشه قیمتشم اگه اشتباه نکنم 165000 تومانه . اگرم نبود 700w Modular بگیر بد بود یا راضی نبودی خودم ازت میخرم توصیه میکنم Green نگیر. همین
فرمايشات نيما تاييد ميشه.
اما پيشنهاد بنده Cooler Master 600Watt Silent Pro هستش.
من هم با سری SILENTPRO شرکت کولر مستر موافقم . 600 یا 700 واقعا پاور قدرتمندیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منم با خودم موافقم هرچی من میگم درسته چون من چند تا پاور بیشتر پاره کردم سنمم هم بیشتره پول دار تر هم هستم
منم با کیوان موافقم - اون موقه که ما بچه بودیم پاور پاره میکرد :دینقل قول:
چه پاور هایی که با هم پاره کردیم - یادش بخیر . :whistle:
جدا خنده داره هرکی میاد یه چی میگه .
منم پاور Nisjlllai رو پیشنهاد میدم واقعا پاور های خوبی تولید میکنه تا حالا 2 3 تا سیستم تو خواب باهاش بستم . :great:
دوستان اینکه خوبه بده من تست کردم دلیل نیست ایا شما در انه واحد 5 پاور رو با یک سیستم با هم مقایسه کردید ؟ که انقدر روی حرف خودتون پا فشاری میکنید ؟
پاور های یک شرکت هم مثل پژو ایران خودرو میمونه یه سری ترکید یه سری مثل ساعت داره کار میکنه مگه میشه که یک کمپانی بی عیب باشه ! باید از همه لحاظ بررسی کرد - قیمت - پشتیبانی - قدرت و ....
امیدوارم این بحث های بچه گانه این بهتر تره یه روزی تمام شه ! :11():