پاسخ: پاور Cooler Master بهتره ياGREEN?????
نمي خواستم اين مطرح بشه . تصادفي با يكي از فروشندگان دريا كه از دوستان من در بازار رضا هست برخورد كردم . شركت گرين دعوت كرده بودشون با قصد تخريب كولر مستر و وعده جوايز و كوبيدن بي مورد پاور كولر مستر و كيسهاي اين شركت قصد داشته نمايندگان دريا رو قانع به اين كنه كه از سمت دريا به گرين سوئيچ كنن . يك شركت اگر درست كار كنه نيازي نداره با وعده وعيد دادن نمايندگان دريا رو اغفال كنه . ميتونيد از نماينده دريا از تو بازار رضا بپرسيد درباره اين جلسه تخريبي
پیشنهاد و تذکر آخر : ادامه فعالیت با چندین آی دی = بن شدن کلیه آی دی های فرد خاطی در انجمن
بنده قصد تخريب هيچ كس رو ندارم
و اصلا نمي خواستم شركت كنم تو تاپيك ولي ديدم چندتا شبه وجود داره
1. چرا review پاور هاي گرين تو سايت هاي معتبر ديده نمي شه ؟
2. ايا اصلا پاور گرين به كشور هاي ديگه هم صادر مي شه يا فقط محصول بومي ايرانه؟
( مي دونم اصلا واسه يه شركت خارجي هست )
3. اصلا گرين طراحي محصولانش رو كج انجام مي ده ايا طراحي خارجي هست ؟
4. اگه اين طوره كدوم شركت طراحي مي كنه ؟
از نماينده گرين تقاضا مي كنم براي دفاع از برنده خودشون و خصوصا جواب دادن به سوال 1 و 2 بنده
تمامي زوايا سياست ها و اهداف خارجي و داخلي گرين رو مشخص كنن
و توضيح بدن چرا اين برند در سطح بين المللي ديده نمي شه اونجوري كه در ايران ظاهر شده
نقل قول:
از نماينده گرين تقاضا مي كنم براي دفاع از برنده خودشون و خصوصا جواب دادن به سوال 1 و 2 بنده
و توضيح بدن چرا اين برند در سطح بين المللي ديده نمي شه اونجوري كه در ايران ظاهر شده
در همینجا و در شهر سخت افزار فکر میکنم چند باری به این مسائل و سوالهای شما پرداخته شده ... مثلا در مورد طراحی محصولات که تا به حال اکثرا oemها seventeam و lianli برای کیس بودن.
نقل قول:
در مورد سوال یک فکر کنم باید از مسولین گمرک بپرسی .
در مورد سوال دو فکر کنم نه به کشور دیگه صادر بشه نه محصول بومی ایران باشه.
طراحی محصولات گرین که خارجی هست ولی فقط گاهی بصورت سفارشی جنس خاصی را بجای طراحی اولیه توی بعضی محصولات بکار میره که این مورد توی سایت ذکر میشه.
در مورد پاورها اکثرا Seventeam هستند البته فکر کنم این دوتای آخری CoolMax هستن(البته اگر از این موضوع که CoolMax خودش این پاور ها را به Sirtec International Co سفارش میده و تولید کننده اصلی نیست بگذریم)
البته در مورد این دوتا پاور آخری گرین یعنی GP1035b و GP1235b وقتی عکسهای اونها از روی سایت گرین به رویت یک بنده خدا توی یک فوروم خارجی رسانده شد گفت که GP1235b با پاور CoolMax 1350w از یک ساختار استفاده میکنند و در ضمن طرف از اینکه تاییدیه اونرا روی پاور GP1035B گذاشته بودن یک کمی ناراحت شد و ذکر کرد که تا بحال به عمرش اون پاور یا چیزی معادلش را ندیده بوده.
راستی اینم Review مربوط به پاور Coolmax CUQ-1350B که از قرار معلوم مثل اینکه با Green GP1235b یکی هستش.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
نمي خواستم اين مطرح بشه . تصادفي با يكي از فروشندگان دريا كه از دوستان من در بازار رضا هست برخورد كردم . شركت گرين دعوت كرده بودشون با قصد تخريب كولر مستر و وعده جوايز و كوبيدن بي مورد پاور كولر مستر و كيسهاي اين شركت قصد داشته نمايندگان دريا رو قانع به اين كنه كه از سمت دريا به گرين سوئيچ كنن . يك شركت اگر درست كار كنه نيازي نداره با وعده وعيد دادن نمايندگان دريا رو اغفال كنه . ميتونيد از نماينده دريا از تو بازار رضا بپرسيد درباره اين جلسه تخريبي
بله نمایندگان دریا کامپیوتر هم هیچ کدام قبول نکردن ؟! چه آدمای خوبی !
این پست در تایید یا تکذیب هیچ کدام از طرفین دعوا نیست !!!
نقل قول:
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
امید جان؛
سلام،
عجب!
خوب دیگه چه چیزهایی برایتان تعریف کردند؟
بنده که از اول عرض کردم ، فقط پاورهای خوب کولر مستر
دوستان عزیز؛
سلام،
متاسفانه بنده خیلی درگیری کاری دارم ولی با تمام این موارد، امیدوارم که تا امشب، موضع رسمی شرکت محترم دریا کامپیوتر در مورد این نقل قول و سایر اظهار نظرات جناب آقای بهادر امید اعلام گردد.
با تقدیم احترام
موضع رسمی دریا کامپیوتر هر چی باشد به من ربطی نداره من چیزی که از دوست قدیمی شنیدم رو بیان کردم . امیدوارم صداقت بیان من باعث ناراحتی کسی نشده باشه . من به عنوان یک فعال بازار سخت افزار عنوان کردم . توضیحات صفحه قبل نظرات شخصی من بود و این چیزی بود که شنیدم و انتقال دادم .
پست قبلی نظرات شخصی من نیست و انتقال حرف های یکی از دوستان بود .
به نظر من دریا کامپیوتر در دو سال گذشته بدترین عملکرد رو از نظر حفظ حقوق مصرفکننده داشته و سیاستهای خرده فروشیشون غیرمسولانه و بیفکرانه است. روی چند تا نمایندگی بزرگشون توی تهران هیچ نظارتی ندارن و اونها هم نه تنها از نظر اطلاعات و راهنمایی کردن مشتری در مورد محصولات خودشون زیر صفر هستند بلکه توی فروش خیلی سعی میکنند به مشتری بندازن و چندین بار من دوستان خودم رو برای خرید هست سینکها و کیسها به نماینده بازار ایران (طبفه اول) اول فرستادم و اونها هر بار با دیدن اینکه اونها اطلاعاتشون کمه سعی کردن قیمتهی پرت بندازن .... یک بار کیس HAF 932 رو گفتن 320 تومن و یک بار v8 رو گفتن 110 تومن .... برخورد بد و عدم پاسخگوییشون هم که هست .... یک بار چند ماه پیش در حضور من در پاسخ مشتری در حالی که مشخص بود اطلاعی ندارن گفتن z600 روی 1156 بسته میشه !!
من خودم زیاد با مغازه های مختلف کار کردم . تا به حال به موضوعی که شما مطرح کردید برنخوردم . البته باید مسئولین شرکت دریا کامپیوتر جواب شما رو بدهند . ولی در کل برند کولر مستر و چند برند دیگه به دلیل سیاست های انحصاری بعضی از شرکتها مورد کم لطفی قرار میگیرند . البته زیر فروشی بعضی از شرکتها هم باعث گران جلوه دادن محصولات بعضی از برندها هست