485,000 تومان نرخ موصوب شرکت عقیق رایانه.نقل قول:
Printable View
485,000 تومان نرخ موصوب شرکت عقیق رایانه.نقل قول:
راستش دوست عزیز اخلاف 160 تومنی زیاده برام. اگه قرار باشه یک gtx 750 یا 750 ti بردارم با یک پاور، این اختلاف 160 تومنی خیلی مشکل درست میکنه:1. (28):نقل قول:
پاور 650 وات بخرید.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پاور خیلی خوبیه.
شما اول ببین بودجه برای پاور چقدر داری..بعدشم کارت گرافیک 750 خیلی کم مصرفه نیاز به پاور بالا نداری..یه پاور 650 بردار.یا به همین گرین اکتفا کن.:1. (23):نقل قول:
من 3 ماه پیش 520 تومن خریدم:1. (27):نقل قول:
تو بازار همینه. 70-80 تومن سود می گیرن. خوب خریدین!نقل قول:
از لحاظ گارانتی ملت میگن که:
اینرمکس که گارانتی 1 ساله عقیق رایانه هست. که گارانتی خوبیه.
Corsair گارانتی تخت جمشید هست که گارانتی بدیه!!
کولر مستر گرانتی 1 ساله آواژنگ هست که گارانتی عالیه هست.
گرین هم که گارانتی 3 ساله داره که بد نیست.
EVEGA هم که گارانتی نداره!!
این چیزایی که میگن چقدر درسته؟؟؟
چون با نوسان برقی که تو ایران هست گارانتی خیلی مهم میشه!!!:11():
کولر مستر یکی از بهترین ها از نظر کیفیت بوده و هست و این گارانتی خوب آواژنگ هم ارزشمندترش میکنه .نقل قول:
evga هم بدون گارانتی با برق ایران ریسکه.
کرسیر نظری ندارم . ولی در کل کولر مستر و انرمکس رو ترجیح میدم .
اگه سیستمتون زیاد در حالت استند بای و کم مصرف هستش پاور 550 و 650 کولرمستر و اگه در حالت کلی که براتون مهمترین معیار پاور ریپل و ثابت بودن ولتاژ ها و استاندارد بودنش هستش پاور 550 Antec رو بگیرید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم برای کولر مستر 650 وات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ارقام رو با مدل های گرین و کرس ایر مقایسه کنید ببینید چقدر عالی کار میکنه این Antec...
مدل 550 وات الان 350 تومنه...من مدل 650 وات روی سرورهام بستم که dual cpu هستن و زئون ..هیچ علاقه ای هم به Enermax ندارم .قبلا خوب بود ولی تا EVGA هستش دلیلی نداره اگه برای پاور هم بخام خوب خرج کنم سراغ مدل دیگه ای برم.
گرین خریدن هم اعتماد میخاد که فعلا من ندارم...نمیدونم دلیلش رو ولی وقتی تمام قطعات خارجی هست دیگه با این اوضاع جامعه اعتماد به سفارش دهنده ایرانی برای همه سخته...اونم وقتی سرورها از وقتی بسته شدن ریست نشدن و روی هر کدوم 150 تا ویندوز در حال اجراس با Vmware vsphere.
ضمنا این مدل 750 وات گرین که در techpowerup هستش شدیدا مشکل ripple داشت که البته اونی که رویو کرده بود مدل pre-production دستش بود...گرین متاسفانه روی مصرف برق خیلی تاثیر داره نمیدونم چرا شاید پول برقشون خیلی بیشتر از مردم عادی میاد!! واقعا مسخره ترین کارشون تبلیغ 80plus به جای خیلی دیگه از پارامترهای مهم پاور هستش که برای کسی که UPS داره یا همیشه سیستمش روشنه مهمتره(خیلی هم مهمتره)
از قدیم Antec عالی بود الانم cooler master و EVGA در رده های مختلف قیمتی خیلی خوب کار میکنن...
سری 87+ و پلاتینیوم انرمکس هر کدام 3 سال گارانتی دارن.نقل قول: