پاسخ: مشاوره برای انتخاب بین این سه گزینه : corsair rm850 & Enermax Revolution 87+ 850W & evga 850 G2
نقل قول:
با سلام
دوست گرامی همه می دونن که انرمکس برند خوبی هست ولی اینجا بحث میان ، خوب ، خوبتر و عالی هستش دوست گرامی که فاصله خوب تا عالی رو بررسی ها و حتی تجربیات کاربران هم نمیتونه به این راحتی ها پر کنه
دقیقا با شما موافقم
حرف شما رو قبول دارم
ولی یه سوال ,شما قطعات سیستم استارتر رو هم ببنید ,آیا اون قطعات عالی هستن که شما دارین پاور عالی بهشون معرفی میکنید؟
در هر شرایطی و تحت هر موردی باید تناسب بین قطعات سیستمی بر قرار باشه.
پاسخ: مشاوره برای انتخاب بین این سه گزینه : corsair rm850 & Enermax Revolution 87+ 850W & evga 850 G2
نقل قول:
چون شما در انتخاب هاتون محدود بودید در زمان خرید اینگونه نظر دارید دوست گرامی
- - - Updated - - -
چون شما در انتخاب هاتون محدود بودید در زمان خرید اینگونه نظر دارید دوست گرامی
من کجا تو انتخاب هام محدود بودم؟
من الان 2 تا سیستم دارم.تو یکیش پاور گرین هست و تو اون یکی انرمکس.
انرمکسو چند ماهه خریدم و نمی تونم ادعا کنم که سالهاست داره مثله ساعت واسم کار میکنه ولی گرینو چند ساله دارم و خیلی خوب داره کار میکنه.
درسته از گرین راضیم ولی چیزی که مشخصه از لحاظ کیفیت جنس و کابل و بی صدا بودت انرمکس واقعا از گرین سرتره.
نقل قول:
دقیقا با شما موافقم
حرف شما رو قبول دارم
ولی یه سوال ,شما قطعات سیستم استارتر رو هم ببنید ,آیا اون قطعات عالی هستن که شما دارین پاور عالی بهشون معرفی میکنید؟
در هر شرایطی و تحت هر موردی باید تناسب بین قطعات سیستمی بر قرار باشه.
ممنون از تمام دوستان که سعی بر کمک دارن. با توجه به راهنماییه دوستمون من گرافیکم رو میفروشم و باید یک پاوور حدودا 700 وات با کیفیت بگیرم. چون در آینده میخوام چیپست X99 بگیرم و مثل همین سیستم فعلیم می خوام حداقل 6 سال باهاش کار کنم دوستان.
نقل قول:
ممنون از تمام دوستان که سعی بر کمک دارن. با توجه به راهنماییه دوستمون من گرافیکم رو میفروشم و باید یک پاوور حدودا 700 وات با کیفیت بگیرم. چون در آینده میخوام چیپست X99 بگیرم و مثل همین سیستم فعلیم می خوام حداقل 6 سال باهاش کار کنم دوستان.
من یه چیزی رو بگم (هر چند فک میکنم بدونید ,برای چیپست X99 باید حداقل 7تومن هزینه کنید)
هنوز رم های DDR4 به بلوغ خودشون نرسیدن و بین کاربرا جا نیوفتادن و همچنین قیمت های نجومی دارن (حالا این که با این قیمت های نجومی باز کالای رده اول , High End ,رو موجود نمیکنن به جای خود, من خودم برای سیستم های گیمینگ محصولات EVGA رو خیلی قبول دارم که تو بازار خیلی کم پیدا میشه چون همشون بدومنه گارانتیه)
حالا باز بسته به نوع کاربریتون اگه میبینید که واقعا به این سیستم گران قیمت و صد البته قدرتمند نیاز دارین ,فبه المراد :Love-ssa~! (1):
نقل قول:
من یه چیزی رو بگم (هر چند فک میکنم بدونید ,برای چیپست X99 باید حداقل 7تومن هزینه کنید)
هنوز رم های DDR4 به بلوغ خودشون نرسیدن و بین کاربرا جا نیوفتادن و همچنین قیمت های نجومی دارن (حالا این که با این قیمت های نجومی باز کالای رده اول , High End ,رو موجود نمیکنن به جای خود, من خودم برای سیستم های گیمینگ محصولات EVGA رو خیلی قبول دارم که تو بازار خیلی کم پیدا میشه چون همشون بدومنه گارانتیه)
حالا باز بسته به نوع کاربریتون اگه میبینید که واقعا به این سیستم گران قیمت و صد البته قدرتمند نیاز دارین ,فبه المراد :Love-ssa~! (1):
من کاربری گیمینگ ندارم اصلا. کاربردم رندرینگ هست، اما خوب دنبال هزینه کمتر هم هستم مطمعنا :1. (29):
نقل قول:
من کاربری گیمینگ ندارم اصلا. کاربردم رندرینگ هست، اما خوب دنبال هزینه کمتر هم هستم مطمعنا :1. (29):
چه نوع رندرینگ؟
هر نوع کاربری که دارین رو بنویسید
نقل قول:
چه نوع رندرینگ؟
هر نوع کاربری که دارین رو بنویسید
کار با نرم افزارهای معماری و گرافیک. autocad , 3D max , V-ray , photoshop , nuke , after effect. با این نرم افزارها کار می کنم دوست عزیز
نقل قول:
کار با نرم افزارهای معماری و گرافیک. autocad , 3D max , V-ray , photoshop , nuke , after effect. با این نرم افزارها کار می کنم دوست عزیز
خرید x99 رو به شما پیشنهاد میکنم .
نقل قول:
خرید x99 رو به شما پیشنهاد میکنم .
به نظر شما هم همون پاورهای گرین که پیشنهاد شد مناسب هستن؟ یا اینکه از برندهای enermax یا corsair استفاده کنم؟
نقل قول:
سقف بودجتون چقدره؟
قصد خرید چه قطعاطی دارین و چه چیز هایی رو میخواین تهیه کنین؟( کیس / مانیتور / اسپسکر و موس و کیبورد . . . . )
کی میخواین اقدام به خرید کنید؟