پاسخ: راهنمایی در مورد ارتقا سیستم
جون به نظر من دوره رم DDR2 و CPU LGA 775 به زودی به سر میاد ومن سعی دارم هرچه زودتر قبل از اینکه دیر بشه سیستمم رو آپگرید کنم:cool:
البته منظورم این نیست که وقت کم دارم ولی کاریه که باید در آخر سر انجام بشه ولی نمیخوام ارزش الان قطعاتم پایین بیاد:yes:
در مورد ضررش هم نگران نباشید فعلا دارم ازشما دوستان مشاوره میگیرم تا بعدا افسوس نخرم
هزینه هم که قید کردم 600 تا800 تومان
و در آخر کار من با سیستم photo shop,انیمیشن البته نه خیلی حرفه ای, بازیهای روز و سنگین بازار :love:
نقل قول:
جون به نظر من دوره رم DDR2 و CPU LGA 775 به زودی به سر میاد ومن سعی دارم هرچه زودتر قبل از اینکه دیر بشه سیستمم رو آپگرید کنم:cool:
البته منظورم این نیست که وقت کم دارم ولی کاریه که باید در آخر سر انجام بشه ولی نمیخوام ارزش الان قطعاتم پایین بیاد:yes:
در مورد ضررش هم نگران نباشید فعلا دارم ازشما دوستان مشاوره میگیرم تا بعدا افسوس نخرم
و در آخر کار من با سیستم photo shop,انیمیشن البته نه خیلی حرفه ای, بازیهای روز و سنگین بازار :love:
اگر بتونید حدود ۱ ماه صبر کنید پردازندههای ۶ هستهای amd با قیمت مناسب به بازار میاد و در قیمت پلتفرمهای intel هم اثر داره
نقل قول:
خوب عزيز. بايد اول ببينيد که سيستمتون رو چند برميدارن!؟ چون حتي با 800000 تومان هم نميشه سيستم واسه بازيهاي سنگين روز بازار با بهترين کيفيت انتخابي بست. اصلا اسم بازي که بياد يعني کامپيوتر گرون خواهد شد.
شما بايد حداقل يه گرافيک بخريد بالاي 230000 تومان(ATI RAdeon HD5770) که حتي اونم شايد يه مدت ديگه کم بياره. پس ATI RAdeon HD5850 بهتريه که اونم حدود 300000 تومانه. پس مي مونه 500000 تومان.
مانيتور هم بايد واسه ساپورت رزولوشن بالا 22 Inch Full HD بخريد که از حدود 220000 تومان شروع ميشه(براي مثال Samsung P22500 حدود 235000 تومانه) . پس مي مونه 265000 تومان. رم هم حداقل 4 گيگ بايد بزاريد (4 گيگ دوال) تا کم نياد واسه کارهاي فتوشاپ و بازيهاي سنگين. اونم از برند Corsair DDR3/Bus1333Mhz حدود 125000 تومان در مياد. پس مي مونه 140000 تومان. هاردديسک هم Westrern DIgital Caviar 500GB Black Edition هم در مياد 70000 تومان. مي مونه 70000 تومان. هنوز مادربورد و پردازنده و پاور و Disk Drive هم مونده(اگر خود کيس رو نخواين عوض کنيد و کيبورد و ماوس هم همينطور).
در هر صورت به نظر بنده بهترين راه اينه که شما بفرمائيد مجموعا پولي که داريد بعلاوه پول فروش سيستم فعليتون(با مراجعه به بازار مشخص ميشه) چقدر ميشه تا بهترين انتخاب رو خدمتتون عرض کنيم.