پاسخ: راهنمای خرید پاور !
من تصمیم خودمو گرفتم فقط از Green و OCZ میخوام ! که توان سیستم اور شده ی مارا بدهند !
نظر من اینها هستند چطورن؟
OCZ GameXStream 700w
و گرین :
GP780
؟
حالا کدوم یکی از این 2 تا راسه کاره ما هست ؟
و این OCZ اینش باحاله که 1x6pin & 1x6+2pin داره که واسه GTX280 خوبه چون احتمال داره که بعدان بخرمش یا کارتی بگیرم که 6 & 8 پین لازم داشته باشه ولی من از یک نفر شنیدم که تو کارتن کارتهایی که هم 6 و هم 8 پین دارن یک تبدیل 6 به 8 هست ! حالا میخوام بدونم که این تبدیله مثل 8 پین واقعی عمل میکنه یا مثل تبدیل پاور IDE به Sata هست که یک شاخه ی 3.0 ولتی کم داره !!!!!
؟؟؟؟؟؟
:give_rose:
هرچی بیشتر بهتر همون GP-1030B رو بگیر
نقل قول:
هرچی بیشتر بهتر همون GP-1030B رو بگیر
مهندس اگر من پول داشتم 190 چوق بدم اونو بگیرم خوب نمیامدم که از بچه بپرسم دیگه 1030 که بندازم معلومه کم نمیاره به هیچ وجه !!
من تونستم 780 را 150 گیر بیارم و 1030 را 190 چوق ولی اگر بتونم 40 دیگه بزارم روش حتما 1030 را میگیرم !
دیگه مشکلم حل شد
فقط یکی بگه که اون تبدیل 6 پین به 8 پین مثل 8 پین واقعی عمل میکنه ؟ یا همونی که گفتم ؟
:1. (40):
فکر نکنم پیش از این که سوال شده بود مهندس عمرانی فرموده بودند که جریان لازم توسط 6 پین برای 8 پین فراهم نمیشه
من فکر میکنم 780 وات کاملا مطابق با نیازتون هست . 1030 تنها مشکلی که داره صداش هست که واقعا زیاد هست اگر صدا برات اهمیت دارد باید بری سراغ مدل دیگه . در مورد پاورهای دیگه جز گرین به دلیل ضعف خدمات گارانتی و قیمتی بالاتر بهت پیشنهاد نمیکنم . چون گرین انصافا خدماتش حرف نداره .
با این لینک هم مصرف قطعات رو حساب کن ببین به چه پاوری نیاز داری .البته 30 وات هم اضافه کن که کاملا خیالت راحت باشد .
نقل قول:
مهندس اگر من پول داشتم 190 چوق بدم اونو بگیرم خوب نمیامدم که از بچه بپرسم دیگه 1030 که بندازم معلومه کم نمیاره به هیچ وجه !!
من تونستم 780 را 150 گیر بیارم و 1030 را 190 چوق ولی اگر بتونم 40 دیگه بزارم روش حتما 1030 را میگیرم !
دیگه مشکلم حل شد
فقط یکی بگه که اون تبدیل 6 پین به 8 پین مثل 8 پین واقعی عمل میکنه ؟ یا همونی که گفتم ؟
:1. (40):
خوب بود قبل اینکه پست خوتو ویرایش کنی چیزی که نوشته بودی رو میخوندی! و دیگه توضیح اضافه نمیدادی!
خودت نوشته بودی GP - 780B بگیرم یا 1030
به نام خدا
دوست خوب من؛
سلام،
خوشبختانه سری جدید پاور GP780B دارای 4 کانکتور PCI-E می باشد که دوتای آنها فقط 6-pin و دوتای دیگر pin- 6+2 می باشند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد تفاوت کانکتورهای 6 پین و 8 پین نیز می بایست خدمتتان عرض کنم که تفاوتی بین چیدمان ولتاژها وجود ندارد و فقط دو کانکتور اضافه شده مربوط به گراند می باشد که می بایست این اعمال بار متقابل در گراند را تامین نمایند. در حقیقت تفاوت این دو کانکتور در اعمال حداکثر بارگیری از کارت شما نمایان تر خواهد بود. مانند آورکلاکینگ.
با تقدیم احترام
نقل قول:
به نام خدا
دوست خوب من؛
سلام،
خوشبختانه سری جدید پاور GP780B دارای 4 کانکتور PCI-E می باشد که دوتای آنها فقط 6-pin و دوتای دیگر pin- 6+2 می باشند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد تفاوت کانکتورهای 6 پین و 8 پین نیز می بایست خدمتتان عرض کنم که تفاوتی بین چیدمان ولتاژها وجود ندارد و فقط دو کانکتور اضافه شده مربوط به گراند می باشد که می بایست این اعمال بار متقابل در گراند را تامین نمایند. در حقیقت تفاوت این دو کانکتور در اعمال حداکثر بارگیری از کارت شما نمایان تر خواهد بود. مانند آورکلاکینگ.
با تقدیم احترام
خیلی ممنونم از شما خدا خیرت بده :give_rose:
یکی پیدا نشد که منو راهنمایی کنه من دیشب تا ساعت 3:45 خوابم نبرد ! در صورتی که 2:30 رفتم بخوابم همش تو فکرش بودم که 1030 بگیرم یا 780 که من فقط به 8 پینش نیاز داشتم نه توانش که 1000 واته ! و .....
دستت درد نکنه واقعا مشکلم حل شد :1. (21):
قیمتش که فرقی نمیکنه ؟ 785 را میگم با 780 فرقی نمیکنه قیمتش ؟
با تشکر.:give_rose:
خوب من تونستم از سایت خارجی توان مصرفی قطعاتم را محاسبه کنم که به شرح زیر میباشد:
سیستم در 100% Load و 10% کهنه بودن و با قطعات زیر :
CPU:Q6600@3400MHZ
Main:High End Desktop
RAM:2xDDR2
VGA:GTX280
FAN:12cm 5x
HDD:Sata
شد 665 وات ناقابل ! و با کارت گرافیک 9800GTX+ شد 572 وات .
و با 20% کهنه بودن : با GTX280 :725 وات و با 9800GTX+ شد 625 وات !
با تشکر.:give_rose:
اگر امکان داره یک نرم افزاری میخوام که بتونم باش مصرف قطعات را در شرایط کاری مختلف بسنجم ؟
با برنامه ی EPU اسوس میشه ولی من با Q6600 که در 100% لود هم بود نتونستم از 60 وات بالا تر مصرف کنم !!!!
:1. (38):