پاسخ: خرید پاور مناسب برای این سیستم
نقل قول:
پاور دست دوم هیچ اعتباری نیست
این پاور تولید 85 یا 86 هست
بالای 11 سال کار
خودت حساب کن . عمر مفید پاور حدود 5 ساله
شرمنده دوباره مزاحم شدم. به نظرتون پریزی که کیس به اون وصل میشه باید حتما دارای ارت باشه؟ چون یه مطلبی خوندم درباره سیستم ارت که میگفت برای حافظت از وسایل الکتریکی باید ارت وصل باشه. راستش سیم کشی خونه ما اصلا ارت نداره و میترسم مشکل برام پیش بیادممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول:
شرمنده دوباره مزاحم شدم. به نظرتون پریزی که کیس به اون وصل میشه باید حتما دارای ارت باشه؟ چون یه مطلبی خوندم درباره سیستم ارت که میگفت برای حافظت از وسایل الکتریکی باید ازت وصل باشه. راستش سیم کشی خونه ما اصلا ارت نداره و میترسم مشکل برام پیش بیادممنون میشم پاسخ بدید
یک محافظ تهیه کنید . پیشرانه سری 300
نقل قول:
با سلام.هارد من به علت استفاده از پاور غیر استاندارد دچار خرابی شد. حالا می خوام برای این سیستم پاور مناسبی با راهنمایی شما انتخاب کنم.
مادربرد elite group g41m12
cpu 5700 intel daul core
ram2g ddr3 hdd 1tb
گرافیک هم انبرد هست. مممون
ببخشید اگه برای این سیستم پاور 430 وات بگیرم چون بیشتر ا ز اون 30درصدی هست که گفتین. مشکلی برای قطعات پیش نمیاد؟
نقل قول:
ببخشید اگه برای این سیستم پاور 430 وات بگیرم چون بیشتر ا ز اون 30درصدی هست که گفتین. مشکلی برای قطعات پیش نمیاد؟
خیر مشکلی پیش نمیاد.
نقل قول:
یک محافظ تهیه کنید . پیشرانه سری 300
ببخشید شما محافظی سراغ ندارید که قابلیت میکروپسسوری داشته باشه
نقل قول:
ببخشید شما محافظی سراغ ندارید که قابلیت میکروپسسوری داشته باشه
استبلایزر و UPS ها این قابلیت رو دارند . محافظ از نظر کارکرد نیاز به میکرو پرسسور نداره
نقل قول:
استبلایزر و UPS ها این قابلیت رو دارند . محافظ از نظر کارکرد نیاز به میکرو پرسسور نداره
در اکثر محافظا حداقل ولتاژ رو زده 170یا 175 و 180 و حداکثر رو زده 245یا 250.به نظر شما این محدوده بخصوص حداقل. اسیب به پاور نمیزنه؟ اگه حداقل رو روی 200ولت تنظیم میکردن بهتر نبود. یه سوال دیگه . هر چی توی سایت پیشرانه گشتم سری 300 نبود.شاید دیگه تولید نمیکنن
نقل قول:
در اکثر محافظا حداقل ولتاژ رو زده 170یا 175 و 180 و حداکثر رو زده 245یا 250.به نظر شما این محدوده بخصوص حداقل. اسیب به پاور نمیزنه؟ اگه حداقل رو روی 200ولت تنظیم میکردن بهتر نبود. یه سوال دیگه . هر چی توی سایت پیشرانه گشتم سری 300 نبود.شاید دیگه تولید نمیکنن
خیر این ها بر اساس استانداردها تنظیم میشه . پیشرانه سری 300 هم
این هم یکیش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
خیر این ها بر اساس استانداردها تنظیم میشه . پیشرانه سری 300 هم
این هم یکیش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی ممنون.شرمنده یه سوال دیگه. فرق محافظ انالوگ با دیجیتال فقط در نشون دادن ولتاژه یا تفاوتای دیگه ای هم دارن
نقل قول:
خیلی ممنون.شرمنده یه سوال دیگه. فرق محافظ انالوگ با دیجیتال فقط در نشون دادن ولتاژه یا تفاوتای دیگه ای هم دارن
طراحیشون فرق میکنه . اکثرا آنالوگ هستند .