پاسخ: با چه كيس و پاوري سيستممو كانفيگ كنم؟
نقل قول:
ضمن تاييد فرمايش دوستان Mehdi_Moosavi و ComputeX بنده Green 535AB با قيمت حدودي 60000 تومان رو پيشنهاد ميکنم. به نظر بنده به هيچ وجه از برند Cooler Master تهيه نکنيد. چون به نسبت قيمت / کارآيي از گرين پايينتره.
سوالي بود در خدمتم.
شما هیچ وقت سری real کولر مسترو با گرین مقایسه نکن در حال حاضر کولر مستر جز بزگترین و بهترین تولید کننده های پاور هست و نباید این سری پاور رو با گرین مقایسه کنید من چون خودم هر دو رو استفاده کردم میگم و در حال حاضر پاور خودم 700 از این سری از پاور های کولر هست.
نقل قول:
فکر نمی کنید برای این سیستم پاوری با این واتیج یه مقدار زیاد باشه ؟
در کل خوشحال میشم دلیل این انتخابتون رو بدونم . :11():
ببخشید من 4670 زا 4870 خوندم.
باید بگم با توجه به 4670 بودن کارت پاوری حدود 500 وات را توصیه میکنم چون بهترین عملکرد پاور زمانی هستش که 50-60 درصد تواناییش ازش کار بکشید. و در ضمن فضای کافی هم برای اورکلاک کردن یا upgrade سیستم خواهید داشت
نقل قول:
ضمن تاييد فرمايش دوستان Mehdi_Moosavi و ComputeX بنده Green 535AB با قيمت حدودي 60000 تومان رو پيشنهاد ميکنم. به نظر بنده به هيچ وجه از برند Cooler Master تهيه نکنيد. چون به نسبت قيمت / کارآيي از گرين پايينتره.
سوالي بود در خدمتم.
یک لینک تو همین سری بهم نشون بدید کولر مستر بدتر از گرین هست ؟ قیمت هم ملاک خوبی برای قیاس نیست . جنسی که CKD میاد ارزون تر از یک برند معتبر در میاد .
خودتون ببينيد چقدر سليقه ها متفاوته و مدل هاي مختلفي پيشنهاد ميشهو واقعا سردرگمي مياره
آيا كسي دليل اين رو ميدونه؟
نمیگم کولر مستر بگیر . شما یک سرچی تو گوگل بزن ببین چقدر award گرفته . اینو من نمیگم که سایتهائی که بررسی کردند میگن . چرا بیشترین جوایز در زمینه کیس و کولینگ کولر مستر رو دارد .
نقل قول:
نمیگم کولر مستر بگیر . شما یک سرچی تو گوگل بزن ببین چقدر award گرفته . اینو من نمیگم که سایتهائی که بررسی کردند میگن . چرا بیشترین جوایز در زمینه کیس و کولینگ کولر مستر رو دارد .
منم با نظر ایشون موافقم ببین عزیز شما از هر کس سوال کنی و تو هر سایت معتبری که بری خواهی دید که کولر مستر بهترین جوایز رو دریافت کرده همونطور که بهترین کیسهای جهان رو داره تولید میکنه و جوایز زیادی هم برای کیسهاش برده بازم میگم تصمیم با شما هست و یه پشنهاد دیگه این که زمان خرید از چنتا فروشنده سوال کنید که کدوم برند بین گرین و کولر بهتره.
پاسخ : پاسخ: با چه كيس و پاوري سيستممو كانفيگ كنم؟
نقل قول:
خودتون ببينيد چقدر سليقه ها متفاوته و مدل هاي مختلفي پيشنهاد ميشهو واقعا سردرگمي مياره
آيا كسي دليل اين رو ميدونه؟
ببین moojy جان ، شما اگه یه نگاه کلی به پست ها بندازی میبینی که محدوده واتیج پیشنهادی برای پاور همگی بین 480 تا 530 وات هست. فقط یه کم بین برند اختلاف نظر وجود داره که باید گفت هم Green ( با نام جهانی Seven Team ) و هم Cooler Master از پاورهای سرشناس و با کیفیت بازار هستند. در واقع برای استفاده معمولی با توجه به اینکه Green به بودجه شما بیشتر میخوره ، من همون پاور Green GP485A به قیمت تقریبی 48 تومن پیشنهاد دادم که برای کانفیگ فعلی سیستم شما به راحتی جوابگو خواهد بود.
موفق باشید.
نقل قول:
شما هیچ وقت سری real کولر مسترو با گرین مقایسه نکن در حال حاضر کولر مستر جز بزگترین و بهترین تولید کننده های پاور هست و نباید این سری پاور رو با گرین مقایسه کنید من چون خودم هر دو رو استفاده کردم میگم و در حال حاضر پاور خودم 700 از این سری از پاور های کولر هست.
توي کيفيت کولر مستر حرفي نيست. اما چرا شما به مساله مهم Price/Performance اهميت نمي ديد. شما هر مدل پاور کولر مستر با قيمت دقيق بفرمائيد من معادل گرينشو بات همون قيمت بهتون پيشنهاد مي کنم که داراي توان و کيفيت بهتر باشه.
به نظر من همان پیشنهاد اول پیشنهاد خوبی اما اگر مادر برد GIGABYTE - MA785G-UD3H انتخاب کنید کمی برای جا کردنش در کیس روبین به مشکل می خورید البته نصب میشه اما به سختی
ولی در کل بستن یه 4670 روی مادر بردی که خودش انبرد 4200 داره به نظر لازم نمی یاد اگر اهل بازی هستین که بهتره به سمت 5750 برید اگر هم نیستید که گرافیک انبرد همین مادر برد به خوبی جواب شما رو میده ضمن این که شما اگر 4670 می خواهید بندازید می تونید مادر برد رو به GIGABYTE - MA770T-UD3 تغییر بدید که هم کمی حدود 10 - 15 هزار تومان ارزان تره هم به نظر من بهتره مگه این که برای بودن گرافیک آنبرد دلیل خاصی داشته باشید. ببخشید که خارج از سئوال شما که در باره کیس و پاور بود نظر دادم
قیمت مقیاس درستی برای انتخاب درستی نیست . کاش فقط تو پاور نیست بعضی از شرکتها میخوان همه چیر تو انحصارشون باشه با تبلیغاتی که پشتش review نیست . فقط لوگوها رو از سایتهای دیگه برداشته شده . دوستان شاید تازه با گرین آشنا شده باشن ولی من از پاورهای 250 وات کار میکنم . پاور خوبیه ولی در مقابل کولر مستر و انرمکس حرفی برای گفتن ندارد . نداشتن review دلیلی برای این حرفم هست .