برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمت 405 واتش 57 تومنه فکر کنم 500 هم یه 90- 100 تومنی باشه ضمنا 80+ هم نیست
Printable View
قیمت 405 واتش 57 تومنه فکر کنم 500 هم یه 90- 100 تومنی باشه ضمنا 80+ هم نیست
عزیز پاوری که راندمان بالای 80% نمیتونه بده معمولا از قطعات مناسبی و با کیفیت درونش استفاده نشدهنقل قول:
این پاور هم یک پاور خیلی معمولی هستش و از شاخه 12 قدرتمند که اکثر پاورهای انرمکس دارند در این پاور خبری نیست
با توجه به این مطالب از دید بنده ارزش این پاور چیزی حدود 50 هزار تومان بیشتر نیست و خرید این مدل را توصیه نمیکنم
در پستهای قبل عرض کردم هیچ برندی همه پاورهاش خوب نیست ، این سری پاور هم دقیقا لکه ننگ انرمکس حساب میشن :wink:
با 57 میتونین green 535a بگیریم با 5تومان افزایش بودجه.
اقا این گارانتی تک دیتا چه جوریه بد جوری پشتش حرف می زنن
قبلا silverstone میاورده ولی حالا seasonicمی فروشه:wink:
ای وای ببخشید الان همsilverstone میده تو صفحه اصلی نوشته seasonic ولی خبری ازش نیست
خوب با گارانتی کولینگ سیس بگیر که حرف هم پشت سرش نزنن:wink:نقل قول:
سعید جان دوستمون تاکید دارن که پاورشون در سایت 80+ با برند خودش ثبت باشه و روی سایتهای خارجی هم رویوهاش موجود باشه در غیر اینصورت حتما سری EU گرین را بهشون پیشنهاد میدادمنقل قول:
اقا نیما یه تایپیکی بود که مهندس عمرانی در باره شرکتهای طراح و به اصطلاحoriginal design manufacture پاور صحبت کرده بود میشه لینکشو بدی:give_rose::give_rose::give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام اقا نیمای گل این یکی از پاورهای مورد علاقه منه (البته اگه پیداش کنم)
ولی مشخصاتش مخصوصا وات 12 ولتی که نوشته شک بر انگیزه نظر شما چیه؟
اقا این پاور seasonic رو کجا میشه پیدا کرد من ساکن تبریزم فکر کنم مشکل باشه :wink:
دو ریل 18 آمپری ماکزیمم میتونه 432 وات برق رو شاخه 12 بهتون بدهنقل قول:
بنظرم یه پاور معمولیه و اگر بازده بالای 80% داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه پاور بدی نیست
در مورد بازار تبریز متاسفانه اطلاعی ندارم ولی در بازار تهران باید موجود باشه
خوب پس چرا نوشته 481؟یعنی دروغ دیگه آره؟