آخه نیما جان اون سری NightJar که گفتم اصلا فن نداره که بخواهد صدا ازش در بیاد . :yes:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
آخه نیما جان اون سری NightJar که گفتم اصلا فن نداره که بخواهد صدا ازش در بیاد . :yes:نقل قول:
دوستان ضمن تشکر از راهنمایی های شما با اینکه بنظر خودم هم کیس فعلی برای سیستم جدید کافی هست ولی چون میخوام یه سیستم نو و خوب بردارم و حدود 500 خرجش کنم دلم نمیاد روی این کیس قدیمی بندازم .
بنظرتون کیس مگنوم دو چطوره ؟
چند تا فن داره ؟ میشه چراغهای کیس و فن رو خاموش کرد ؟
آیا پاور هایی که پایین کیس نصب میشن با پاور های قدیمی که بالای کیس نصب میشدن تفاوت دارن ؟
اگر میشه قیمت فن کیس رو هم بگید و اینکه هر فن چقدر فشار به پاور میاره ؟
این در مقایسه با مکنوم دو چطوره ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر
به نظر من انتخاب این کیس بسیار عاقلانه و مناسب هست و خنک کنندگی بسیاز خوبی هم داره .نقل قول:
2 عدد فن 12 سانتی متری داره که یکی از اونها LED قرمز داره . در مورد خاموش کردن نور LED هم نمیشه مگر اینکه یکی از سیم های LED هارو قطع کنی . اگر از نور LED ها خوشت نمیاد 1 فن معمولی گرین بگیر و فن بالایی کیس رو عوض کن و فن رنگی رو در جلوی کیس نصب کن تا نورش توی چشم نباشه . فقط نکته ای که خیلی مهم هست باید فن هارو طوری نصب کنی که هوار از جلوی کیس به داخل دمیده بشه و دربالای کیس هم از فضای داخلی خارج بشه تا بهترین کارایی رو در اختیار داشته باشید .
پاور هایی که پایین کیس نصب میشن همین پاور های فعل هستن و هیچ تفاوتی در اونها وجود نداره که به دلیل دریافت هوای خنک از پایین کیس باعث خنک کندگی بهتر پاور و کم صد شدن فن اون میشه .
قیمت 1 فن 12 سانتی متری گرین 3000 تومان هست و تقریباً 10 وات مصرف انرژی دارد .
قیمت کیس های کولر مستر نسبت به مدل های مشابه گرین خیلی بالاتر و اصلاً مقرون به صرفه نیست . البته این به دلیل گرون فروشی شرکت های داخلی هست .
نقل قول:
ولی توی عکسهای که من دیدم انگار بالای بعضی از پاور ها فن داره ؟ اینطور باشه که نمیشه پایین کیس نصبش کرد ؟
اینطور که شما میگی من میتونم یک پاور رو بخرم بعدا چه روی کیس معمولی چه کیس طراحی معکوس نصب کنم ؟
حالا از بین پاورهای 535b گرین و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
کلا برای یک سیستم شبیه اینی که من میخوام جمع کنم چه پاور های مناسبی وجود داره ؟
کلاً پاور ها استاندارد طراحی میشن و در کیس ها جای پیچ های پاور معکوس میشه مثل همین کیس گرین تا فن خنک کننده پاور در زیر قرار بگیره .نقل قول:
به نظر من همون 535 گرین رو بگیر .
ديدن لينك زير ضرر نداره .نقل قول: