درسته سوزیکی واقعا عالیه نمیدونم چرا بعضی یکی ازمدل ها رو میخرن براشون خوب در نمیاد فکر میکنند همه ی مدل ها اشغالندنقل قول:
در مورد گیگابایت هم که softcenter فرمودند الکی گرونه باید بگم الان یکی از بهترین dvd writer های بازار گیگابایت هست
Printable View
درسته سوزیکی واقعا عالیه نمیدونم چرا بعضی یکی ازمدل ها رو میخرن براشون خوب در نمیاد فکر میکنند همه ی مدل ها اشغالندنقل قول:
در مورد گیگابایت هم که softcenter فرمودند الکی گرونه باید بگم الان یکی از بهترین dvd writer های بازار گیگابایت هست
در مورد لایتون
رید خوبی داره - خیلی سریع میخونه
گارانتی هم همونطور که دوستمون گفتش سازگار ارقام هستش
قیمت 19 تومن
دو مدل هم در بازار هستش :
16p1s
16d1p
مدل اول دارای جعبه آبی پررنگ هستش و به نظر من از مدل دوم بهتره
چون مدل دوم یک خورده صداش بلنده
ولی مدل اول صدای کمتری داره
در سایت لایتون مدل 1p جدیدتر از مدل 1s نوشته
ولی در بعضی از سایتها اصلا خبری از مدل 1p نیست و فقط و فقط مدل 1s وجود داره
در مورد سوزوکی- آخه برندی که معلوم نیست توسط چه شرکتی ساخته شده چه اعتمادی میشه کرد ؟؟؟؟
لایتون که بزرگترین سازنده اپتیکال درایور هستش درایورهایی که ایران میاد اینطوری هستش حالا چه برسه به سوزوکی
همین امروز dvdrw لایتونم خراب شد و دارم میبرمش گارانتی
دوستان از لایتون تعریف کردن....من یه چیزی هم بگم برای من صدای کم هم مهم هست.....
میخوام ببینم اخرین مدل لایتون در بازار که صداش هم کم باشه چیه....1s?
و باز هم در مورد پلکستور کسی چیزی نمیگه!
کی گفته گیگا بایت بهترین دی وی دی رایتر رو داره عزیز من...خواب دیدی؟
ابته بحث ما رایتر نیست....
دوستان خواهشن در مورد پلکستور هم بگن
پلکستور از لایتون بهتر نیست؟
نگفتم بهترین گفتم یکی از بهتریننقل قول:
حتما بازم میخوای بگی نیست
در ضمن شما که میخوای اینقدر خوب باشه چرا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نمیگیری؟
مطمئن باش از همه بهتره اصلا قیمتاشو یه نگا بکن خودت میفهمی
جناب softcenter شما اگر قیمتش واست مهم نیست حتما" پلکستور بگیر...
بعد از اون لایت اون.
سونی هم به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه....
من خودم لایت اون گرفتم(دی وی دی رایتر) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با گارانتی یک ساله سازگار .
جالبه که روی جعبه جنس زده که ساخت چینه!
فعلا" 1 هفته هست دارم ازش استفاده میکنم و موردی نداشته
.....
دوستان.
کسی میدونه اصل لایت اون ساخت کجاست؟؟
.....
جناب محمد قیمت که ملاک نمیشه برادر هرچیزی اسم در کنه قیمتش میره بالا من شخصا پلکستور و قبول دارم اما لایتون رو ترجیح میدم.نقل قول:
دوست من lite - on همون مدل دومیه که دوستمون گفت بگیر صداش هم کمه نمیگم بقیه بدن اما این لایتون مارک معتبری هست گارانتی خوبی هم داره نمیگم چون خودم لایتون دارم لایتون بهترینه من تو میون اون همه مارک بازار لایتون رو ترجیح دادم.
تو پیشنهاد دوستان لایتون هم هست و به اتفاق همه قبولش دارن پس با گارانتی سازگار بگیرش خودت رو خلاص کن:wink:
ضمنا لایتون رو مثل اکثر برند های داخل ایران چین میزنه
پس شد لایتون مدل s1?
جدید تر از s1 که کم صدا باشه نیست؟
در ضمن 16 x هست؟ یا 18؟
برندی نیست که چینی نباشه؟البته غیر ال جی و سامسونگ که فکر کنم کره ای هستن
دوستان خواهشا بحث تخصصی کنید نه اینکه من اینو داشتم بده ، اونو داشتم خوبه ، فلانی DVD نمیخونه و ...
به این نکته هم توجه کنید که اکثر درایوها OEM کارخانه هایی مثل LiteOn هستند
در مورد گیگا هم باید عرض کنم که DVD Writer این مدل، در یکی از ریویوها امتیاز 4.5 از 5 رو دریافت کرده بود که Excellent هست
حرف آخرم هم اینه که بهتره روی مدل بحث بشه نه روی برند
سپاس