این مدل خیلی کم است، امروز صبح تلفنی آماری ازش گرفتم میگن پیدا بشود قیمتش حدود 58 تا 60 تومن است
اصلا قابل مقایسه با Asus AM602 نمیباشد(اصلا این مدل را توصیه نمیکنم بخری) ، اگر نظرت روی این مدل ایسوس
است بهتر همان Planet را انتخاب نمایید
Printable View
این مدل خیلی کم است، امروز صبح تلفنی آماری ازش گرفتم میگن پیدا بشود قیمتش حدود 58 تا 60 تومن است
اصلا قابل مقایسه با Asus AM602 نمیباشد(اصلا این مدل را توصیه نمیکنم بخری) ، اگر نظرت روی این مدل ایسوس
است بهتر همان Planet را انتخاب نمایید
سلام به همه دوستان...
این بحث همچنان ادامه داره...؟!!:1. (27):
فکر نمی کنم انتخاب مودم کار زیاد سختی باشه...؟؟
این که هر کسی فکر کنه مودمش بهترین مودم دنیاست طبیعیه...!!!! ولی دوستانی که تو کار سخت افزار هستند با کیفیت قطعات و کارایی شون بهتر آشنا هستند...
همون اول بحث آقا امید عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] گفتن که Asus AM602 خوب جواب می ده... در حال حاضر بهترینه در دسترس هم هست کیفیتش هم که مشخصه...:great:
منم بگیرم از همین می گیرم...
یا حق... :11():
دوست عزیز
انتخاب یک مودم خیلی مهم است، شاید از نظر شما کار یک مودم تنها یک اتصال کننده باشد
ببینید یک سئویچ لایه 2 با یک سئویچ لایه 3 تفاوت دارند، بی دلیل نیست که قیمت یکی 40 تومنه
و یکی بالای 100 تومن!
در تجهیزات شبکه بحث مثل تجهیزات سخت افزار PC ها نیست، ما یک بحثی داریم که میگه
هیچ تجهیزاتی در شبکه نیست که امنیت کاملی داشته باشد و تا الان برای 80 درصد آنها
دستورات مختل کننده وجود دارد، مثل همین سوئیچ ها دستوراتی وجود دارد که باعث میشود،
جدولش بطور اشتباه پر شود، یا مثلا باعث میشود بصورت یک هاب عمل کند، و اگر شانس
بیارید که سوئیچ خوبی باشد یک تایم بخصوصی هنگ میکند!
ببینید اگه فرقی بین مودم ها نباشد که یعنی مودم اینترنال == مودم اکسترنال
(در یک رده مشخصاتی)!
اگر یادتان باشد مودم های Dailup دو نوع بودند که یکسری آنالوگ بودند و روی خطوط دیجیتال ها
حدود هر یک ساعت دیس میشدند، همین مسئله در مورد بعضی از مودم های DSL موجود در شبکه
همین مشکل را با خطوط آنالوگ و دیجیتال دارند!
در ایران ما متاسفانه هر شرکت از استانداردهای یکسانی استفاده نمیکند و شما ممکن است
با تعویض سرویس دهنده به مشکل بر بخورید!
بد نیست بدانید دستوراتی واسه نفوذ به سیستم شما از طریق همین مودم ها وجود دارد که
بحث خودش را دارد، اما خیلی پارامترها را باید در مورد مودم ها در نظر گرفت:
1- سازگاری با DSLAM های مختلف
2- قابلیت تنظیماتی چون Virtual Circuit مثلا 8 تا به بالا یا مثلا قابلیت MAC SPOOFING یا مثلا
چه نوعه ATM Service Category ساپورت میکند یا مثلا چه نوع ENCAPSULATION را
پشتیبانی میکند یا مثلا IGMP را دارد؟ یا مثلا در بخش تعریف مشخصات Connection اتصالی
چه نوع سندیت هایی را ساپورت میکند؟
3- حالا میریم سراغ تنظیمات بخش Lan، مثلا آیا Ethernet Modeرا دارد!
4- دیگه تنظیمات NAT ، Virtual Server، یا قابلیت های تنظیمات Route Table یا قابلیت های
Bridge Filtering یا آپشن های RIP یا مثلا ADSL Configuration که میتونه شامل Trellis و
Handshake Protocol وWiring Selection را داراست و چه ماژوالهایی را ساپورت میکند، و کلی
مباحث دیگه....
در انتها میگم این مسئله انتخاب مودم را ساده نگیرید، این مودم Asus AM602 نسبت به
Planet ها جای واسه حرف زدن ندارد، در انتها دوستان توجه داشته باشند اگه دانشی به
مسائل شبکه ندارید و قصد خرید دارید یک راه این است که برندهایی را انتخاب نمایید که
رده های بالایی را در تجهیزات شبکه دارند و تنها دقت کنند که مدل تقلبی به شما نندازند:
3COM
SMC
Planet
DLink
تعدادی برند هم هستند که از چند شرکت بالا برترند اما در ایران نیستند، همچنین نمیگم
مودم های شرکت های دیگه بد هستند اما شاید مثلا در یک مدل بخصوصی خوب باشد
نمیتوان گفت همه مودم های آن خوب است، این ایسوس به 2 مدل وایرلسش معروف شده!
:11():
سلام.واقا ممنون از راهنماییت.من شنبه یه آماری از بازار تهران بگیرم ببینم SMC 7901BRA2 موجود هست یا خیر و با چه قیمتی؟ ولی در کل اطلاعاتم در خصوص شبکه خیلی ضعیفه و باید یکم دنبالش رو بگیرم.نقل قول:
راستی این SMC 7901BRA2 هم لن هست هم USB ؟
ممنون از راهنماییت.
اینهایی که گفتی من 80 درصدش رو دارم فقط اگر لطف کنی بگی هرکدوم برای چه موردی هست و به چه درد میخوره خیلی به من لطف کردی
اینهایی که مینویسم رو میخوام بدونم
Virtual Circuit
MAC SPOOFING
ATM Service Category
ENCAPSULATION
IGMP
Virtual Server
NAT
Route Table
SPI
DMZ
ACL
ACL Rule Index
این ها رو بگی ممنون میشم البته میدونم زیاده ولی اگر لطف کنی بگی کلی دعات میکنم :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان مدمی که معرفی کردم 1 پورت Lan و 1 پورت USB دارد، اگه پیدا کردی یه خبری به منم بده
چون دنبال یکیش هستم
چشم امیر جان
چس اجازه بده یک مقاله اش میکنم میزارم اینطور که معلومه خیلی از دوستان دوست دارند با این اطلاعات
آشنا شوند:give_rose:
امیر جان مدل مودمت چیست؟
یه نکته در خصوص Virtual Server بصورت تیتری میگم تا مقاله آماده بشه بحث داغ بمونه:gasp:
اگر بدونید زبان حرف زدن نرم افزار ها در شبکه به نوعی پورت است مثلا
Application : Protocol : Port Number
Telnet : TCP : 23
FTP : TCP : 21
SMTP : TCP : 25
POP3 : TCP : 110
H.323 : TCP : 1720
SNMP : UCP : 161
SNMP Trap : UDP : 162
HTTP : TCP : 80
PPTP : TCP : 1723
PC Anywhere : TCP : 5631
PC Anywhere : UDP : 5632
حالا فکر کنید مثلا در بخش Virtual Server مثلا اگر با تنظیمات زیر چه میشه کرد:yes:
Public Port : Private Port : Port Type : Host IP Address
بطور مختصر مگیم، کمک بسیار زیادی برای برای MAP کردن پروتکل ها و پورت ها می باشد:1. (26):
امیر جان مدل مودمت چیست ؟
برای من Level1 هست و مدل FBR - 1161A و جالب اینجاست بیشتر این موارد که گفتی رو داره ( من اون موقع که میخواستم بخرم با یک مهندس شبکه صحبت کردم اون گفت ایسوز و دلینک نگیر Level1 بگیر
خواستی یک سری عکس از تنظیماتش میگیرم میگذارم :give_rose:
بابت مقاله هم پیشاپیش تشکر میکنم :great:
ممنون میشم یک تصویر از بخش های تنظیماتی مودم بهم بدید
اینطوری میتونم یه مقاله خوب به امید خدا بر روی مشترکات Level1 ، 3COM، Planet و ... در بیاورم:1. (23):
متاسفانه دیده میشود شرکت ها بابت تنظیم چند گزینه جزئی و کانفیگ مودم 5000 تومن به بالا از یوزرها
دریافت میکنند:1. (28):
سلام.به جای SMC 7901BRA2 مدل SMC 7901bra3 هست که قیمتش هم 39 تومنه.به نظرتون خوبه؟
این مودم ساختار و مدل طراحیش همان است اما سفارش آسیا می باشد، کمی موقع کار کردن داغ میشود
که قابل لمس نیست و میتوان ازش چشم پوشی نمود و کلا بحث سر کیفیت چیپ و ... است که در آن
استفاده شده است، اگر اونو نمی تونید پیدا کنید اینو وردارید البته با گارانتی باشد، در ضمن مودم Level1امیر
هم تهیه کردم و میتونم بگم مودم خیلی خوبی است.