کاربر شهرسختافزار
سلام به همه
بالاخره قرار شد وایرلس بگیرم
فعلا سرعت 64
چون رفیقمه نا محدود
ماهی 16-17 تومن
حالا اینا بماند
میخواستم در مورد مودم باهاتون مشورت کنم
تا 80 - 85 تومن بهترین مودمی که میشه گرفت چیه؟
تا چه فاصله ای جواب میده؟
یه سوال عجیب
من توی مشخصات هر موردم وایرلس که دیدم ، دیدم ADSL هم نوشته
یعنی میتونم بعدا به عنوان مودم ADSL هم ازش استفاده کنم؟
مثلا اینو ببینید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
درباره ی اون قابلیتش فک کنم مودم ADSL هم هست و ADSL رو هم میتونه پخش کنه (البته حدس میزنم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
نه نمیشه
اینی که عکیش هست اسمش اکسس پوینت عزیز و کارش با مودم کامل فرق میکنه
این دستگاه نیازی به خط تلفن نداره و اصطلاحاُ وایرلس میگن بهش
چی وایرلس ماهیانه 17 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه جا قیمت گرفتم ارزونش 65 تومان بود ماهیانه تازه سرعتشم بین 32 تا 64 بود
و گفت کل را اندازیش حدود 650000 تومان آب میخوره
اقا از شرکت که گرفتی بمنم معرفی کن اگه اینطوریه که خیلی خوبه
و اگه میشه بگید چقدر خرج برداشت براتون البته بدون پول مودم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
فردا یا پسفردا اکسس پوینتم میرسه
مدلش رو نمیدونم احتمال 80% همون D-ldink هست
قیمتش رو گفته بهم حدود 75 - 80 تومن
هزینه ماهیانه هم ماهی 17 تومن درست دیدین
سرعت 64
1 گیگ ماهانه (اما واسه من نامحدود در میاد :d)
هارون جان من تهران نیستم عزیز
استان گلستان هستم
هر وقت گرفتم و تست کردم خبرشو میدم خدمتتون
Haroon (03-03-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی جیگری
یه چیزی دیگه ما همشهری هستیم ها
من ساکن تهران هستم ولی بچه گلستان هستم
بگذریم داداشی پس گفتی 85 هزینه نصب اولیه و ماهیانه 18 تومان
یا اینکی 85 قیمت مودم بود و .....
از مدیریت فروم عذر میخام تو این تاپیک چنین سوالاتی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مخلصیم داداش
من دقیق تر بهت بگم بچه بندرگز هستم
حدود 80 تومن هزینه اولیه که اونم بابت اکسس پوینته
19 تومن هزینه ماهانه که 1 گیگ دانلود داره
کاربر شهرسختافزار
آقا کار تموم شد
80 اکسس پوینت
ماهی 18 تومن
1 گیگ دانلود
سرعت 64
ولی سرعتم بین 100 تا 380 در نوسانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (در حالی که پول 64 رو دادم)
اون مودمی هم که تو پست اول گذاشتم مودم adsl هست
اما میتونه بصورت بی سیم اینترنت رو بین کاربرها و کامپیوتر های دیگه که کارت شبکه بی سیم دارن به اشتراک بذاره
Administrator
آرمین جان مبارکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالله چرخش واست بچرخهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (16-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks