?????????نقل قول:
:11():
Printable View
?????????نقل قول:
خودم تست نکردم ولی به گفته کاربران سایت زیر پشتیبانی میکند .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متاسفانه طبق چیزی که از دارندگان مودم 8960 ورژن 5 شنیدم برنامه dmt برای مودمشون اجرا نمیشه و الان همه 8960 های موجود در بازار ورژن 5 هستند و تا ورژن 4 این برنامه اجرا میشه.نقل قول:
طبق این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] فقط مودمهایی که چیپست برودکام ورژن 6338 و 6348 و 6358 دارند با برنامه dmt سازگار هستند.(فقط باید dmt ورژن 8.07 رو نصب کنید)
8960 چیپستش 6318 هستش.درسته که از خانواده 63x8 هستش اما یکی از دوستانی که این مودم رو داشت گفت که مودمش با dmt مچ نشده.
اما مودم هواوی ودافون hg556a دارای چیپست برودکام 6348 هستش و کاملا با dmt مچ هست.
در پایین صفحه این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم می تونید تعدادی از مودمهایی که دارای چیپست برودکام 6338 و 6348 و 6358 هستند رو ببینید.
نقل قول:
حالا با توجه به این که این مودم از dmt ساپورت نمیکنه با این حال آیا مودم خوبیه و توصیه میکنید این مودم رو بخرم و ارزش خرید داره؟
بله مودم خوبی هست و ارزش خرید داره.نقل قول:
من یه مودم tplink 8960 خریدم که ورژن 5.1 هستش آیا این ورژن هم چیپ برودکام هستش؟
چیپ رو تغییر نمیدن .نقل قول:
بله چیپستش برودکام هست.میشه لطف کنید و ببینید با برنامه dmt کار میکنه یا نه؟متشکرم.نقل قول:
از برنامه dmt ورژن 8.07 استفاده کردم اما متاسفانه جواب نداد، مودم رو میشناسه اما کانکت نمیشه
فکر میکنم باید یه برنامه dmt برای این چیپ برودکام ساخته بشه
احتمال داره یخاطر فریمور باشه؟ نظرتون چیه فریمور رو آپدیت کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
متاسفانه هیچ برنامه dmt ای که با این ورژن از 8960 سازگار باشه موجود نیست.فقط باید چبپستتون برودکام ورژن 6338 و 6348 و 6358 باشه.
اما مطمئن باشید که بازم بهترین مودم رو خریدید.اصلا 8960 یک جورایی خودش اتوماتیک وار کار dmt رو میکنه و خطتون رو روی حداکثر پهنای باند ممکنه استیبل میکنه.