من از مدل معمولی Asus استفاده کردم. ولی مشکلش این بود که حرارت خیلی زیادی در طولانی مدت تولید می کرد و در اون موقع سرعت اینترنت هم میومد پایین.
ولی ظاهرا linksys این مشکل رو نداره. درسته؟
Printable View
من از مدل معمولی Asus استفاده کردم. ولی مشکلش این بود که حرارت خیلی زیادی در طولانی مدت تولید می کرد و در اون موقع سرعت اینترنت هم میومد پایین.
ولی ظاهرا linksys این مشکل رو نداره. درسته؟
linksys wag54g2 فرق اساسی این مدل با
Linksys WRT610N
تو چه چیزهایی هست؟ و چرا قیمت مدل WR دو برابر قیمت مدل WA هست؟
من تو سایتش که رفتم به اصطلاحات زیادی برخوردم که بیشتر گیج شدم.
میشه توضیح بدید. چون همونطور که گفتم قیمتش برام مهم نیست فقط کارایی و کیفیتش برام مهمه!!!
لطف می کنید دوستان؟
Linksys ساپورت میشه:yes:نقل قول:
WRT610Nنقل قول:
فرق این دوتا تو وایرلسشونه
WRT610Nاز استاندارد 802.11n و دو استاندارد 802.11bgn و 802.11an پشتیبانی می کند. در این دستگاه 3 آنتن داخلی به ازای هر موج رادیویی قرار داده شده . حداکثر سرعت این access point router در ارتباطات بی سیم به 300mbps می رسد که نزدیک به 6 برابر مدل های قدیمی با استاندارد 802.11g است. به علاوه در این دستگاه یک پورت usb هم پیش بینی شده که می توان از آن جهت اتصال یک هارد اکسترنال یا فلش جهت به اشتراک گذاری فایل ها در شبکه بهره برد.
ولی اگه استفاده خونگی میکنی اونم با این وضعیت adsl فکر نکنم به دردت بخوره
سلام :
من امروز رفتم یک مودم وایرلس ایسوز خریدم !
با گارانتی دالای کامپیوتر ...
قیمت 76 هزار تومان + 20 متر کابل شبکه ...
شاتل هم هماهنگ کردم گفته حداقل 15 تا 20 روز طول خواهد کشید بایت راه اندازی !
فعلا برای رفع تنوع این دو عکس رو که کاملا داغ هستند رو می زارم >
نمایی از مودم و تمامی و وسایل داخل جعبه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------
نمایی از پشت دستگاه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله، ولی خب قطعه کامل داشتن خودش خیال آدم رو از بابت همه اتفاقات آینده راحت می کنه...نقل قول:
ممنون از راهنماییتون:yes:
نقل قول:
اگه قیمت برات مهم نیست همینو بخر.
خوهش میکنم.
سلام دوستان
امروز من یه سوتی خیلی بزرگ دادم !!! البته هنوز شک دارم خواستم شما تاییدش کنید
اینترنت من ADSL نیست من از آنتن و دکل ( آنتن پارابولیک و روتربرد میکروتیک ) استفاده میکنم
میخواستم خیرسرم اینترنت رو وایرلس از طریق اکسس پوینت تو محیط منزل داشته باشم تا باگوشی و لپ تاپ هم کانکت بشم
خودم که اطلاعات زیادی ندارم یکی از دوستان TP-LINK 8960n روپیشنهاد داد گفت حله منم امروز رفتم خریدم ولی وقتی اومدم خونه فهمیدم مودم ADSL خریدم
حالا از دوستان چندتا سوال دارم :
1. آیا امکانش نیست از همین مودم استفاده کنم؟
2. اگه نه دقیقا شما تو این رنج قیمت (من هفتاد خریدم) و کارایی خوب از هرلحاظ چی پیشنهاد میکنید؟
3. باتوجه به اینکه امروز مودم رو خریدم به نظرتون اگه فردا ببرم مغازه دار پس میگیره ؟بازش کردم ولی به برق نزدم
سلام دوستان
از بین این مودمهای زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید بخرم:
Zyxel ADSL P-660HW
asus DSL_10
linksys wireless_N WAG120N
اولویت بندی کنید لطفا
خودتون چی پیشنهاد میکنید
مدل Zyxel که از استاندارد نوع N ( حداکثر پهنای باند 150Mb ) پشتیبانی نمیکنه .نقل قول:
2 مدل دیگه امکانات مشابهی دارند ( مثلا پشتیبانی از استاندارد N و 4 کابل LAN )
من به شخصه مدت 6 ماهه که از Linksys WAG120N استفاده میکنم وکاملا ازش راضی هستم ( هم از نظر برد تحت پوشش و هم سرعت و سایر مشخصات )