معذرت . من به تعداد سیستم ها دقت نکرده بودمنقل قول:
سوئیچ 1 به هشت قیمتش الان چنده ؟
آیا استفاده از یه سویچ 16 پورت به صرفه تر نیست ؟
Printable View
معذرت . من به تعداد سیستم ها دقت نکرده بودمنقل قول:
سوئیچ 1 به هشت قیمتش الان چنده ؟
آیا استفاده از یه سویچ 16 پورت به صرفه تر نیست ؟
چند تا سیستم و چند تا هاب چند پورت دارین؟نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
الان دقیقا 5 تا سیستم به شبکه وصل هستند و یک هاب 8 پورت داریم که 1 پورتش خالی هست
خوب اون سه سیستم شبکه نیستن ولی شاید اونها رو هم وصل کردیم
ولی این 3 تا زیاد مهم نیستن وصل نشدن هم نشدن البته فعلا
با تشکر
پس همون سوئیچی که معرفی کردم کفایت می کنهنقل قول:
دو سوئیچ رو با یک کابل به هم وصل کنید.
با سلام و تشکر راستش رو بخواهید تا به حال اینجا اینترنت adsl نبوده و مودمش رو در اختیار نداشتم که ببینم چطور کار میکنه و مخابرات هم گفته ما فقط تحویل می دیم حالا مجبورم خودم راش بندازم پس لطف می کنید توضیح بدی چطور باید اینکار رو انجام بدمنقل قول:
خوب مودم و هاب رو که خریدم دو هاب رو با یک کابل ( کواکسیکال یا cat5 ؟) به هم وصل کنم خوب بعدش ؟
کارهایی که باید انجام بدم ؟
منظور شما هم همین روش است ؟نقل قول:
دوست عزیز در کانفیک مودم گزینه به اسم Bridge وجود داره هنگامی که شما سیستم رو بر اساس Bridge وصل می کنید شما User Name و Password رو داخل مودم وارد می کنید و بعد گزینه به اسم NAT رو فعال می کنید هنگامی که این کار رو انجام دادید مودم هر گاه که روشن باشه به اینتر نت وصل میشه و دیگه شما نیازه به کانکت کردن کانکشنی ندارید و نیاز نیست حتمی یک سیستم روشن باشه تا اینترنت وصل باشه یا اینکه ویندوز چه کسی چه چیزی باشه!
با تشکر لطف شما
بله با یک کابل cat5 از هابی که داری به پشت مودم adsl بزن بعد مودم رو از طریق کابل usb به سیستمی که میخواهی مودم رو بهش وصل کنی درایور اونو نصب کن بعدش برو تو تنظیمات مودم اون کاری که معین جان گفت انجام بده
با تشکر جواد جان
در مورد مودم و نوع برندش نظر دیگه ای ندارین تا 50 تومن کنار گذاشتیم اگه افزایش سیستم داشته باشیم این مدل های معمولی جوابگو هستند ؟
با تشکر از لطف شما
1-شما همون مودم d_link بگیرنقل قول:
2-اون هاب 8پورت رو بردار به جای اون یک هاب 8پورت میکرونت (قیمت 55 تومان) بذار مطمئن باش مشکلی پیش نمی آد
با سلام و تشکرنقل قول:
پس درواقع همین یک هاب کفایت میکنه و نیاز به خرید هاب دیگه نیست ؟ اگه بخواهیم اطمینان بیشتری داشته باشیم این هابی که معرفی کردین بخریم درسته ؟
اگه مودم رو روی سیستم خودم نصب کنم که البته این سیستم توسط سیستمهای دیگه توی شبکه شناسایی نمیشه و تنظیماتی که معین عزیز گفتن انجام بدم اینترنت رو می تونم به اشتراک بزارم ؟
با تشکر از لطف ، صبر و شکیبایی شما
بله یک هاب 16 پورت میکرونت کفایت میکنه
مودم رو روی سیستم خودت نصب کن و تنظیمات رو انجام بده مشکلی نیست برای سیستم های دیگه هم dns تعریف کنی اینترنت میگیرن