پاسخ: بهترين مودم ADSL Wireless
ظاهرا انجمن تعطیله
بعد از گذشت چند روز از درخواست
همین مدل را سفارش دادم
ممنون بابت راهنمایی
نقل قول:
سلام :
اسوس مودم های خوبی داره و یکی دیگر از نقاط قوتش این است که با تمامی سرویس دهنده های اینترنت
همخوانی دارد ...
مدل جدید 604 >
DSL-N11
ارتقا یافته 604 و تبدیل از تک آنتن به دو آنتن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حتما این صفحه رو مشاهده کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمت رو دارید اگه بدید ممنون میشم
نقل قول:
با سلام
به نظر من همون جوری هم که گفتم Linksys خدشه هم به نام Cisco وارد نکرده و اون موقعه ای که هیچ کدام از برندهای دیگه محیط User Friendly برای کانفیگ نداشتن لینکسیس داشت
ولی اگه الان بخواهیم دو برند لینکسیس و اسوس را با هم از لحاظ فقط کیفیت قطعات در بازار ایران مقایسه کنیم من به اسوس رای میدم چون لااقل کیفیت قطعات وایرلس اش با انچه که توی سایتش تصویری اش زده تفاوتی نمیکنه شاید این به این خاطر باشد که میخواهد از نقاط ضعف دیگر محصولات استفاده کند و جای خود را در بازار باز کند.
ولی بیاین خیلی خیلی بیشتر تخصصی بشیم : آیا تا الان به این فکر کردین بیان فریم ور یه دستگاه وایرلس را عوض کنید ؟ :1. (27): ( این بحثی که دارم این جا مطرح میکنم شاید خیلی از متخصصان شبکه هم چیزی ازش ندونن چه برسه به فروشندگان قطعات )
حالا چرا ما باید همچنین کاری بکنیم : یه موقعه هایی هست که شما یه چیزی فراتر از دستگاه وایرلس تون میخواهید و میخواهید روتر 60 $ را به قابلیت های یه روتر 600 $ تبدیل کنید :1. (27):
خوب در این حالت باید دستگاه از لحاظ سخت افزار داری یک مقدار حافظه داخلی به اندازه مورد نیاز شما باشه تا بتونید این کار را بکنید
توی مدل های قدیم لینکسیس این حافظه داخلی به اندازه کافی وجود داشت ولی نمیدونم چرا هر زمان بیشتر میگزره لینکسیس مقدار این حافظه را روی اکثر مدل هاش کاهش میده
ولی لاقل من روی اسوس این مشکل را ندیدم
گرچه این مبحث خیلی تخصصیه و کابران عادی هیچ موقعه با اون در گیر نمیشن :wink:
با تشکر:give_rose:
دقیقا با فرمایشات شما موافقم!
البته مسئله خیلی هم High Level نیست! Linksys به معنای واقعی داره خرابکاری می کنه! میشه گفت نخواسته کسی روی دستگاهش فریمویر فری بریزه و برای همین اینکارو کرده ولی خودشم در امر فریمویر سازی خیلی خراب کاری کرده! من الان خودم WAG120N دارم! به لحاظ پایداری خوبه ولی اگه تصمیم داشته باشید از آپشن های پیشرفته استفاده کنید مثل QoS مصیبت بار کار می کنه! خود لینکسیس هم هنوز پس از گذشت این همه زمان و اطلاع از این مشکلات خودشو خواب گرفته!