پاسخ: کمک شدیدا و خیلی خیلی فوری فوری جهت خرید رم !!!
خوب دوستان من هنوز جوابمو نگرفتم !
یه رم ddr3 1333 4 gig (2*2 cl7 بهتره یا رم ddr3 1600 4 gig 2*2 cl9
همینطور ddr2 800 4 gig 2*2 cl5 بهتره یا ddr3 1333 2 gig 2*1 cl9
همینطور به نظر شما رم 4 گیگ کاربرد داره !؟ یا همون 2 گیگ کافیه !؟ آیا در آینده ی نزدیک رمهای ddr3 با باسهای بالا و تاخیرهای پایین قیمتشون میاد پایین یا نه !؟
از بین کینگستون ، کینگ مکس ، gel و ocz به ترتیب کدامها رو معرفی می کنید .!؟
نقل قول:
خوب دوستان من هنوز جوابمو نگرفتم !
یه رم ddr3 1333 4 gig (2*2 cl7 بهتره یا رم ddr3 1600 4 gig 2*2 cl9
همینطور ddr2 800 4 gig 2*2 cl5 بهتره یا ddr3 1333 2 gig 2*1 cl9
همینطور به نظر شما رم 4 گیگ کاربرد داره !؟ یا همون 2 گیگ کافیه !؟ آیا در آینده ی نزدیک رمهای ddr3 با باسهای بالا و تاخیرهای پایین قیمتشون میاد پایین یا نه !؟
از بین کینگستون ، کینگ مکس ، gel و ocz به ترتیب کدامها رو معرفی می کنید .!؟
دوست عزیز با توجه به اینکه بیشتر کار شما در رابطه با بازی و کار طراحی ، تاخیر کمتر بهتر از فرکانس بالاتر هست و مطلقاً رم DDR2 نخرید چون این سری حافظه ها دیگه عمر خودشون رو کردن و کم کم از رده خارج میشن . در مورد جم رم هم مقدار 4 گیگی مناسب تره .
به نظر من Ram 2*2GB DDR3 1333 CL7 خیلی مناسب تر هست .
به نظر من twinmos twister bus 1600 بگیرید . البته برندهای دیگه مثل team و gskill هم خوبه . ولی من مورد اول رو ترجیح میدم .
نقل قول:
به نظر من twinmos twister bus 1600 بگیرید . البته برندهای دیگه مثل team و gskill هم خوبه . ولی من مورد اول رو ترجیح میدم .
قیمتشون چنده !؟
من نهایت تا 120-130 می تونم برای رم هزینه کنم .
باید بپرسید . ولی برای ddr3 بیشتر هزینه کنید
نظر بندهRAM 2*1GB Corsair DDR3/BUS 1333Mhz قيمت 45000 تومان و يا RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS 1333Mhz قيمت 73000 تومان . عاليه.
نقل قول:
نظر بندهRAM 2*1GB Corsair DDR3/BUS 1333Mhz قيمت 45000 تومان و يا RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS 1333Mhz قيمت 73000 تومان . عاليه.
رضا جان
کیت ۴ گیگ crosair به این قیمت هر تعداد باشه خریدارم :great:
همونطور که توی یک پست دیگه هم عرض کردم لطفا قیمتها رو با بازار چک و بعد اعلام کن :give_rose:
نقل قول:
رضا جان
کیت ۴ گیگ crosair به این قیمت هر تعداد باشه خریدارم :great:
همونطور که توی یک پست دیگه هم عرض کردم لطفا قیمتها رو با بازار چک و بعد اعلام کن :give_rose:
عزيز شما از کجا مي دونيد قيمتها چک نشده!؟!؟!؟
قيمت رم دوال 2GB Corsair DDR2/Bus 800 که دو ماژول يک گيگ هست 33000 تومانه.
قيمت رم دوال 2GB Corsair DDR3/Bus 1333 که دو ماژول يک گيگ هست 43000 تومانه.
پس منطقا بايد
قيمت رم دوال 4GB Corsair DDR2/Bus 800 که دو ماژول دو گيگ هست بايد زير 66000 تومان باشه اگر نبود مي تونيد دو تا ماژول دوال 2 گيگ بخريد.
قيمت رم دوال 4GB Corsair DDR3/Bus 1333 که دو ماژول دو گيگ هست بايد زير 86000 تومان باشه اگر نبود مي تونيد دو تا ماژول دوال 2 گيگ بخريد.
واسه خريد هم مي تونيد به مجتمع کامپيوتر ايران - طبقه همکف(طلوع رايانه) مراجعه کنيد. اينها قيمت 10 روز پيشه.
:give_rose:
کلا قیمت روز رو سخته بخواهیم پیاده کنیم . بهتره نوع قطعه رو مشخص کنید . دادان قیمت اشتباهه
نقل قول:
کلا قیمت روز رو سخته بخواهیم پیاده کنیم . بهتره نوع قطعه رو مشخص کنید . دادان قیمت اشتباهه
کاملا درسته اميد جان. اما وقتي که کسي قيمت هم براش مهم باشه چاره اي نيست و بايد قيمت را حتي اگر شده حدودي هم در آورد تا بشه تصميم گيري کرد.