Seagate Central External Hard Drive - 3TB
پیشنهادم بعد از وسترن این هست .
LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive - 3TB
هاردهای lacie هم یکی از پر فروش ها تو امریکا و اروپا هستند .
Printable View
Seagate Central External Hard Drive - 3TB
پیشنهادم بعد از وسترن این هست .
LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive - 3TB
هاردهای lacie هم یکی از پر فروش ها تو امریکا و اروپا هستند .
مرسی ممنوننقل قول:
adata توی 3.5 اینچ هم همینطوره؟
به نظر توی هارد اطلاعاتتون زیاده اگه میشه یه امار دراری ببیید هارد داخلی این 3ه مدل چیه خیلی ممنون میشم
segate back up plus
segeat expanchen
adata hm900
همشون 3.5 اینچ
مرسی ممنون
راستی از لحاظ عمر 3.5 بهتر از 2.5 اینچه؟
بررسی هاشون تو اینترنت هست . اون دو مدلی گفتم بر اساس همین بررسی ها معرفی کردم . 3.5 عمرش بیشترهنقل قول:
باشه پس انتخابم تایین شدنقل قول:
چون جابجایی اینا برام مهم نیست از این ورم نمیخوام 3.5 اینترنال باشه بنا به دلایلی
پس میرم همون سراغ 3.5 اداپتوری
برسیاشو پیدا نکردم باز برم بخونم
این سیگیت ها 2 مدل که داره فقط فرقشون توی رمز گذاری و بک اپ هستش بقیش یکیه؟از لحاظ کیفیت
حالا وسترن هارم نگاه میندازم اما اضلا از وسترن خاطره خوشی ندارم دوستم که کامپیوتر میفرشوه گفت عمر سری بنفش جالبه و خوبه
دیسکهای سری بنفش وسترن دیجیتال برای ذخیرهسازی تصاویر دوربین و مطابق با استانداردهای نظارت تصویری طراحی و تولید شدهاند. این سری از هارد دیسکها پایداری بسیار خوبی دارند و عمر بسیار بالایی نسبت به هارد دیسک داخلی معمولی دارند. یکی از تکنولوژیهای به کار رفته در این سری از هارد دیسکها AllFrame نام دارد که باعث میشود میزان فریمهای از دست رفته در هنگام ضبط تصاویر، به صفر برسد، بنابراین شما دیگر هیچ فریمی را از دست نخواهید داد. از دیگر تکنولوژیهای به کار رفته در این هارد دیسک میتوان به Intelliseek اشاره کرد که برای ارائه تعادل میان عملکرد و قدرت در هارد دیسک به کار میرود و باعث کاهش لرزش، صدا و مصرف برق هارد دیسک میشود. این هارد دیسک به رابط SATA III با سرعت انتقال اطلاعات 6 گیگابایت بر ثانیه مجهز شده است و سرعت گردش آن 7200 دور در دقیقه است، همچنین قابلیت ثبت همزمان تصاویر گرفته شده توسط 32 دوربین مختلف را دارد که قابلیت بسیار مهمی در استفادههای نظارتی محسوب میشود. این هارد دیسک در ظرفیتهای مختلفی تولید شده و انتخاب مناسبی برای استفاده در دستگاههای ضبط تصاویر دیجیتال یا همان دستگاههای DVR است.نقل قول:
سری بنفش برای دستگاه های ذخیره سازی DVR هست . اصلا برای PC مناسب نیستند . مطمئن هستید کارشون کامپیوتره چون الان بچه های دبیرستانی هم بره سایت وسترن متوجه میشه این هارد مناسب PC نیست ولی برای دستگاه های دوربین مدار بسته و ذخیره سازی انلاین از دوربین بکار میره .
اره کارش کامپیوترهنقل قول:
خودمم دیده بودم توی سایت برای دوربین هستش
من گفتم از لحاظ عمر گفت اینا بالاتره شاید بخاطر اون گفته
مرسی بازم
برم ریویو بخونم راجب اون سیگیت ها ببینم چی میشه همون اکسترنال 3.5 میگیرم
اگر دیدی lacie گارانتیش خوبه . همون laice بگیر .نقل قول:
جان؟نقل قول:
متوجه نشدم
:1. (27):نقل قول:
LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive
اخه به اونا ربطی نداشت هنگ کردم یه لحظه خخخنقل قول:
باو LaCie خیلی گرونه 1tb اندازه قیمت 3 ترا یا 4 ترا معمولیاس :D