پاسخ: چه رمی برای سیستمی که میخواد رندرینگ کنه مناسبه؟ (خوب ولی خیلی گرون نه!)
نقل قول:
مثل اینکه سیاه ها tracer هستن ولی زرد ها نه. قیمت Ballistix Tracer ها که نزدیک dominator ها هست تقریبا. تو خود سایت crucial که
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (چه جالب که نظراتشون رو پاک نکرده بودن!) ولی یه چیز مشترک که من چند جا خوندم این بود که این رم ها بعضی یاشون عمر چند ماهه دارن و زود از کار می افتن. وضع گارانتی شون تو ایران چطوره؟
گارانتیش که خوبه ( آلبالو کامپیوتر )
میشه اون قسمتی که ازش بد گفتن رو نقل قول کنی ؟؟؟!!!
از لحاظ فنی Tracer فرقش با مدل زرد رنگش فکر میکنم به جزء رنگ مشکی و داشتن LED هیچ تفاوت دیگری نداره !!!
چون چیپ هاشون که یکیه ولتاژ های دیفالتشون هم تو 1066 هر دو یکیه دیگه چیزی ندیدم داشته باشه که اونیکی نداشته باشه !
البته این نظریه من هست شاید واقعا با هم تفاوت داشته باشند شاید هم نه !!!
به هر حال رمهای خوبی به نظر میرسند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مدل زرد رنگ رو بررسی کرده مدل مشکی هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].
استاد یک سوال!
این Review ها چرا مال یکی دو سال پیش هستن؟ جدیدا کسی این رمها رو Review نکرده؟
نقل قول:
استاد یک سوال!
این Review ها چرا مال یکی دو سال پیش هستن؟ جدیدا کسی این رمها رو Review نکرده؟
منم زیاد گشتم اما جدیداً دیگه کسی مصرف کمتر داره این رمها رو مردم جهان مخصوصاً کسانی که وقتشون رو به گرفتن تست میگذروندند الان مشغول تست رمهای جدید 3 کانال و ... هستند:1. (26):
نقل قول:
گارانتیش که خوبه ( آلبالو کامپیوتر )
میشه اون قسمتی که ازش بد گفتن رو نقل قول کنی ؟؟؟!!!
مثلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جمعیت ناراضیاش زیاده
یا تو همین لینکی که تو پست قبل دادم و واسه سایت رسمیه crucial هست تو قسمت customer review.
یا یه پست تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی این رم های geil 1066 چطورن؟ خوب، بد؟
رمهای ژل تنها معایبی که دارند این هست که با مادربرد های اسوس باگ ولتاژی دارن ( اینطور که من کشف کردم ) .
من سری آلترا پلاسش رو داشتم 1066 رو با 1.8 ولت پایدار میکرد و اورکلاکش هم 1111 رو با همون 1.8 ولت بازم پایدار بود ولی از این بالاتر دیگه با 1.8 ولت سیستم بوت نمیشد { با هر ولتاژ دیگه ای هم سیستم بوت نمیشد } ، ( مثلا 1200 ) !!!
بلک دراگون 800 هم داشتم که 1066 رو با 1.8 ولت پایدار میکرد :1. (27)::1. (27):
ما که نفهمیدیم قضیه چیه !! فقط فکر میکنم ولتاژی که تو بایوس ست میکنم واقعا ست نمیشه !
ولی در کل کروشیال عالیه چون اور خوبی داره و ارزون تر هست نسبت به رقبا ( مثلا OCZ Reaper HPC رو همون سایتی که مدل زرد رنگ کروشیال رو تست کرده بود تونسته بود با 2.35 ولت 1156 رو پایدار کنه !!!!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دوست عزیز بله 4 گیگ برای اول کار عالیه ولی برای کارهای حرفه ای بچه بازیه !
به نظر من همونطور که اقا حسینم تایید میکنند و خواهند کرد کینگ مکس رم فوقالعاده ای !!!!!!!
مگه نه حسین جون ؟؟ فقط یه کم گرونه !!!!:lol::1. (38):