با سلام خدمت تمام دوستان
حدود 1 هفته است که هارد WD Caviar Black 500 توی بازار نایاب شده و تاجایی که من میدونم سازگار هم فعلا توی بازار عرضه نکرده
از دوستان ای که مستقیما در جریان بازار هستند خواهشمندم اگه این هارد توی بازار عرضه شد یه اطلاع رسانی هم بکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Firebirds برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز هم برای این هارد تماس داشتم باز هم جواب سربالا دادند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتن اومده و همین چند روزه پخش میشه ، فردا تماس بگیرید ( البته این جواب از روز شنبه داره تکرار میشه )
همونطور که قبلا حضوری بهت گفتم یدونه دارم به قیمت خرید قدیم هم بهت میدم (66) اگر کارت خیلی اورژانسی شده یدونه دیگه گیر بیار چون امروز قیمت رو نزدیک 90 میدادند
اینجوری هر هارد برات حدود 76 تومن میافته که باز قابل تحمله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امان از دست اين سازگار ارقام و توزيع هارد وسترن توسط اون.
بارها گفتم که اي کاش يه کمپاني توپ مثل ماديران يا آواژنگ ميومدن و وارد کردن منظم اين هارد ديسک کم نظير رو به عهده مي گرفتن! پدر بنده از دست اين سازگار ارقام و نمايندگياش در مورد هارد وسترن در اومده!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدم نمي دونه توي ليست بنويسه يا نه و اينکه اگر بنويسه کدوم مدلش رو بنويسه که آبروش نره(توي بازار اون موقع گير بياد).
اينکه وقتي قطعه اي کم مي شه به علت نابسامان بودن اوضاي بازار و بنودن نظارت قيمتش رو الکي بالا مي برن يه چيز طبيعيه.
در هر صورت به نظر بنده اين هاردديسک عليرغم تمام محبوبتهايي که داره نهايتا بيش از 75000 تومان(در حجم 500 گيگ) نميارزه و اگر قراره به علت نامنظم بودن توزيعش و همچنين کم بودنش توي بازار قيمت بالا بخريد بهتره که ازش بگذريد و Samsung Spinpoit F3 به قيمت تهيه کنيد.
واقعا امان !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی خوام گرون تر بخرم ( چون به نظرم اصلا کار درستی نیست )
چون چند وقت حی زنگ میزنم آمار میگریم که آقا اومد , سازگار توزیع کرد و... گفتم یه تاپیک اینجا که همه دوستان تو بازارن بزنم که اگه اومد یه بیان زحمت اطلاع رسانی اش را بکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (24-02-10)
ممنون نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم زنگ میزنم همین را میگن : اومده و همین چند روزه پخش میشه ولی کی را خدا میداند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف شما که همیشه شامل حال ما بوده ولی همون جوری که میدونی من باید 2 تا بخرم و از طرفی هم با کار این جور آدما که جنس را نگه میدارن بعد میخوان کلی بالاتر از قیمت بفروشن اصلا موافق نیستم
اگه من بخرم این آقا بجای اینکه از این کار دست ور داره دفعه بعد میاد 100 تومن قیمت میزاره روش و ... ولی اگه کسی ازش نخره به فکر میوفه که باید جنس را زود رد کنه بره تا پولش + سود نرمالش برگده دستش نه اینکه تا الان جنس را نگه داشته باشه ( ببخشید که این قسمت آخرش شعاری شد ولی به هر حال این نظر منه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروزم گذشتو نیومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید این جمعه بیاید , شــــــــــــــاید ( لطفا مناسب حال بخونید ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
به نظرتون اگه برم سازگار بگم آقا 2 تا هارد به من بده کارم راه بیوفته این کارو میکنه ؟
فکر میکنم وسترن فروشش تو ایران محدودیت داره . فکر میکنم سیاست شرکت وسترن باشه . همیشه کم تعداد ترین برند هارد بوده . نصف موارد که قصد تهیه اش رو داشتم نتونستم تهیه کنم .
Firebirds (25-02-10), reza76622201 (25-02-10)
خير. معمولا اون معرفيتون مي کنه به نمايندگيهاش و مستقيما نمي فروشه. ولي اگر گير سه پيچ بهش بديد ممکنه حد اقل بهتون بگه کي مياره و شما از کجا بخريد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Firebirds برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا ما که امروز رفتیم دنبال این هارد . اصلا نیست. فقط green 500 دارن !!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرکی فهمید کی میاد و کجا میفروشن یه خبری بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Firebirds (28-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks